Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: homoid, 02 Temmuz 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Ouz abinin bize bir surprizi daha var ama onu simdi ben soylemiyim şebnem ferah gelcek konser vericek :-P arnold schwarzenegger de bizle birlikte oynuycak :-P kocaman plasma ekran + dvd + home theater ses sistemi kurdurmuş :-P vs vs :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Temmuz 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 peki sadece bu kadar mı ? elbette hayır !! bunların yanında tüm katılımcılara promosyon olarak 1'er adet bonec dağıtıcam o gün :P[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ehe Hakkaten OMs yi aldim. Cevabimida yazdim burada da belirteym bende +1 oldum. Getirdigim arkadasi belki baska yerlerden taniyanlar vardir. zibidi sozluk sahibi...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hadi bende geliyorum... Ama oynamicam aksam otobüsüm var antalyaya kusura bakmazsınız umarım zaten yeniyim tanışmak maksatlı gelicem sorun olmaz umarım...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çarşamba günü sabahtan duruma göre gelebilirim. Sıcaktan patlarsam çıkarım olmazsa :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 höt hödö benıde yazın[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 len millet online olun lan! listeyi hazırlıyodum şu anda 15 kişi yüzde yüz diye teyit attı geri kalanlardan ses gelmeyince cok icime oturdu listeyi koyamıyorm daha diye :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ehehe 45 kisi yazdirip 15 kisi Eskiden 15 kisiyi bulamazdik simdi begenmez olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hiç yoktan bi 20 kişi olaydik.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Angel ben bi de +1 ve hatta hatta +2 imiz bile olabilir bizi saydın mı ege [Bu mesaj bravecik tarafından 04 Temmuz 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 olm pm attık cevap atsana işte :) şimdi sen, angel, bi de + kaç diyim?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 20 kişi cıkar kesin, ben sadece son kontrole cevap atanları yazdım da hani foruma bakamayan ama gelecek olan adamlarda var yani(selamon öyle mesela)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hadi bakalim insallah guzel olacak[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 +1 kesin belki 1 kişi daha gelebilir o kesin deil ama sen yaz 2 ya :) o gelmez başkasını kandırırz Bu arada d3n1z yi sil. Angel' ın kardeşi o tatile gitti. [Bu mesaj bravecik tarafından 04 Temmuz 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 eheh yürü bea :P güzel olcak merak etmeyin :) şu anda 23 kesinimiz var + zegna da getirebilirim belki bi kaç kişi dedi onları saymadım :) ayrıca su anda cevap vermemiş gözüken 4 kişi var, hani cevap veremeyipte gelebilirler tabi :) spastik_serce simdi seni yaziim mi bak? hava bulutlu olcak diyor hemde carsamba gunune edit:bende diyorm bu deniz bi yerden tanıdık mı acep diye :) tmmdır [signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 04 Temmuz 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 @ Aegan : Riehn +2 garanti :D 3 kişi gelcez...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 homoid+1 olmustur yarin gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu kadar kalabalık olcağından gruplu olcak bütün gün ordayız ve bilmiyorum daha önceden alışmış olan kondisyon yapmış olan varmı ama çoğunuz yorgunluktan biteceksiniz :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hmmm Cuma gunu bir oyun Pazar sabahi bir oyun daha Demin spordan geliyorum Yarin sanirim tay gibi olacagim bir oraya bir buraya sekecegim. Ki mumkun olursa shocker ile oynamayi dusunuyorum o zaman gorun tay i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :) ehue güzel valla biz taşralı kaldık[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 şimdi kızılaydamı buluşcaz_?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet kızılayda buluşacağız ordan oyak dolmuşuna bineceğiz ordan taksiyle sahaya ineceğiz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yarın hava parçalı bulutlu diyor meteoroloji, tutarsa iyi.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biz çamurda oynamıştık ayaklarımızın tabanlarında 5 santimlik çamurla koşmaya çalışıyoduk çamurların içinden sürüneilen kaznaıyodu :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kendi imkanlarıyla gelen arkadaşlardan en geç saat 11 de oyun alanında olmalırını rica ediyorum. Artık zegnaları bi takıma verip onların maçları geçe atarız, öyle bişiler yaparız. Ayrıca kızılayda buluşmaya gelecek arkadaşlardan da en geç saat 10 da ykm önünde olmalarını rica ediyorum. geciken olursa beklemem giderim vala :P şaka tabiki, bekleriz heralde biraz :) ayrıca bi sorun olursa telefon numaram: 0532 374 28 99[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar