Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böcek ve Örümcek Fobisi (Bu kadarmı olur ya)

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Nevşehir deki konserimden sonra tatil yapmak için adapazarındaki yazlığımızın yolunu tuttuk...

Herşey gayet güzeldi havuz sefası,deniz,tenis,kızlar vs vs.. derken akşam oluverdi mangal yapıyorduk o sırada elinde kocaman bir hortumla bi adam dolaşmaya başladı sokaklarda sivrisinek ler için ilaç yapıyormuş...

Akşam saat 8.30 sularında dışarıya çıktık.. Sokaklarda bir sürü böcek ölüsü vardı ve yanımdaki bi kız onları rahatlıkla eline alıp açık olan arabaların camından atmaya başladı.. Olay tam bu sırada gerçekleşti vücudum karıncalandı ilk başta ufak bir kaşıntı sonra bacaklarım çözüldü sonu hastahanede bitti...

Bass cımız mert olayı bana şöyle anlattı..

''Ömer düştün hastahaneye götürdük hastahanede baygın halde iken bile kaşınıyordun''

Yazlıkta sadece bi akşam kalabildim.. şuan evdeyim..

Varmı böyle böcek fobisi olan aramızda..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bıraz var ama o korkuyu kontrol altına almayı basardım yanı tabı elıme alıp cıcı bocuk canım bocuk fln yapamam ama rahatca bakıp ıncelyep sonra pekmezını akıtabılıyrom artık nasıl mı basrdım nekdrk tırssamda korksamda eve bi ara eşşek kadar bı sey gırmıstı valla tırsa tırsa yanına gıttım baktım baktım ve bı anda tırsmam gıtmıstı aldım elıme terlıgı ve bam! nihoahaha[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bi arkadaş vardı örümceklerden korktuğu için tüm basket takımını 1 gece uyutmamıştı :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden bende elimde tutabiliyodum böcek flnda artık nedense huylanıyorum. bilhassa beni buluyo devasa böcekler. mesela o dev gibi sivrisinekler, büyük örümcekler, binbir bacaklı parmak kadar böcekler yatagıma üşüşüyo hep. 1 ay boyunca salonda uyudugumu bilirim hergün odamın her tarafına raid sıkıyodum. vede niye korktugumuda bilmiyorum, korkmamam gerektigini düşünüyorum ama engel olamıyorum. nedendir acep?
[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 04 Temmuz 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böceklerden iğreniyorum. HEle tuvalette böcek çıktı mı çok kötü oluyor.Bir de Dark Age of Camelot oynarken karşıma örümcek, böcek vb çıtığında kasılıyordum. Aynı şey az evvel Morrowind oynarken de oldu. Egg poacherların olduğu madendeki scrubların yanından geçerken vücudumda kasılma oluyordu.[signature][hline]Kuzgun' dum ben....
Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan sonraki röportajında demiş ki:
Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 04 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
insan her korkuyu yenebilir.

:) Yenilme korkusunu??..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

ben yılandan örümcekten korkmam ama kabuklu boceklerden tıksınıom ama tırsmıom bole illa oldurcem flm ama bırı daha demıs bole buyuk helikopter boceklerı oluo yada pilanör flm da dıolar onları gorunce korkudan altıma sıcıom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 04 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
ben yılandan örümcekten korkmam ama kabuklu boceklerden tıksınıom ama tırsmıom bole illa oldurcem flm ama bırı daha demıs bole buyuk helikopter boceklerı oluo yada pilanör flm da dıolar onları gorunce korkudan altıma sıcıom

uehueh :P koptum[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...