Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 haha bu ne be[signature][hline]shinsetsu desu..
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben izleyemiyorum yaa 2sn. sonra kapaniyo[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şanslısın[signature][hline]Beş Hececiler
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 numa numa yeeeah derim baska bisi demem. o 1000 basar buna be[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cok guzel olmus cok beyendim gercekten super acayip bisi maksat muhalefet[signature][hline]DynamicK'i seviyorum ne isterse yaparim. U will never walk alone DynamicK
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben iğrenç bi şey göremedim burda. komiklik yapmaya çalışan bi kaç şaklaban var.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya ben cok merak ettim neden izleyemiyorum 2 sn donra durduruldu diyip kapatiyo[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
duende Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bidaha indirip izledm cok komikti valla[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bişiy anlamadım..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 izledim ve hiç bi b.. anlamadım!? :S bu aptal şeyi izliyip adamın lastiklerle ne yapmaya çalıştığını düşünüceğinize gidip vanille nin karalama defterine koyduğu şiiri okuyun da bi işe yarasın düşündğünüz!! (reklamda yaptık arada =P) cidden ne amaçla yapılmış anlayamadım.. =?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet, hayatımdan 2 dakika 19 saniye çaldığınız için size kırgınım biraz. ama başlık doğru, bunu izlemek için cidden aptal olmak lazım... ben aptal mıyııım hop hop:P[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bu nasil bişi bole izlerken onumuze böööö die bişi mi cıcak eger oyle se izlemicemde ya biri acıolık getirsin nasil bişi bu anlatin bakam:D[signature][hline]asdasdasd
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nedir abi bunda ki amaç? daha önce bi kaç pskoloji yi bozan film izlemiştim ama onlar gerçekten berbattı.buysa son derece saçma anlamadım adam ne diye yapmış?![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saçmalık...[signature][hline]chuck!
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Araba200, 06 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ya bu nasil bişi bole izlerken onumuze böööö die bişi mi cıcak eger oyle se izlemicemde ya biri acıolık getirsin nasil bişi bu anlatin bakam:D ya yok be bende öle bişeyler bekliyodum tırstım (daha önceki tecrübelerden <=) ) sesi falan kıstım ama hiç bişey yok!! sıkılıyorum,zaman öldürüyorum diyosan gir bi izle ama olabildiğine salak,saçma bişey.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: kaleidoscopic, 06 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: evet, hayatımdan 2 dakika 19 saniye çaldığınız için size kırgınım biraz. ama başlık doğru, bunu izlemek için cidden aptal olmak lazım... ben aptal mıyııım hop hop:P evet.. bu thread'den cikardigimiz ders ; herkes bir aptallik yapabilir... insanlik =P sonucta ''izlemeyin sakin!!'' diye topic acsaydida izlicektik! merak'in gözü kör olsun...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Lithium, 06 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki: said: Araba200, 06 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ya bu nasil bişi bole izlerken onumuze böööö die bişi mi cıcak eger oyle se izlemicemde ya biri acıolık getirsin nasil bişi bu anlatin bakam:D ya yok be bende öle bişeyler bekliyodum tırstım (daha önceki tecrübelerden <=) ) sesi falan kıstım ama hiç bişey yok!! sıkılıyorum,zaman öldürüyorum diyosan gir bi izle ama olabildiğine salak,saçma bişey. ben genede guvenmiyorum ama genede saol yani izliyemicem gene ole bööö die bişi cıkacakk die nese biraz daha sabir nasil olsa olayi anlatan biri cıkacak . hade bee biri olayi anlatsin filmde ne geciyo anlatin biraz[signature][hline]asdasdasd
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kabul etmiyorum. lafını bile etmem[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kufur ediyorum suan kufur etmem bitsin yorumda yazcam[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
arina Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok saçmaymış be indirdiğime değmez[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayır yani anlamı ne bunun ben onu anlamadım...komik desem değil , trajikomik desem hiç değil , trajik de değil , nesin sen kardeş ![signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar