Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [spo1=Anafikir]Finallere giderken evden cikmadan silginizi aldiginizdan emin olunuz. Tekrar tekrar kontrol ediniz.[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Silgi taşımam... Silgisi olandan silgi istemem... Silgisini kullanıp o kişiyi rahatsız etmem... Sormadan alırım, ortadan ikiye ayırır kullanırım... Çok barbarca olduğunu iddia edenler çıkacaktır, ama kesin ve etkili çözüm budur...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 silgisiz durumlara son çare : eğer elleriniz temizse, parmaklarınızla silebilirsiniz... (ama bayaa kirletebilir kalem ve kağıda bağlı olarak)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Lisede herkes birbirinin silgisini kalemini hacılardı valla. 5-6 ay önce kaybettiğim kalemi yerde bulmuştum bi kere mesela. Silgiler hiç sallanmaz zaten. Tanınamaz hale gelir zaten o silgi nası dersin bu silgi benim diye :D. Böyle bir kömün silgi recycle olayı devirdaim etmekteydi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: TERMINATOR, 06 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: said: Keyzar, 06 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Silgi taşımam... Silgisi olandan silgi istemem... Silgisini kullanıp o kişiyi rahatsız etmem... Sormadan alırım, ortadan ikiye ayırır kullanırım... Çok barbarca olduğunu iddia edenler çıkacaktır, ama kesin ve etkili çözüm budur... Günün birinde birisi de çıkıp seni ortadan ikiye ayırıp kullanmasın da... Lollll Teorikte mümkün, pratikte imkansız...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Afedersin "Teorik" olarak mümkün diyecektim. Düzeltiyorum...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Öne çıkan mesajlar