Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evangelion'a Yeni manga !!!

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Evangelion Girlfriend Of Steel 2

Shinji bir gün rüyasında Giant of Light görür. Evangelion kullanmaktadır. Ve sonra uyanır...
Konumuz Evangelion ep 26 daki "olası gerçeklikte geçiyor" ama bu sefer gerçek olan dünya asukanın shinjiyi uyandırdığı dünya.
Hikaye ve türü tamamen farklı gibi gözüküyor. Shinjinin annesi, Asukanın annesi hayatta. Yani karakteri kötü etkileyen bilinç altlarına yerleşmiş kötü anılarından hiçbiri yok. Bu yüzden anime biraz dramadan çok Romantik komediye kaymış durumda. Rei'nin duyguları var (ve bayaaa fetbaz bir hatun olmuş). Asuka daha duygusal. Kaworu (5th child) başlangıçtan itibaren shinji ile aynı sınıfta ve Misato öğretmen...

Hikaye eskisinden çok daha deyişik ve sevimli olmuş bence her Evangelion hayranı okumalı

Link olarak
http://mywebpages.comcast.net/juzzam1/NGEManapix.htm
Bu sayfada Evangelion Girlfriend of steel oyunu hakında bilgi ve oyunun bir fan tarafından yapılmış demo vers. gibi birşeyine ulaşabilir ve alttaki linklerden Girlfriend of steel 2 mangasının ilk 3 kitabına ulaşabilirsiniz
eğer elimizde manga ile ilgili daha çok link varsa buraya yazarsanız sevinirim[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue

Sosyal ağlarda paylaş

Rei nin nesini güzel bulurlar anlamıyorum bu Evangelion da
romantik komedi istiyosanız da Full Metal Panic Fumoffu dur :P[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
Sosyal ağlarda paylaş

eh fmp fumoffu gibi birşey yapmışlar herhalde.. (onu da indirmeyi yeni bitirdim, bir ara oturup izliycem en baştan) esasen ben bitişi olarak zaten bunu kabul ediyorum halen. dünyanın portakal suyuna dönüşmesini kabullenemiyorum.. :-p

anime olarak çeksinler yahu mangayla tangayla uğraşmayalım.. (neyse ki yeni nesil değilim artık yayabilirim olduğunca ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar bu nedir yav...
kafam karıştı eva yeniden büyük shinji büyük asuka... BÜYÜK REİİİİİ
[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 15 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki:

hadi gene yaşadın

bu arada verdiğin bu resim neyin resmi?
Yeni OVA mı çıkarıyorlar yoksa film felan mı yapmışlar

Girlfriend of Steel 2 ise manganın adı, bunun bi de 1.si olması lazım değil mi?![signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

ya garibim rei gene cıbıl kalmış, kızcağız tamam portakalda vitaminden türeme ama ar, şeref, haysiyet, bunları kapması lazımdı bunca zamanda..

ya düşünüyorum da dünyayı kurtarmak yerine beyinsiz schoolboy rolüne çok daha uygun shinji-kun.. fmp fumoffu gibi yapsalar en güzeli..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 15 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 15 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki:

hadi gene yaşadın

bu arada verdiğin bu resim neyin resmi?
Yeni OVA mı çıkarıyorlar yoksa film felan mı yapmışlar

Girlfriend of Steel 2 ise manganın adı, bunun bi de 1.si olması lazım değil mi?!

Girlfriend of steel NGE pc ve psx için çıkan bir oyununun ismi bu oyun 21-22 bölüm arasında geçiyor ve kadroya Kiriishima Mana diye bir kız daha katılıyor. Mana yanlış hatırlamıyorsa rei ve asuka dna sının birleşiminde oluşuyordu, Seele tarafından shinjiyi gözetmek için gçnderiliyor shinji safım buna aşık oluyor. Manga ile aynı ismi taşıması ise ya ilerki bölümlerde ya mana gelecek yada 1 deki gibi konu evangelion vbe dünya değilde aşk meşk olduğu için konulmuş olabilir
Manayı merak edenler hatun budur...

verdiğim adresste girlfriend of steel in fanlar tarafından yapılmış küçük bir vers. var ama indirdim çalıştıramadım derseniz sp 1 de çalışıyordu sadece öyle hatırlıyorum[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...

