Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love Actually [Aşk Heryerde]

-xception-

Öne çıkan mesajlar

sadece romantik komedilerden nefret eden kesimin beğenmeyebileceği türden bi film
diğer bütün seyircilere çerez gibi bi 90 dakika
hugh grant yine süper :P[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben sırf colin firthle hugh grant için gittim.filmin ilk yarısı boyunca düşündüğüm şey niye bizim böyle bi başbkanımz yoktu..çok sıkılıdm.2.yarısını izlemedim gittim.çok sıkıcıydı bence..[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ya film bi garip normalde aşk filmi dediğin adamda şöle içi burukluk bırakır ulan bak elin gavuruna nasılda aşk meşk yapıyor hem komikler hem neşeliler gibisinden ama bu film bir garip yav kardeşimin diretmeleri sonunda izledim ama izledikten sonra daha bir sevgiyle doluyosunuz. Adamda çok yüksek pozitif enerji etkisi yaratıyor.
Film sanırsam beni Romantik Ayılar katogorisine bile çıkarabilir. Çok beğendim açıkçası hislerimi bu satırlara sığdıramıyorum keşke daha önce izleseydim. İzlemiyenler varsa kaçırmayın...[signature][hline]Bana güsel bi imza bulurmusunuz arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sturm, 06 Temmuz 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
Ya ben bu filmi kaçırmıştım adını öğrendim iyi oldu bayağa met edilmişti çünkü.. İzlenip ağlanası bir filmse izleyeyim.. DVD olarak kira falan nerden bulabilirim bilen var mı?

işte filmin öselliğisi bu ya ağlamıyosun aksine tam tersine garip bi neşe doluyo üzerine...
Ay çok güseldi bi daha ve bi daha izlicem sanırsam ingilizcesini arıyorum bende şu an.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

yanilmiyosam eger ..
bu filmin yönetmeni,bridget jones'uda cekmisti zamaninda...
Zaten hugh grant ve colin firth'den anlasiliyodur..
Bridget Jones'a bayildigim icin bu filmede bayildim...
Izle izle bikmíyacagin türden filmler ..
Insanin asik olasi geliyo ,filmi izlerken...
zamaninda böyle hissetmistim sahsen..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Dory +1

1 senedir dvd de duruyor. Hep unuttum sıkar falan dedim.
Ama

Şimdiye kadar izlediğim en tatlı en romantik en komik en iç ısıtan aşk filmi.
Öncelikle müzikler muhteşem. Dido nun Here I Am i Eva Cassidy songbird joni mitchell in both sides now ı
harika gerçektende.
Filmi izlerken çok güldüm gerçekten çok iyi espriler var. Özellikle Hugh Grant ın başbakan olması aşık olması filmi çok ilginç bi noktaya taşımış.

Ayrıca
Mark ın yaptığı ilan-ı aşk muhteşemdi.Zaten Keira gibi kadınada o yakışır.Bi an markın yerine kendimi koydum =)

Mutlaka izleyin

hamiş: Sevgiliniz yoksa aşka özlem duyuyorsanız inanılmaz koyuyor.Çok duygusallaşıyorsunzu ben öyle oldum en azından =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...