Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablo tv türksatta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
değerli kablo tv abonesi;

Kablo Tv hizmetleri Türksat uydu ve kablo tv haberleşme ve işletme a.ş ne devredilmiştir.

Ulusal ve uluslararası uydu hizmetleri ile kablo tv hizmetlerini yürüten türksat a.ş.,kablo tv hizmetlerinin farkında olup, bu hizmetlerin en iyi şekilde verilmesine yönelik atılcak adımların takipçisi olacaktır.

Gelişen iletişim teknolojileri çerçevesinde Kablo tv bünyesinde interaktif ve internet uygulamalarının en kısa sürede siz değerli abonelerimizin hizmetine sunulması için gerekli altyapı çalışmalarına başlanmıştır.

Ayrıca kablo tv yayın içeriklerininde farklı izleyici gruplarının beğenileri doğrultusunda yenilenmesi ve zenginleştirilmesi türksat a.ş. nin öncelikli hedefleri arasındadır.

Tüm bu çalışmaların hayata geçirilmesi ve kablo tv şebekesinin dünyadaki saygın örnekler arasında yerini alabilmesi için, siz değerli abonelerimizin göstereceği ilgi ve destekten dolayı şimdiden teşekkür eder, görüş öneri ve beklentilerinizi yazılı yada elektronik posta aracılığıyla iletmenizi temenni ederiz.

dijital yayın

yeni kanallar

interaktif hizmetler

farklı paket seçenekleri

yakında kablo tv de

[email protected]

yani kablo rulz diyorum
Mesaj tarihi:
dijital yayınmı? oleeeyy kablonet yuzunden digiturke gecemıyordum goruntu bızım tv de cok dandırık gozukuyordu bu dıjıtal yayınla goruntu super olacak.yeni kanallarda gelsin iyi oldu bu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
herşey güzelde hertarafi bole patili knightlar basmış o ne iş ?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:
Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?
bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!
Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...

Mesaj tarihi:
kablo tv görevlileri onlar:) şaka bir yani paticik.com a bakarsan ordaki topic gerekli bilgiyi verir sana onlar yeni town watcher(?) larımız[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
görmüştüm konuyuda bole atraksyonlu bişi olcani pek sezememişim :)[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:
Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?
bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!
Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...

Mesaj tarihi:
bana nickelodeon, motors tv, discovery, cnbc-e, national geogrphic falan olsun yeter :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 06 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
nickolodeon gelmesin ya kardeşim haftada 7 gün izliyor

olur mu yaa angry beavers ve ren&stimpy lazım bana çok özledim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Ouz_UFO, 06 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
said:
Wispy, 06 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
nickolodeon gelmesin ya kardeşim haftada 7 gün izliyor

olur mu yaa angry beavers ve ren&stimpy lazım bana çok özledim...
angry beavers cnbce de var hala[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
said:
go2hell, 06 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
5 mi 6 senedirmi evde kablo netim var son 2 yıldır agıyorum yani işallah güldürürler

Aynen walla umarım gülerim bende :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
  • Yeni Oluştur...