jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Karanlık benim korkum oldu her zaman Aydınlık dururken uzak kaldı siyahlığın Sen hala orada beklersin Ben ise hala izlerim Cesaretim toplanamıyor Hayallerim yırtamıyor kozamı Sen orada beklersin Ben buradan izlerim Adım atmak istiyor kalbim Gerçekler yasak kılıyor Seni arzuluyor zihnimde yapı taşlarım Rüyalar her zaman kısa kalıyor Sen karanlığı seviyorsun Ben yalnızlığı Cesaretim yok belki Yüreğimi sulayan ümitlerim olsun Karanlığı sevmiyorum ama Anlamsız sensiz aydınlıkta Sen karanlıkta duracaksın Ben ise aydınlıkta Her zaman düşleyeceğim, ümidi yitirmeden Bir demet ışık, bir parça göz yaşını[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bana kopuk kopuk gibi geldi cümleler,yada noktalama işaretleri olmadığı içn birkaç kez okuduğumda vurguların yerlerini anca buldum.son kıta dikkatimi çekti güzel başlamış ama saçma bitmiş orasını düzeltirsen etkileyici bir bitiriş olur.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 banada biraz düzyazı gibi geldi ama genede güzel sonuçta şiir yazmak kolay iş değil[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ellerine sağlık burak sankim metin gibi olmuş ama yinede güsel :D. [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." [Bu mesaj insight tarafından 06 Temmuz 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bravo alkış alkış lan buti buralar hayırdır... yaşıyomusun..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar