Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2 gün önce sıcaktan çok daraldım ve kafamı soğuk su ile yıkamıştım, dün ve bugün sinüs kanallarıma ne olduysa zongluyor, kafamı sağa sola vurmak istiyorum, eczaneden bir sprey verdiler birtanede antibiotik, kullanıyorum ama sanki bir faydası yok, spreyi boşaltacam burnuma yüksek dozdan giderim diye korkuyorum.Sizin bildiğiniz ilkel yöntemler varmı bu sinüs şeysi için ? dayanamıııyooommmmmmmmm.....[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 doktorun verdiği ilaçlar 1 haftada etki eder herhalde ama aspirin acıyı dindiriyor genel olarak, iyileştirmez ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kafamı aşşağıya doğru eğince, gözlerim yerlerinden fırlayacak zanlediyorum :S mıy mıy mıy..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ilkel yöntem yok ama şuanda bana oluyo aynısı 17 saattir ayaktayim ve yaklaşık 10 saatini 4 selpak rulosunu bitirerek geçirdim.sinüzit var bendede eyer çok ağrıyosa "apronax" var veya daha kuvvetlisi "apronax fort" baya iyi gelir (ağrıkesici).sinüzitin varsa ağrı kesici ve burun spreylerinden başka bi çaren yok![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi bendede var gece yatınca bile burnum tıkanıyo deli oluyorum!! hani viks diye bir krem var onu al abi eczaneden,önce burnunun kenarlarına sür yukarı doğru,heryerine. daha sonra şöle orta bi leğene kaynamış su koy ve bir tatlı kaşığı da viks at karıştır,hemen erir ztn,havluyu kafana geçir suya doğru 15dk. veya açılana kadar dur ztn salya sümük oluyorsun.Ama yavaş yavaş eğil birden nefes alamazsın ztn baya rahatsız eder,alıştıra alıştıra eğil nefes almaya çalış ağızdan burnundan,alıştıktan sonra da 15dk. fln bekle,çook rahatlıyorsun[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 geşmiş olsun geçer geçer[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 garip ama ben nerdeyse hergün soğuk suyla saçımı yıkıyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yıkayıp yıkayıp dışarı çık,klimalı ortamlarda dolaş,ıslak saça soğuğu ye bakalım 1 hafta sende aramıza katılırsın :D garip bir yanı yok yni,yoksam sen zuperman misin :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hardter, 06 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: geşmiş olsun geçer geçer +1[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende de kronik sinüzit vardı. Gerçi 3-4 senedir hiç yaşamadım hastalığı.. apranax iyi gelir ama daha çok sinüzite yönelik ağrıkesiciler al. apranax yine tam kesmiyodu benim ağrıyı..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Apranax die bi ilaç var.bendede sinüs var ama ne zaman bu ilaçı alsam en az 2 3 saat geçiriyo bazende temelli gecirio. cok mutlu oluuorum.valla kolay gelsin..geçmişler olsun...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Allah yardımcın olsun çok pis bişeydir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bekle derim walla ilaçlar etkisini gösterir yakın zamanda ve dikkat et yan etkilerine.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ağrıyı dindirmek için apronax fort akıntıyı kesmek için diristan 2 side yarım saat içinde hallediyo ;) (bian kendimi doktor gibi hissettim vallahi: :D )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 apocan iyileşme istemiyorum :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 katarin ınıde tavsıye ederım bıraz uyku getırır ama ıyıdır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar