Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 allahım diezde 55 lvlin üstünde altında 62 lvl bile olup küçük warrioarlardan swift isteyen var roque yemi benziyorum elimde kocaman raptor aranızda raptor kullanan assian gördünüzmü ? artık pm açık gezemiyorum 3 cümle sölüyolar party pls clan pls swift çıkarcı diez sinir oldum yaa ben gidip roquelerden buff istiyomuyum neden gelip benden swift istiyosunuz şaka maka bi yana bi çare valla oyunu bırakacam artık bende kalp var :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 zuahah diyeyim bari :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Millet warioru sadece barbarian olarak biliyor :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Millet benden buff istedikten sonra warriordan herşey isterler. :([signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi ne eşşekler var şu diezde shadowcum sen alınma sen özelsin :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ohaaa dedim ya. Bugun healerımı kasarkene geldi bi warrior... gerisi...[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hood clan kuralım "BizdeSwAtamayızBizdeOSkillYOkGitROguedanİsteSwift" die :D bendende cok sey istiyolar. Buff plz sw plz ve sw plz i demin daha Eternity den to0k istedi :S[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 donkeycim ne diyim patriciorey hayvanı warriorüstelik hemde küçük warrior benden swift istediyse ne diyim ya server gerizekalı yada warrioların gizli bir swift skili var:D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bu oyunu uzaktan inceliyorum da bi level max i var mı wow gibi yoksa git allah git mi :)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lvl 70 diyolar ama %90 61 de kaldı herkes :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Öne çıkan mesajlar