Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php Account Creation System

Dark_Boy

Öne çıkan mesajlar

$shardname = "Shardadi";
$shardweb = "http://webadresi.com";

if ($submit){

$account = strtolower($account);
$filename = "c:sphereaccountssphereaccu.scp"; sphereaccu.scp yi gosterin
$fd = file ($filename);
$i=0;
$accounts = array("[eof]"); // EOF korumasi
$token = array("a","b","c","d","e","f","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9");
$password= $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)];
// check esisting accounts
while ($i<=count($fd)){
if (stristr($fd[$i], "[")){
$fd[$i]=trim($fd[$i]);
$fd[$i]=strtolower($fd[$i]);
array_push ($accounts, $fd[$i]);
}
$i++;
}

$filename = "c:sphereaccountssphereacct.scp"; //sphereacct.scp 'i gosterin
$fd = file ($filename);
$i=0;
while ($i<=count($fd)){
$fd[$i]=trim($fd[$i]);
}
$i++;
}

$b=0;
$result="ok";
while ($b<=count($accounts)){
$account2="[ . $account . ]";
if ($accounts[$b]==$account2){
echo "Sorry, that account already exists on this shard or the name is illegal.

";
print_form();
$b=count($accounts)+1;
$result="no";

}else{
$b++;
}
}

if ($result=="ok"){
$filename = "c:sphereaccountssphereacct.scp"; //location to sphereacct.scp
$fd = fopen ($filename, "a+");
fwrite ($fd,"n[ . $account . ]n");
fwrite ($fd,"PASSWORD=" . $password . "n");
fwrite ($fd,"EMAIL=" . $email . "n");
fwrite ($fd,"n");

?>
Account created!

Account:

Password:

Comments:

• Do no lose your account information, there is no way to retrieve it!

• Keep your account fresh. Stale accounts that have not been used recently are deleted on a regular basis. There will usually be an announcement on the web site before a wipe is done.

• Your account will be activated on next worldsave or account update. Worldsaves are every hour. You can also ask a member of the staff to update accounts in IRC

• Thank you for joining our shard and please enjoy your stay.

• }

}else{
    print_form();
    }

function print_form(){
    ?>

Account Name:
    Email

All fields required or you will not get your password!

Please note that multiple accounts are not allowed. If we find you have multiple accounts, we will delete all but one, at our discretion. Any abuse of this system will no be tolerated. If you are making a new account because of a lost password, please email someone and we will get your password for you. For security reasons though, you must use the same email account that you signed up with in order for us to validate that you are who you say you are, so it is in your best interest to provide a valid email address.
    }
    ?>

////BURADAN SONRASI AYRI BİŞİ MAİL SYSTEM YANI ONAYLAMA OLAYI///

require "smtp.php";

$shardname = "Myshard";
    $shardweb = "http://my.webhost.com";

if ($submit){
    // Get all accounts out of accounts.scp and put them into $accounts

$account = strtolower($account);
    $filename = "c:sphereaccountssphereaccu.scp"; //location to sphereaccu.scp
    $fd = file ($filename);
    $i=0; // counter for reading file lines
    $accounts = array("[eof]"); // array of known accounts
    $token = array("a","b","c","d","e","f","h","i","j","k","l","m","n","o","p","q","r","s","t","u","v","w","x","y","z","0","1","2","3","4","5","6","7","8","9");
    $password= $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)] . $token[rand(0, 35)];
    // check esisting accounts
    while ($i<=count($fd)){
    $fd[$i]=trim($fd[$i]);
    }
    $i++;
    }

// Check accounts awaiting to be activated
    $filename = "c:sphereaccountssphereacct.scp"; //location to sphereacct.scp
    $fd = file ($filename);
    $i=0; // reset counter for next file
    while ($i<=count($fd)){
    $fd[$i]=trim($fd[$i]);
    }
    $i++;
    }

// look for
Sosyal ağlarda paylaş

inceledim az once, guvenlik acigi var.

account adinin, ve email adresinin kaydedilmeden once kontrol edilmesi gerekiyor, en basta [ ve ] karakterine karsi, ondan sonra 'n', 'r' gibi newline karakterlerine karsi, ondan sonra ' ' (bosluk) karakterine karsi, ve de tabi ki bu kontrollerin hepsi yapildiktan sonra, account adinin RemoteAdmin ya da Administrator olup olmadiginin kontrol edilmesi gerekiyor.

