Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dumanmı? mor ve otesimi?

delikan

Öne çıkan mesajlar

her iki grupta kabul etmesede bence aralarında gizli bi rekabet var.bu rekabette duman bi adım onde.yanılmıyorsam mor ve otesi 6. albumunde buyuk kıtlere ulaşmayı başardı ama duman tek bi şarkıyla(her şeyi yak) bunu başardı vede devamını getirdi.
siz ne dersiniz?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi yak = sezen aksu nun seslendirdiği değilmi?.
Duman hikaye bence .. mor ve ötesi daha güzel
(bu arada trance muzik dinliyorum)..mor ve ötesi kulağa daha hoiş geliyor bence...[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself
Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)

Sosyal ağlarda paylaş

artık 2side değil..
biri hep piyasaydı (duman)
diğeri piyasa yeni katıldı (mor ve ötesi)
artık bunlar tutar mı kaygısı içindeler bu yüzden ikiside yaramaz ama şöyle birşeyde var durumları 2 grubunda ii koyar mı ki nolcak ama işte yapımcılar karışırsa piyasa olursunuz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

biri son albümüyle tüm türkiyeye kendini duyurmuş , diğeri ise senelerdir adından söz ettirilen bir grup..
kıyaslamak komik.[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence duman günümüz özenti gençlerinden dolayı kazanıyor parasını... 'Bence' ama yani benim görüşüm bu ona göre eleştirilerini düzgün yapın oymayayım..[signature][hline]------------------------------------------
İkiside stüdyolarda esrar ın kokoinin dibine vurup müzik yapan tipler...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Temmuz 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
delikan, 01 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
bence sahne performanslarınıda dikkate almalıyız şahsen ikisininde canlı performanslarını dinlemiş biri olarak duman daha etkileyici geliyo seyirciyi daha çok çoşturuyo

bnde defalarca izledim,duman birz daa eğlendiriyo ama mor ve ötesi felaket kaç kere izledim insan hep aynı şeyleri mi yapar be aynı durmalar fln böyle pff en fzla 2 kere izlenir yoksa bayıyo

ama kafan iyiyse farketmez müzik çalsn da her şekilde eğlenirsin :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
delikan, 01 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
bence sahne performanslarınıda dikkate almalıyız şahsen ikisininde canlı performanslarını dinlemiş biri olarak duman daha etkileyici geliyo seyirciyi daha çok çoşturuyo

Sahne öncesi hazırlıklarını iyi yapıyorlar... (İçki vs.) Sende iç sende aynı olursun abi bunda bişi yok..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Öreneğin duman

Benim çalıştığım bir müzisyen abim var kendisinin stüdyosunu kapatırlarmış adamın bütün gün içerde bütün gün esrar içiyorlarmış ...

Adamlar keş in önde gideni... asıl onlar çekip çıkıyor sahneye..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

dumanı da mor ve ötesini de o kadar dinlemesem de, dumanla mvö karşılaştırılamaz bile bence. mvö çok yapma (çakma) geliyor bana bilmiyorum, kendi görüşüm. placebo yansıması hatta hafiften. duman gene özgün, kendileri bir şeyler yapıyorlar, kendi tarzlarında yapıyorlar, yapmak istedikleri şeyi de tam olarak yapıyorlar kesinlikle[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Duman : Tele vurmayı öğrenmiş 2 zibidi geçmiş grup kurmuşlar.

Mor ve ötesi : rahat bi 5 6 senelik grup hatta daha fazla olabilir ama adı pek duyulmamıştı.Anladılar onlarda artık işi piyasa abudik gubidik 2 power vurmayla şarkıların tuttuğunu.Onlarda öyle yaptı ismini duyurmaya başladı.

Bana sorcak olursanız.Dr. Gypsy hepsini öper.
[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo ya katılıyorum adam detone için yaratılmış merak ediyorum kayıt larda kaç kerede söylüyor acaba kaan..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

dumanin hayranlarinin yarsini gtaristine asik salak kizlar olusturuyo
mor ve otesinnikiniyese bir derdim vara ve cambaza hasta olanlar ikiside bos bana gore ozelliklede mor ve oteisinin emperyalizme karsiyiz ayaklri bayaa komik gelio bana

bkz: (emperyalizme karsiyiz diyip rockncoke'a katilmayan ama fanta festivaline katilan grup)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy

*

[Bu mesaj trgdy tarafından 02 Temmuz 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mor ve ötesi.![signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...