Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara

duende

Öne çıkan mesajlar

arjantinde nereye girersen gir 500 m ilerideki tunalinin 3 misli fiyatlarla karsilasirsin.

ama hizmet ve kalite cok cok iyidir. cafemize gidebilirsin, las chicas a da. ivy de iyidir. en son bi yer kesfettim ama concondan ziyade kralice elizabeth kuul lugunda. ismini hatirlayamadim simdi =[signature][hline]Piiys
Sosyal ağlarda paylaş

ya uf tmm espri yeter onlari ablam zaten ezbere bilyodur siz adam gibi biyer biliyomusunuz derken bnm gidebilecegim mekanlardan istemstm yoksa napim ben sturbucksu chicasi ablam biliodur hepsini

ama bu arada ilk gun arkinin dogum gunune gidicekmsz bol bol bnm yaslarimda kiz oluyomus o gitcegmz yerde oh yeah :rock:[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz
aramiza katilin
Sosyal ağlarda paylaş

senin zevkin metalse keyif e gidebilirsin.sakaryada bilmem ne pasajının alt katı.burdan tarif edemiyorum hehe.sor gösterirler belki.sonra sakarya metro çıkışının oralarda şey var.neydi ora be unutmuşum adını.hah yolcu bar.ordada rock çalar genelde.karakedi çıkıyodu bide en son perşembe günlerimi ne.sonra graveyard diye bi yer vardı adını unuttuğum bi caddede.ssk iş hanında bi ton bar var ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 11 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
senin zevkin metalse keyif e gidebilirsin.sakaryada bilmem ne pasajının alt katı.burdan tarif edemiyorum hehe.sor gösterirler belki.sonra sakarya metro çıkışının oralarda şey var.neydi ora be unutmuşum adını.hah yolcu bar.ordada rock çalar genelde.karakedi çıkıyodu bide en son perşembe günlerimi ne.sonra graveyard diye bi yer vardı adını unuttuğum bi caddede.ssk iş hanında bi ton bar var ayrıca.

keyif iğrenç bir yerdir.....izbe küçük sıkış tepiş oturan insanlar......sigara tiryakisiyim ama orda ki sigara dumanı beni bile boğuyor.........havalandırması yok........ankarada ilk senem de çömezlik işte bir kaç kere gitmiştim.......
oraya benzer(müzik olarak) BARKOD diye bir yer var......keyifin eski işletmecisi açtı ahmet abi.......sakaryada ssk işhanının otoparkının çıkışının olduğu sokakta..........ayrıca ssk iş hanında GÖLGE var.......pazar günleri flu adında bir grup çıkıyor...eğlenmek için çok iyi......7 kişilik bir grup.......istemesende eğleniyorsun o müzikle.......en sert müzikleri dinleyenler bile bu adamları dinlemeye gidiyor........ev arkadaşım gibi......saat 10.00-10.30 gibi çıkıyorlar....00.30-01.00 arası bitiyor.....sonra 03.00 a kadar başka grup çıkıyor....
cuma cumartesi giriş 5 ytl(ilk yerli içki beleş).......diğer günler giriş parası almıyorlar.......yerli içkiler 4.50 ytl.........barkattada yanlış hatırlamıyorsam bira 3.50 ytl idi........ayrıca gölgede perşembe akşamı süleyman bağcıoğlu nun grubu çıkyor.....onlarda çok iyidir........çarşambaları bir blues grubu var isimlerini hatırlamıyorum..........en iyisi git görevlilerden kendin öğren.......yalnız gölgenin müşterisi belli insanlardır....
genelde aynı kişiler gider......özellikle hafta sonları dam muhabbeti yapabilirler............lambur lumbur girmeye kalkışma....sakin sakin yürü.........kapı da şenol abi var bazen kıllık yapacağı tutuyor........bi keresinde en iyi arkadaşımla gittim ......seni alırım ama arkadaşı almam dedi.......tabi arkadaş 1.97 boyunda bir yarma ve ayı gibi ortalığa girince oda haklı gibi ama........kıl adam işte sağı solu belli olmuyor.....
Sosyal ağlarda paylaş

birde sakaryada çiçekcilerin olduğu yerde yukarıya bakarsan üst katlarda bir yolcu bar var........barkotum sağında ve solunda shadow ve dummy e de gidebilirsin.ucuz bira için simge adında küçük bir bar var......50cc lik bira 2.25 ytl.......
keyifin olduğu pasjda......aslında pasaj gibi bir yer değilde.......nasıl tarif edebilirim.......sakaryada mithatpaşa caddesindeki turktelekoma giderken bir mantıcı var.......o sırada.......aşağı inen merdivenler var.........ilk bar simgedir zaten görürsün.........ucuz bira için tek yer orası......erken saatte gidersen......sessiz sakindir........oranında müşterisi bellidir dikkat et........havalandırmasıda gayet iyi........keyifte simgenin yanında.......birde bu barların olduğu yerde nihayet diye bir yer var........oraya sakın gitme.......ne varsa orda çok fazla överler.bira diye su veriyorlar haberin olsun.....benim tavsiyem 6 senedir ankarada yaşayan biri olarak.......simge veya barkota git......bu havalarda barkot daha iyi......bahçesinde serin serin içiliyor.........ordan kalk gölgeye git............tabi zevk meselesi.......benim istanbullu arkadaşlar
gölgeyi beğenmemişlerdi mesela.......sonra buralar çok kötüymüş deme..........
son olarak sana tavsiyem......sakaryada özellikle geç saatlerde kimseyle dalaşma.........kolay kolay bişey olmaz ama belli de olmaz.......6 senedir sakaryaya giderim iki bar kavgasına karıştım......onun dışında bişey olmadı.....ankaranın havasındanmıdır suyundanmı bilinmez........insanlar barda öyle durup sahneye bakarlar aval aval........sonra sen dans ederken birine çarpınca........olay oluyor........sonra adamları dövüncede sen suçlu oluyorsun......özellikle hatunlar bu konuda çok salaklar.......hatunlara sakın çarpma......tabi bu olay her zaman olan şeyler değil........6 senede benim başıma iki kere geldi.......2 gün içinde(kaç gün kalacaksın bilmiyorum)
senin başına gelir diye bişey yok......ben sadece uyarıyorum.....
bunun dışında benim fikrim ankarada en iyi yer sakarya.........
Sosyal ağlarda paylaş

garaj var son acilan yerlerden mekan dier solenenlerden daa iidir...ben de hernekadar doom-black dinnesem de muabbet edip adam gibi oturmak amacli locus solus'a giderim.electro-trip,triphop,postpunk,indipop vs vs zilyon cesit müzik calio iidir fiyat kalite olarak da..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence cafelere her yerde gidebilirsin.HAzır ankaraya gelmişken cafelerde tıkılıp kalacağına gez derim.Sonuçta benzer cafeler her yerde bulunmakta,yerinde olsam gezerdim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

-twistera bestekarda beni ( 18- ) alan tek yer oldugu için gittik fena diildi
-crossroads gercekten guzel muzik caliyolar barda dinlenebilecek en ii muzik bana gore ama biralari bayaa bi sulu sanirim
-salata diye biyerde oglen 2 de parti vardi gittik içerde takim elbise giymis raki içen 16-17 yasinda delikanli kasintilar vardi kavga cikti aramizda ark bunlarda slah milah vardir dedi kactik
-pub 18-oldugum için kapisindan donduk
-turka gercekten elit bi yer ablamin zorula gitmis olsamda (tum gunki içkilerinde etkisiyle) begendm orayi
-en iyi yer neresi derseniz bestekar sokakta yolun kenarinda oturup elinde gitarla 5-10kisilik gruplarla oturan tipler vardi en cok onlara ozendim o tikky barlarindayken[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz

[Bu mesaj trgdy tarafından 13 Haziran 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 13 Haziran 2005 05:10 tarihinde demiş ki:
-salata diye biyerde oglen 2 de parti vardi gittik içerde takim elbise giymis raki içen 16-17 yasinda delikanli kasintilar vardi kavga cikti aramizda ark bunlarda slah milah vardir dedi kactik

o kadar dedik dikkat et diye geçmiş olsun.....
:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...