Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bir tablo vardı bi cellat elinde kılıçla duruyo merdivenlerde, bi kaç basamk altında da kafası kopuk kurbanı duruyo adını bilen varmı bu tablonun?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kaplumbağa terbiyecisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok yok o değil onu biliyorum ayrıca kaplumbağa terbiyecisi ile kılıç,cellat ve kurban 3lüsüün ne alaksı var çözemedim[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Laf olsun torba dolsunculuk diyoruz biz ona aldırma sen...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 osmanlı döneminden, evet.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Dorsia peki bu bahsettiğin tablo bir türk sanatçının mı yoksa bir yabancının mı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sanırım kaplumbağa terbiyecisinden bir kaç tane var ama nolur konuyu dağıtmayalım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Pardon sorum yanlış olmuş. Aket'e sorucaktım Dorsia yazmışım; kaplumbağa terbiyecisi hakkında sormuşum gibi olmuş[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya emin değilim pariste bi müzede görmüştüm (çok pis entelim) çizim,genel hava tam ortadoğu-osmanlı tarzıydı (hemen yanındaki tablolardan birinde türkçe allah yazıyodu hatta) ama ressam yerli mi yabancı mı bilemiyorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Aket-Atum, 05 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: bir tablo vardı bi cellat elinde kılıçla duruyo merdivenlerde, bi kaç basamk altında da kafası kopuk kurbanı duruyo adını bilen varmı bu tablonun? said: Gazanfer, 05 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: kaplumbağa terbiyecisi. ya ama bu kadar da sallanmaz ki...gizli post kasmak diye buna derim ben. sorunun cevabını ise bilmiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çay içiyodum. ortalık battı. kaplumbağa terbiyecisi ya.. ahaha.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biri de asıl sorduğum soruya cevap verse keşke:)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bilen olsa kesin söylerdi. ama çok meşhur bi tablo diil o muhtemelen. :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 koyunda resmin linkini bakalım neymiş :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 linki olsa çoktan koyardım değil mi? hatta linki olsa büyük ihtimal adını da bilirdim sanki...[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok şu kurba terbiyecisini kasetmiştim :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kurbaga evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dolaylı yoldan kaplumbağaların terbiyesiz olduğunu iddia eden zihniyet de neyin nesi ?[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 paticiği espritüeller bastı galiba biraz daha detay vereyim cellat kırmızı elbiseli ve muhtemelen arap[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 verdiğin kriterlere göre böle bir tabloyu bulmanın imkansız oldugunu biliyosun dimi ? ama resimde bir arap varsa eğer oryantalizm akımından kuşkulanmak gerek, kabaca bir tabir bu ama : ) nese bir site bak bakalım belki aradığın tablo burdadır. http://www.orientalist-art.org.uk/ bulamassan eğer keyword: orientalism . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi umutsuz bi arama ama hırsımdan tekrar d'orsay gidicem nerdeyse adını öğrenmek için[signature][hline]Aket Atum adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 (alt alta oluyo ama kusruma bakmayın) genel tarz bunlara çok benziyo ama burada yok başka bi adres biliyo musun oryentalizm ile alakalı?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya şimdi aramak bulmak lazım dimi : ) ezbere bir adres bildiğim yok. orientalism arts yazsan google , gayet iyi şeyler bulabilirsin bence. hatta aradığın tabloyu belkide : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 picsearch e orşentalism yazdım, kültürleniyorum[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 buldum buldum oley oley henri regnault'un "execution without trial" yani yargısız infaz, bu tabloya uygun bi isim[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 06 Temmuz 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar