elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 değerli kablo tv abonesi; Kablo Tv hizmetleri Türksat uydu ve kablo tv haberleşme ve işletme a.ş ne devredilmiştir. Ulusal ve uluslararası uydu hizmetleri ile kablo tv hizmetlerini yürüten türksat a.ş.,kablo tv hizmetlerinin farkında olup, bu hizmetlerin en iyi şekilde verilmesine yönelik atılcak adımların takipçisi olacaktır. Gelişen iletişim teknolojileri çerçevesinde Kablo tv bünyesinde interaktif ve internet uygulamalarının en kısa sürede siz değerli abonelerimizin hizmetine sunulması için gerekli altyapı çalışmalarına başlanmıştır. Ayrıca kablo tv yayın içeriklerininde farklı izleyici gruplarının beğenileri doğrultusunda yenilenmesi ve zenginleştirilmesi türksat a.ş. nin öncelikli hedefleri arasındadır. Tüm bu çalışmaların hayata geçirilmesi ve kablo tv şebekesinin dünyadaki saygın örnekler arasında yerini alabilmesi için, siz değerli abonelerimizin göstereceği ilgi ve destekten dolayı şimdiden teşekkür eder, görüş öneri ve beklentilerinizi yazılı yada elektronik posta aracılığıyla iletmenizi temenni ederiz. dijital yayın yeni kanallar interaktif hizmetler farklı paket seçenekleri yakında kablo tv de [email protected] yani kablo rulz diyorum
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 5 mi 6 senedirmi evde kablo netim var son 2 yıldır agıyorum yani işallah güldürürler[signature][hline]go2hell
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyi olmuş gibi gözüküyo bakalım görecez[signature][hline]oh yeaa
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dijital yayınmı? oleeeyy kablonet yuzunden digiturke gecemıyordum goruntu bızım tv de cok dandırık gozukuyordu bu dıjıtal yayınla goruntu super olacak.yeni kanallarda gelsin iyi oldu bu.[signature][hline]shinsetsu desu..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 işallah işallahh[signature][hline]go2hell
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 herşey güzelde hertarafi bole patili knightlar basmış o ne iş ?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 öeh bomba olur yahu...[signature][hline]chuck!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kablo tv görevlileri onlar:) şaka bir yani paticik.com a bakarsan ordaki topic gerekli bilgiyi verir sana onlar yeni town watcher(?) larımız[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 görmüştüm konuyuda bole atraksyonlu bişi olcani pek sezememişim :)[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lig tv digiturkun kendi yayını gelecegını sanmam ama eskıden nickoledion vardı,fox tv vardı onlar gelsin onları istiyorum[signature][hline]shinsetsu desu..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 venüs tv duruyor mu hala =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 fox var şu an ya ben seyrediyom hep
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eet fox var.[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 edit: tartışma yaratmak icin solenen sozlere cevap vermekten vazgeçtim. [Bu mesaj go2hell tarafından 06 Temmuz 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bana nickelodeon, motors tv, discovery, cnbc-e, national geogrphic falan olsun yeter :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nickolodeon gelmesin ya kardeşim haftada 7 gün izliyor[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kac kanal ekleyeceklermis ne kadar olacakmis onuda ozellestireceklermiymis(oldu mu yoksa) gibi sorular geldi nedense..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Wispy, 06 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki: nickolodeon gelmesin ya kardeşim haftada 7 gün izliyor olur mu yaa angry beavers ve ren&stimpy lazım bana çok özledim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 inşallah daha iyi olacak bıktık usandık 2. planda kalmaktan[signature][hline]Fire in the Darkness...
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 MTV 2 gelsin yeter ya. Yüzümüz gözümüz açılsın.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 10 Mbit hatlar gelsin asıl ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Ouz_UFO, 06 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: Wispy, 06 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki: nickolodeon gelmesin ya kardeşim haftada 7 gün izliyor olur mu yaa angry beavers ve ren&stimpy lazım bana çok özledim... angry beavers cnbce de var hala[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: go2hell, 06 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki: 5 mi 6 senedirmi evde kablo netim var son 2 yıldır agıyorum yani işallah güldürürler Aynen walla umarım gülerim bende :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cok bi sevindirik değilimde :)[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar