nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aslinda buna konsept denemez tam her album ne de olsa icinde bir konsept barindirir ama belirli bir hikaye uzerine kurulmus albumleri bir arada toplamak iyi olur diye dusundum benimkisi hem cevap hem soru olucak biraz muzikal anlamda cok sevdigim dinlenmesi gereken bir kac hikayeye bagli album olarak sayabileceklerim dream theater - scenes from a memory ve six degrees pain of salvation - be queensryche - operation mindcrime (ve tabi opethin bi de 2005 ilkbaharinda cikacak bu tur bir albumu olacakmis goya merakla bekliyorum :) ) bu ve bunun gibi belki aklima gelmeyen unlu,hikayeye bagli albumler hakkında ayrıntılı bilgisi olan birisi varsa bilgilendirebilirse sevinirim
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 twisted sister - you can't stop rock n roll[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 feci salladım gibi :-P operation mindcrime'a +654587646 ama..[signature][hline]-Old School Keşh-
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iced earth - dark saga orphaned land - mabool pain of salvation - be[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nekadar konsept sayilir bilemiyorum ama.. hikaye uzerine kurulu desek daha dogru opeth - still life ve opeth - my arms, your hearse[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 In Flames - The Jester Race[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dio - magica vardı galiba(buna benzer bir sey) bir de tabi blind guardian - nightfall in middle earth[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 operation mind crime ve mabool acik ara diyorum. ama genelde sevilenler the crimson idol , abigail gibi albumler sayılabilir.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 "blind guardian - nightfall in the middle earth" olabilir belki. edik: üf, görmemişim, yazılmış zaten. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 01 Şubat 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Behey Marillionlar yok yazılmamış konsept deyince Script for Jesters Tear Misplaced Childhood Fugazi Clutching at Straws bunların dördü tek bir konsept ayrıca Brave Birde yine çok başarılı konsept albümlerden Virgin Steele - House of Atreus act I-II var
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dream theater ı göremedim :) nçk nçk çok ayıp.. DreamTheater metropolis[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: AssassiN, 01 Şubat 2005 08:17 tarihinde demiş ki: nekadar konsept sayilir bilemiyorum ama.. hikaye uzerine kurulu desek daha dogru opeth - still life ve opeth - my arms, your hearse still life in hikayesi nasi yani? bak bunu bilmiyordum iste kisa bi yazabilirmisin biliyorsan
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sayayim ben yazilan yazilmayan ne varsa... butun Pain of Salvation albumleri BG - NiME (yazilmis) q'reich - operation mindcrime (yazmisin) marillionlari da sad yazmis zaten Opeth - Still Life ve MAYH da yazilmis Evergrey - The Inner Circle Evergrey - In Search of Truth Savatage - Streets: A Rock Opera/Dead Winter Dead/The Wake of Magellan/Poets and Madmen (sonuncusunun konsept baya daginiktir gerci) Trans-Siberian Orchestra - Beethoven's Last night Jag Panzer - Thane to the Throne Nevermore - Dreaming Neon Black Ayreon adina ne varsa... ozellikle The Human Equation ve Into the Electric Castle olmak uzere Haggard - Eppur Si Muove tabiiki IM - Number of the Beast Wolverine - The Window Purpose/Cold Light of Monday yoruldum bir an daha gelince yazarim[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!"
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 zuhal olcay in bir albumu de boyleydi ve cok guzeldir[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 king diamond - mercyful fate dream theater - scenes from a memory[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
mdma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Rhapsodyi de unutmayalım. Albumlerinin bir çoğu zaten fantastik hikayeler, öyküler üzerine kurulu, hatta bazıları gitaristleri luca trullinin yazdığı kitaplardaki olayları anlatıyor. Burda albümleri sarkı sozleri vs.. var.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 the wall u unuttum :O bide dark side of the moon.[signature][hline]-Old School Keşh-
Etos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kimse yazmamış galiba.. iron maiden - sevent son of a seventh son
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: HellHound, 01 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ve istisnasiz hepsi rezalet huehue lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lohö rezalet seventh son of the seventh son yerine number of the beast yazmisim...
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 konsept albüm derken,hem müzik tarzı olarak,hem de hikaye anlatımı olarak iki farklı tür konsept albüm çeşiti var diyebiliriz. tarihteki "ilk" concept album, beach boys'un pet sounds'u olarak gösterilir. içerisinde bir hikaye barındırmaktadır bu albüm. ancak beatles'ın sergeant pepper's lonely hearts club band albümü, pet sounds'tan eskidir ve onun da müzikal ve hikaye açısından bir konsept albüm olduğunu düşünmek mümkündür. ben sgt pepper için tarihteki ilk concept albüm diyorum,ancak beach boys'unki daha resmiyet kazanmış gibi. o yüzden pet sounds ve sgt pepper ilk konsept albümler olarak dinlenmeli bence.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kamelot - Epica[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar