Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya bu kilometre isigi kac kilometre yaptiin gostergesinin isigi bi turlu sonduremedim ama araba cidden guzel gidiyo asik oldum nazar deecek arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Öncelikle kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ama ne demek istediğini anlayamadım ben. Öncelikle Aracın tam modelinden başlasan ve ardından sormak istediklerini ayrıntılı olarak açıklarsan sorularına daha net cevaplar bulabilirsin[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben sorundan hiçbirşey anlamadım biz de sedan 1,6 var acaip memnunuz biz de 5 sene oldu sorun yok şu ana kadar,süspansiyon ve konfor olarak 1 numaradır[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ii günlerde kullan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mordre, 05 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki: ya bu kilometre isigi kac kilometre yaptiin gostergesinin isigi bi turlu sonduremedim ama araba cidden guzel gidiyo asik oldum nazar deecek arabaya Aracın el kitabında yazması lazım. Hayırlı olsun bu arada.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kıllanma klavuzunda yazmıyor ise geçerken bir ugra servise halletsinler :) kazasız belasız güzel güzel kullan hayırlı olsun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cok tesekkurler arkadaslar o sorunu hallettim sormak istediim sey digital olarak gosteren kac kilometre yaptiini gosteren gostergenin isiginin sonmesini istemistim kendi kendine sonuyormus bi sure sonra onu anladim verdiklero kullanma klavuzu eski kasa ford focusa ait fakat herhalde aynidir ozellikler bakimindan o yuzden zorluk cekmem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netmar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bizde dün aldık hayırlısıyla bizim göstergeninin ışığıda sönmüyodu 15 dakka sonra kendi kendine sönüyor ama kral araba[signature][hline][BU BİR NETMAR YORUMUDUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar tekrardan. Arabayı sürekli 1750dd-max 3500dd arasında kullanın 1 aylık turbo dizel kullanıcısı olarak size verebileceğim en zevkli öğüt budur :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayırlı olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar