Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavada Salam, Beyaz Peynir, Domates, Kola Tutorial

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Kızarmıs salam ııdırde bu saatte agır kacar. Bunu dıyerek canım cekmedı demıcemde o domatesler ole yazık olmus mundar olmus.Ilk yagı kızdırcaktın.. domateslerı kup kup ufacık dorucak yaga atacaktın.Domatesler salca kıvamına geldınde bıraz karabıber , biraz kekık varsa bırazda kofte baharı eklııp salam dılımlerını ole atacktın .Aslında dılımde yapmıcak kıyacaktın ınce ınce.Sonra kısık ateste onceden hazırladın domates sosu ıcıne bırazcık su ekleyıp salamlarla karıstırarak pisircektin.Salamlarda piştikten sonra userine azıcık beyaz peynır serpiştirip Kolaylan ( bolca buz atıp ) huuuoopp dıe yutacaktın.

Hos bende az once gıttım sıcacık poacamı 1 bardak cay ve tereyagıylan gturdum ama neyse resım kayamıom ona yanıom...[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Bide tabi resimde salamı yerkene sanırsın afrıkadakı yerlıler varya , dudakları faraj kadar olanlar , onlar gıbın zandım bı an.one bısım alt dudak dedım hatta sonra salam yemesı lasım bunun ust dudak tamam alt dudakta pauc kadar salam nerde dıe bakarken anladım alt dudaan aslında salam oldunu :P[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Sosyal ağlarda paylaş

yok tıkamıyosun, bi fotograf cekme telası bide yeme telası ile tıkınmaya calısıosun.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak ya böylesi daha iyi.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Uplasammı acaba =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

evet =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

e buda taşınsın =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Buda taşınamadı gitti =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 28 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki:

Banada kalan tek şey afiyetle salamları yemek:

Sonrasında buz gibi kolayı yudumlamak:

Afiyet olsun.. bana...
allahım yine o bakışlar
hayıııııııır :lol:[signature][hline]Wolf
İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: