Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NE DERSINIZ SIZ

Maximil_King

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar dunya politikasinin en gelismis kopya,hile bag bulma ve benzeri guzelligi bulunan turkiye oyun dalinda 1. sirada bana gore uo oynuyorum bi bamisim hackler bag bulmalar oyun zevki bundan ibaret herhalde tum dunya turklerin gazabindan sakiniyorlar bir online oyun yapsalar turkler hemen el atip oyunun kopyasini yaparlar yada oyun daki kusurlari kulanarak ustunlugu alirlar ben knighonline oynuyorum gerci kendisi amerikan oyunu ama yaban ci sayisi tek tuk gm turklerle basa cikamaz oldu banliyor ,siliylor aytimlari her yolu denedi olmadi dupe(kopyalama)bizde birden mastir olma bizde sanki oyunu onlar degilde biz kurmusus gibi onu bunu edit yapiyoruz vallahi helal olsun turler le kimse basa cikama...
Sosyal ağlarda paylaş

deli deliyi görünce çomağını saklarmış..

*!Çomağını saklar gider..*[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Bu giriş için tebrik ediyorum ama söyleyeyim bazı üyelerimiz denyo dur türklere laf ettiğini duyarlarsa canını sıkarlar..

Bu arada hoşgeldin..

*!Bavulunu toplar annesinin evine gider*[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

önce hoşgeldin

öle diyosunda injectiondur hededir hödödür bunların hepsi yabancı malı???!?[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

İyi deriz :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...