-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Harika bir film kesin gidin.. zaten oldum olası romantik komedileri sevmişimdir, bayaa bir gülüceksiniz filmde garanti veriyorum, romantizmi, aşkı, sevgiyi, dostluğu değişik bir bakış açından ele almışlar güzelde olmuş.. kısaca, kaçırmayın[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hani şu rowan atkinson un oynadığı film değilmi öyle kalmış aklımda ? ne yani yoksa değil mi ? :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 o da oynuo, filmin 2 kontak sahnesinde.. hatta 2-3 çok ünlü şahısta oynuo şimdi sopiler yazmayak filmin dadı kaçmasın[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 heh evet güzeldi bence de.. hoş yani.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben de bugun izledim gerçekten çok gusel bir film kaçırılmaması gerekir... herşeye değişik bir bakış açısı var seyri rahat guzel bir film... ingiltere başbakanı ise ztn apayrı...[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Elrohir Bo'acca Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sadece romantik komedilerden nefret eden kesimin beğenmeyebileceği türden bi film diğer bütün seyircilere çerez gibi bi 90 dakika hugh grant yine süper :P[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tek kelimeyle bence supper. :) kız arkdasınızla gıdın[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 zaten romantik komedilere genelde (varsa) kız arkla gitmek makbuldür..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya ben sırf colin firthle hugh grant için gittim.filmin ilk yarısı boyunca düşündüğüm şey niye bizim böyle bi başbkanımz yoktu..çok sıkılıdm.2.yarısını izlemedim gittim.çok sıkıcıydı bence..[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 peki ya kız arkadas yoksaaaaa :) millletin kız arkadası yoksa gitmesinmi yani :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben annemle gitmiştim .. keşke babanla gelseydim dedi lol siz düşünün[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 :)[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya çok az film etkiler beni böyle yaw her ne kadar biraz pembe gözlükçülük olsada bence tek kelime ile mükemmel kesinlikle izlenmesi lazım yeni izlemek fırsat oldu.[signature][hline]Bana güsel bi imza bulurmusunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya film bi garip normalde aşk filmi dediğin adamda şöle içi burukluk bırakır ulan bak elin gavuruna nasılda aşk meşk yapıyor hem komikler hem neşeliler gibisinden ama bu film bir garip yav kardeşimin diretmeleri sonunda izledim ama izledikten sonra daha bir sevgiyle doluyosunuz. Adamda çok yüksek pozitif enerji etkisi yaratıyor. Film sanırsam beni Romantik Ayılar katogorisine bile çıkarabilir. Çok beğendim açıkçası hislerimi bu satırlara sığdıramıyorum keşke daha önce izleseydim. İzlemiyenler varsa kaçırmayın...[signature][hline]Bana güsel bi imza bulurmusunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sırf filmdeki beatles göndermeleri yüzünden izlemiştim filmi.ama pişman olmadım.harika ve zekice bir film. herkese tavsiye ederim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 şu kadar söliyim imza deiştirtti bana.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 cok guzel filmdir. bill nighey'in oynadigi yasli rockstar karakteri'nin oldugu sahneler filmin en eglenceli bolumleri ayrica. ingilizlerin romantik komedide amerikalilardan kat kat daha iyi olduklarini da anliyoruz buradan, eger ugrasirlarsa.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kadrosu da bayaa iiydi hatırladıım kadarıyla[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Orda bir hatun vardı aşık olmuştum, harika bir kadın yaw etli butlu aksanıda dehşet.Şu Hugh Grant in aşık olduğu sekreteri işte.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben en çok annesi ölen ufaklık ile onun üvey babası arasındaki diyalogdan hoşlanmıştım.çok sevimlilerdi. ufaklığın adı sam'di yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Sturm, 06 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Ya ben bu filmi kaçırmıştım adını öğrendim iyi oldu bayağa met edilmişti çünkü.. İzlenip ağlanası bir filmse izleyeyim.. DVD olarak kira falan nerden bulabilirim bilen var mı? işte filmin öselliğisi bu ya ağlamıyosun aksine tam tersine garip bi neşe doluyo üzerine... Ay çok güseldi bi daha ve bi daha izlicem sanırsam ingilizcesini arıyorum bende şu an.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yanilmiyosam eger .. bu filmin yönetmeni,bridget jones'uda cekmisti zamaninda... Zaten hugh grant ve colin firth'den anlasiliyodur.. Bridget Jones'a bayildigim icin bu filmede bayildim... Izle izle bikmíyacagin türden filmler .. Insanin asik olasi geliyo ,filmi izlerken... zamaninda böyle hissetmistim sahsen..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 simdi izledim, nasil da kacirmisim diyorum (vurmayin abiler vurmayin ablalar) harika bi film, kesinlikle izlemediyseniz bunca zaman(benim gibi bi hataya dusup)oturup bi aksaminizi ayirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dory +1 1 senedir dvd de duruyor. Hep unuttum sıkar falan dedim. Ama Şimdiye kadar izlediğim en tatlı en romantik en komik en iç ısıtan aşk filmi. Öncelikle müzikler muhteşem. Dido nun Here I Am i Eva Cassidy songbird joni mitchell in both sides now ı harika gerçektende. Filmi izlerken çok güldüm gerçekten çok iyi espriler var. Özellikle Hugh Grant ın başbakan olması aşık olması filmi çok ilginç bi noktaya taşımış. Ayrıca Mark ın yaptığı ilan-ı aşk muhteşemdi.Zaten Keira gibi kadınada o yakışır.Bi an markın yerine kendimi koydum =) Mutlaka izleyin hamiş: Sevgiliniz yoksa aşka özlem duyuyorsanız inanılmaz koyuyor.Çok duygusallaşıyorsunzu ben öyle oldum en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Filmden aşk fışkırıyo! -NewYork Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar