Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bir tablo vardı bi cellat elinde kılıçla duruyo merdivenlerde, bi kaç basamk altında da kafası kopuk kurbanı duruyo adını bilen varmı bu tablonun?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok yok o değil onu biliyorum ayrıca kaplumbağa terbiyecisi ile kılıç,cellat ve kurban 3lüsüün ne alaksı var çözemedim[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Laf olsun torba dolsunculuk diyoruz biz ona aldırma sen...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 osmanlı döneminden, evet.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Dorsia peki bu bahsettiğin tablo bir türk sanatçının mı yoksa bir yabancının mı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sanırım kaplumbağa terbiyecisinden bir kaç tane var ama nolur konuyu dağıtmayalım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Pardon sorum yanlış olmuş. Aket'e sorucaktım Dorsia yazmışım; kaplumbağa terbiyecisi hakkında sormuşum gibi olmuş[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya emin değilim pariste bi müzede görmüştüm (çok pis entelim) çizim,genel hava tam ortadoğu-osmanlı tarzıydı (hemen yanındaki tablolardan birinde türkçe allah yazıyodu hatta) ama ressam yerli mi yabancı mı bilemiyorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Aket-Atum, 05 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: bir tablo vardı bi cellat elinde kılıçla duruyo merdivenlerde, bi kaç basamk altında da kafası kopuk kurbanı duruyo adını bilen varmı bu tablonun? said: Gazanfer, 05 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: kaplumbağa terbiyecisi. ya ama bu kadar da sallanmaz ki...gizli post kasmak diye buna derim ben. sorunun cevabını ise bilmiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çay içiyodum. ortalık battı. kaplumbağa terbiyecisi ya.. ahaha.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biri de asıl sorduğum soruya cevap verse keşke:)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bilen olsa kesin söylerdi. ama çok meşhur bi tablo diil o muhtemelen. :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 koyunda resmin linkini bakalım neymiş :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 linki olsa çoktan koyardım değil mi? hatta linki olsa büyük ihtimal adını da bilirdim sanki...[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok şu kurba terbiyecisini kasetmiştim :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dolaylı yoldan kaplumbağaların terbiyesiz olduğunu iddia eden zihniyet de neyin nesi ?[signature][hline]Papirus*
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 paticiği espritüeller bastı galiba biraz daha detay vereyim cellat kırmızı elbiseli ve muhtemelen arap[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 verdiğin kriterlere göre böle bir tabloyu bulmanın imkansız oldugunu biliyosun dimi ? ama resimde bir arap varsa eğer oryantalizm akımından kuşkulanmak gerek, kabaca bir tabir bu ama : ) nese bir site bak bakalım belki aradığın tablo burdadır. http://www.orientalist-art.org.uk/ bulamassan eğer keyword: orientalism .
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi umutsuz bi arama ama hırsımdan tekrar d'orsay gidicem nerdeyse adını öğrenmek için[signature][hline]Aket Atum adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 (alt alta oluyo ama kusruma bakmayın) genel tarz bunlara çok benziyo ama burada yok başka bi adres biliyo musun oryentalizm ile alakalı?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya şimdi aramak bulmak lazım dimi : ) ezbere bir adres bildiğim yok. orientalism arts yazsan google , gayet iyi şeyler bulabilirsin bence. hatta aradığın tabloyu belkide : )
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 picsearch e orşentalism yazdım, kültürleniyorum[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 buldum buldum oley oley henri regnault'un "execution without trial" yani yargısız infaz, bu tabloya uygun bi isim[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 06 Temmuz 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar