Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar res mi geldi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha ya abi buraya of pof diyerek post kasmak yerine gir dene ne bu ya başlıga bi göz at senin isminden baska bişi yok off pof girdimi girmedimi nie acab nasıl girmez bu ne alla alla yaf[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
eh bowl'da da save attik, dedik gireriz hizlica ama nerde. support felan yok diyorlar da acikcasi bi .ok yok su oyunda. insan server restart olacak degil bi sure kapali kalacak su veya bu sebepten dolayi yazar. hadi olmadi web site'da yazar. en cok canimi sikan su olaylar su oyunda.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
irc deki söylentiye göre gm'nin verdiği , ebay yoluyla alınan satılan yada dupe yoluyla elde edilmiş +8 itemlar siliniyormuş ve bir çok account a block gelecekmiş ben onlarlın yalancısıyım.

[Bu mesaj qwerty1 tarafından 06 Temmuz 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya olmaz böle bişey ya lvl 60 olmama şurda 3-5m xp kaldı dün parti bug bugün server down sırf bana inatlığına yapıyolar, bırakıcam lan oyunu.[signature][hline]The_Other El Morad warrior
Mesaj tarihi:
demek herkeste aynı sorun var aynı hata bende de var sabredelim umarım bu beklemeye değecek birşeyler yaparlar ve pislikler ortadan kalkar ama sadece ummakla kalabiliyoruz o kadar şeyler dönüyor ki bu serverlerde aklım ermiyor bu işe adamlar pazarda gördüm +8/15 str warior chitin takım satıyor tanesi 800 M tek malzemenin olacak işmi bu nasıl +8 olur bu malzemeler +6/10 getirene kadar seti aklım gidiyor kaç tane chitin patlattık bu yolda sayısı bellli değil umarım herkesin eşit şartlarda yarıştığı bi hal alır bu oyun.........
Mesaj tarihi:
Kaç saat oldu hala giremioruz umarım gmler uyanmış ve calışmaya başlamışlardır[signature][hline]Nick:ahbe
Level:58(60 olacam ama ne zmn)
Clan:TÜRK
Server:diez
Np:1050
Mesaj tarihi:
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff......

Halen girmiyo yaw :( SIKILDIMMMM :( :( :([signature][hline]Name...: crazyakrep
Job......: Elemantel Lord/Ice
Server..: Ares (ORC)
Level....: 61
Np:6xxx
  • Yeni Oluştur...