yenı hardcore evangelıon fanlarından bırı olarak boslukları doldurıyım
o yukardakı resım fanlar tarafından yapılan kolpa bı calısma evanın yenısı gelıo dıye mılletı gazladılar ama eva bıttı kesınlıkle end of evangelıon dan sonra ınsanlar yava syava seskı formlarına kovusucak fılan

Girlfried of Steel yada diger adıyla Iron Maiden kesınlıkle 21-22 gıbı agır boılumler arasında gecmıyor benım tahmınımce 10-11 olabılır cunkı tojı saglıklı asuka delırmeye baslamamıs yad agenel anlamıyla yonetmenın 18. bolumden sonrakı dozajı 543 katına cıkarma gırısımı olmamıs o yuzden eglencelı sevımlı bır oyuncuk cunkı oyun sayılmaz ek bır epısode sayılır ve ole cok bısey yapmıyoruz oyunda 8-9 yerde verdıgımız kararlara gore oyunun sonu degısıyor ıyı tarafı eglencelı olması ve asukanın shınjıye gızlıden nası yanık oldugunu gorememız ve enteresan mana karakterı dıyebılırız (shınjı ıle mana yakınlasıyorlar shınjı asık oluyor asuka kıskanclıktan delıye donuyor vs)

bunun 2. oyunu ise tamamen alternatıf evrende gecıyor yukarda acıklanmış zaten 25. bolumdekı hayalın devamı gıbı

playstatıon 2 yede evangelıons dıye yenı bı oyun cıktı ındırdım oynadım oda cok guzel (ıngılızcesı yok tabı fakat konuyu bıldıgımzıden oynanılabılır) hatta bu oyuna ozel unıt 01 e
F Type Armor hazırlanmıs 3 defa berserk olunca bındınglerı guclendırmek ıcın yapılan guzel bır armor hatta bandaı dırek gundam serısı tarzı maketını hazırlamıs

Resimelrin Devamı

bide yonetmen bıldıgınız gıbı 16 cı bolumde anımeden sıkılmıs kendını actıon fılmlerıne vermek ıstemişti evanın konusu bastan bellı olmadıgı ıcın 16 dan sonrakı bolumler karanlık ve depresıftır zaten nesye yonetmen ADV ıle anlasmıs ve Evangelıon actıon fılmı olarak yenıden yapılıyor su anda herkesın merak ettıgı ıse o kadar efektı yapmak bu adamlara kaca patlıycak :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

Sosyal ağlarda paylaş

2. oyun değil manga... Şu an www.adtrw.com da bulabilirsiniz.
ahh keşke şöyle bir modelini bulsamda alsam...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 26 Mayıs 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. de oyun hatta japoncası pıyasada shıunjı ıle oynuyoruz oyunda yaptıgımız tercıhlere gore oyun sonunda Asuka Rei veya Kaworu ıle ask hayatımız baslıyor (Evet yannıs duymadınız Koworu eheuehu)

arıca gene sırf japonyada cıkan raising rei ayanami raising asuka langley ve raising shinji ikari oyunları var bunnar GAINAX ın Princess maker oyunuyla aynı oynanıs cocuklardan bırını kucukten alıp yetıstırıyoruz okula yolluyoruz vs vs

modellerın hepsı www.hlj.com da satılıyor 11 gun cıvarında yolluyorlar turkıyeye yukardakı unıt 01 ıle unit 00 aldım pazartesı gelıolar :) bide her modelın yanında ıkı tane boyanmamıs fıgur hedıye edılıyor mısal yukardakınden asuka ıle rei cıkıyor okul unıformalarıyla (rei nin alcılı sakat halı)
unıt 00 dan ıse rei ile ritsuko cıkıyor unıt 02 den ıse plug suıt asuka ıle mısato cıkıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

F-type biraz abartı olmuş ben Eva-01 normal halini daha çok seviyorum.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
evet evangelionun action filmi düşünülüyormuş hatta ve hatta king kong üzerınde çalışan peter jacksona da teklif götürmüşler. ama ne kadar doğru bilinmez. hatta forumları takıp ettiğinzde bu dedikoduların shinjiyi asyalı bir cocuğun oynıycağına kadar giden bir dedıkodu ağı olduğunu da göruyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sırada manga ADV tarafından lisaslandığı için adtrw yapmayı bıraktı...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...