Karakter kontrolleri yapilmazsa account dosyanizin icine bozuk kayit ekler, bu yuzden server sacmalar (elle dosyayi acip duzeltebilirsiniz ama, orasi ayri)

eger yeterli html ve sphereserver bilgisi varsa, account adi (ya da email adresi) olarak birden cok satirli bir isim yollayabilir, kendisine admin accessi verebilir (ben bilmiyorum sphereserver'da account dosyasinda adminlik/gmlik nasil belirtiliyor, ama yazilabilecegini gostericem burda ornek olarak); account adi olarak

laylaylom]
pass=hedehodo
priv=admin

[deneme

diye bir sey yolladi diyelim bir kullanici bu php'ye, birden cok satirdan olusuyor. Email olarak da [email protected] diye yolladi (generate edilen sifre de xyjeg olsun diyelim). boyle bir durumda account dosyasinin sonuna asagidakiler eklenecektir (kullanicinin yolladigi username, email, ve generate edilen password degerlerini italic yaptim, birden fazla satirdan olustugu icin karistirilmasin diye):

[laylaylom]
PASSWORD=qwerty
PRIV=admin

[deneme
]
PASSWORD=xyjeg
EMAIL=[email protected]

bu sayede, bu script tek bir account yazdigini zannederken, aslinda iki tane account acildi, ilki "laylaylom" adinda ve de ADMIN accessine sahip, sifresi de qwerty (formdan yolladigi sifre degil bu, account nme olarak birden fazla satir yolladigini varsayiyorum, herhangi bir kontrol yok cunku, htmldei formu degistirip mumkun)

Ayrica bu kontrollerin di$inda, account adinin RemoteAdmin ya da Administrator mu diye kontrol edilmesinin sebebi su; bu iki account, sphere'de default olarak admin accessine sahipler. Sadece bununla bitmiyor, remoteadmin arabiriminden (telnet cekip serverin portuna, bir bosluk yollarsaniz), RemoteAdmin ya da Administrator accountlarindn birinin sifresini girerseniz serverin konsoluna erisiyorsunuz (uzaktan yonetim icin konulmus hos bir ozellik - account adi kontrol edilmeyince abuse edilebiliyor rahatlikla)

boyle yani, bu dedigim kontrolleri koymadan kullanmayin derim bu php'yi (baska aciklar da olabilir, benim gozume bunlar carpti)[hline]wastiee

[Bu mesaj wastiee tarafından 11 Aralık 2002 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dark_boy bunu sen yazdiysan, dedigim duzeltmeleri yaparsan gayet guvenli bir sey olur, yok eger sen yazmadiysan, yazan kisiye, soyledigim aciklari iletirsen, duzeltir

duzeltilemeyecek seyler degil.

ben duzeltebilirdim bunlari, cok ufak tefek eklentilerle kapanacak aciklar, fakat bu kodun orjinal yazarinin duzeltmesi daha dogru olur, bu kodu kullanan herkese ulasabilmesi acisindan[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu ben yazmadım, yazanıda bilmiyorum birisi vermisti 1 ay fln oluo... Su anda bütün mul ların içindeki itemleri kıyafetleri vs vs alıp web sitesine gif veya jpeg formatında web sitesine atıp su anda işte kastıgım php sistemi ile oyundaki karakteri web sitesinden izletebilme....

Örnek vermek gerekirse ; Benim oyunda üzerimde bir mage robe var....ve elimdede staff war.... işte web sistesinden girip adamın üstündeki kıyafetleri gorebileceksiniz yani aynı oyundaki gibi bunu geliştirmeye calısacağım banka transferi gibi yani adamın bilgisayrında uo bile olmasa bankadan bankaya esya transferi yaptırmaya kasıcam ama su anda calıstıgım sey oyundaki kıyafetin veya iemin web sitesinde renklendirmeyi yapamamıs olmam cok ugrasıyorum yaklasık 4 aydır bos zamanlarımda artık scriptle değil onunla kasıyorum fakat becremedim ama olmuyacak bişi olmaz kesinlikle yapacağım su anki projem onu tamamlamak ve para ile satmak belkide sponsor bulursam kendim kullanırım...
neyse..

[kelime hatalarından ve anlatım bozuklugundan dolayı özür dilerim, cafede ana makinada ayak üstü yazdım ][hline]Özel Mesaj Gönder.
Add to Contack List
Sent to mail.
Geronimo Uo Shard
Owner Skymaster
Yakında...............
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten zor demedim fakat renklendirme zor yani ben daha yapamadım ama bide su var transfer'ler vs vs bankadan bankaya. her yerde uo olmaz ,ama her yerde nerdeyse internet bağlantısı olur :) özellik özelliktir.[hline]Özel Mesaj Gönder.
Add to Contack List
Sent to mail.
Geronimo Uo Shard
Owner Skymaster
Yakında...............
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...