Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastayım mıy,mıy,mıy...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce sıcaktan çok daraldım ve kafamı soğuk su ile yıkamıştım, dün ve bugün sinüs kanallarıma ne olduysa zongluyor, kafamı sağa sola vurmak istiyorum, eczaneden bir sprey verdiler birtanede antibiotik, kullanıyorum ama sanki bir faydası yok, spreyi boşaltacam burnuma yüksek dozdan giderim diye korkuyorum.Sizin bildiğiniz ilkel yöntemler varmı bu sinüs şeysi için ? dayanamıııyooommmmmmmmm.....[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Sosyal ağlarda paylaş

ilkel yöntem yok ama şuanda bana oluyo aynısı 17 saattir ayaktayim ve yaklaşık 10 saatini 4 selpak rulosunu bitirerek geçirdim.sinüzit var bendede eyer çok ağrıyosa "apronax" var veya daha kuvvetlisi "apronax fort" baya iyi gelir (ağrıkesici).sinüzitin varsa ağrı kesici ve burun spreylerinden başka bi çaren yok![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

abi bendede var gece yatınca bile burnum tıkanıyo deli oluyorum!!
hani viks diye bir krem var onu al abi eczaneden,önce burnunun kenarlarına sür yukarı doğru,heryerine.
daha sonra şöle orta bi leğene kaynamış su koy ve bir tatlı kaşığı da viks at karıştır,hemen erir ztn,havluyu kafana geçir suya doğru 15dk. veya açılana kadar dur ztn salya sümük oluyorsun.Ama yavaş yavaş eğil birden nefes alamazsın ztn baya rahatsız eder,alıştıra alıştıra eğil nefes almaya çalış ağızdan burnundan,alıştıktan sonra da 15dk. fln bekle,çook rahatlıyorsun[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

Apranax die bi ilaç var.bendede sinüs var ama ne zaman bu ilaçı alsam en az 2 3 saat geçiriyo bazende temelli gecirio. cok mutlu oluuorum.valla kolay gelsin..geçmişler olsun...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

Bekle derim walla ilaçlar etkisini gösterir yakın zamanda ve dikkat et yan etkilerine.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...