Sensible Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Önde veya arkada oturan tipler... Nedense hiç silgileri olmaz. Önce bikere isterler "silgini verirmisin?",eh peki nezaketen verdik al buyur. Alır geri koyar. Sonra tekrar... "silgini verirmisin",hadi al bakalım. Tekrar ve tekrar ve tekrar,en sonunda silgiyi sanki kendi silgisiymiş gibi alır masasına koyar. Ya kardeşim mecbur muyum ben sana silgimi sunmaya? Git al silgini ulan banane? Silgi alamıyosan ne geliyosun okula? Ben her bişey silmek istediğimde senden silgimi geri istemek zorundamıyım ya![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ekim 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sen boşver onları okumaz onlar okumaaz!!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
arc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hocam ahmet kalemimi aldi vermiyo![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bende o şahıslardan biriyim fakat karşımdakine olabildiğince az zarar vermek için onun kullanmadığı zamanlarda alır veririm. ilk seferinde nezaketen sorar sonra onu rahatsız etmeyecek nerdeyse hiç farkında olmadan silgiyle işimi bitiririm. Evet. Ben...ben bi profesyonelim....[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :lol: nedir buya:) verme kardeşim ozaman silgini,veriosanda buraya böyle bıdı bıdı ağlama.yaptığının ilk okul çocuklarının yaptığından farkı yok.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 onlardan biride benim...pişman diilim...11 yıl boyunca silgi istedim hala istiyom...gerçi şimdide ders notu istiyoz ama :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ehhe sınavda kendi silgini adamdan almaya uraşırken hocadan fırçamı yedin :P[signature][hline]
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ne var bende istiom koyar koyar lala alla amma abartmışsın o zmn veremem dersin sonuncu defada veya veirrmsini dersin bi daha vermessin unutmuş olabilir yani bu kdr abartmakta ne var ?[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hem unutma. bigün sende unutacaksın (silgini) :D[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya yok bu haltı yiyenler hep arkadaşlarım :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hayatım boyunca silginin kaybolmasını bir türlü anlayamadım yere çarpınca tahmin edilmesi zor derecede garip yerlere sıçrayabiliyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... [Bu mesaj theKingpin tarafından 08 Ekim 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Sensible, 08 Ekim 2004 18:57 tarihinde demiş ki: Önde veya arkada oturan tipler... Nedense hiç silgileri olmaz. Önce bikere isterler "silgini verirmisin?",eh peki nezaketen verdik al buyur. Alır geri koyar. Sonra tekrar... "silgini verirmisin",hadi al bakalım. Tekrar ve tekrar ve tekrar,en sonunda silgiyi sanki kendi silgisiymiş gibi alır masasına koyar. Ya kardeşim mecbur muyum ben sana silgimi sunmaya? Git al silgini ulan banane? Silgi alamıyosan ne geliyosun okula? Ben her bişey silmek istediğimde senden silgimi geri istemek zorundamıyım ya! bizim sınıfta silgi kullanan yok 1 kişi getirdimi Ya çalınır yada paylaşılırdı ehahea[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 millet alt tarafı bi silgi yaws..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Silthanas, 08 Ekim 2004 19:27 tarihinde demiş ki: yuksek musadenizle, "bencil denyo" sifatini uygun gordum arkada$a.. pardon kime lafın??[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sana değil silgili arkadaşa[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bencil degil okulda 2 tip öğrenci var 1.sponsor 2.otlakçı 2, 1 i yolar 1, 2 ye uyuz olur 2 hayvanlıga devam eder ama hiç umursamaz görülür 1 artık yeter deyip isyan eder 2 de üff amma degerliymiş silgin alırım bitane der %90 sadece lafda kalır silgi fln almaz alsada o silgiyi 1 almaz başından savar acaip karışık ve asla çözüme ulaşamayacak bi olaydır bu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Aaa, ben de feci sinir olurum böyle yapanlara. Benim çoğu zaman kalemkutumda 3den 4den fazla silgim olur, önümde arkamda oturanlarda durmadan bundan faydalanırlar. Faydalansınlar. Faydalanmasınlar demiyorum; fakat izinsiz alıp kullanıyorlar, senin ihtiyacın oluyor bulamıyorsun çıldırıyorsun, kim aldığını da bilemiyorsun. Bir de üstüne üstlük soruyosun "Bende değil." cevabını bile alabiliyorsun. Yani gerçekten feci bir şey. İlginç.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 napalım kardesim senin silgi sorununu istiyosa vericeksin pintilik etme ver alallaa ya da yok de verme yani. töbeee.. güzel dimi böle negatiflik..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bunun içine silgi kaçmış[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Head Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 benim de yok silgim almadım hiç , hep yerden buldum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arz talep meselesi tabe :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 1 senede yaklaşık 3 veya 4 silgi alırım. genelde birinci haftada yarısı, ikinci haftada diğer yarısı kaybolur. silgili kalemleri tercih ediyorum genelde. yaşasın silgili kalemler. silgili kalemi icat eden adam amma para kırmıştır ya bu arada. nese.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fotokopü rules :) Ne silgi derdi var ne kalem :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya "silgimi alioyo kaka cocuklar" die thread mi acilir allah askina .. Yani insan bunlara yakindiginizi gorunce "milletin dertlerine bak" dio ... silgi bu ya .. Gelip eve internete girip thread actigina degmez .. 2.kisim nolmus silgini aldilarsa ? ilk okula mi gidiosun abi sen? Hatta hala liselerde fln senin gibi "silgimi aldilarrrr !" die aglayan kaldimi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre [Bu mesaj narin tarafından 08 Ekim 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 error.. [Bu mesaj narin tarafından 08 Ekim 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar