nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 açıklama nerde yaw?[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
KingMadboy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sabır.....[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / Fİre LvL: 5x Clan: Nosferatu
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyuna girdimi?[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 offfffffffffffffff[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kafase nolcak abi bu halimiz yaw[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nczl sen burayı irc fln sandın galiba birader?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :)[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 LoL Hala devam ediyor :D[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oha ya abi buraya of pof diyerek post kasmak yerine gir dene ne bu ya başlıga bi göz at senin isminden baska bişi yok off pof girdimi girmedimi nie acab nasıl girmez bu ne alla alla yaf[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 offffffff pofffffffffff[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nasıl iş bu be kaç saattir dene dene canım sıkıldı artık[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ahahah Bide birasdan KE update gelmesin mi? Ne gzl olur :)
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eh bowl'da da save attik, dedik gireriz hizlica ama nerde. support felan yok diyorlar da acikcasi bi .ok yok su oyunda. insan server restart olacak degil bi sure kapali kalacak su veya bu sebepten dolayi yazar. hadi olmadi web site'da yazar. en cok canimi sikan su olaylar su oyunda.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 irc deki söylentiye göre gm'nin verdiği , ebay yoluyla alınan satılan yada dupe yoluyla elde edilmiş +8 itemlar siliniyormuş ve bir çok account a block gelecekmiş ben onlarlın yalancısıyım. [Bu mesaj qwerty1 tarafından 06 Temmuz 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sitedede TAsarim onarim Warr ..
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya olmaz böle bişey ya lvl 60 olmama şurda 3-5m xp kaldı dün parti bug bugün server down sırf bana inatlığına yapıyolar, bırakıcam lan oyunu.[signature][hline]The_Other El Morad warrior
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 demek herkeste aynı sorun var aynı hata bende de var sabredelim umarım bu beklemeye değecek birşeyler yaparlar ve pislikler ortadan kalkar ama sadece ummakla kalabiliyoruz o kadar şeyler dönüyor ki bu serverlerde aklım ermiyor bu işe adamlar pazarda gördüm +8/15 str warior chitin takım satıyor tanesi 800 M tek malzemenin olacak işmi bu nasıl +8 olur bu malzemeler +6/10 getirene kadar seti aklım gidiyor kaç tane chitin patlattık bu yolda sayısı bellli değil umarım herkesin eşit şartlarda yarıştığı bi hal alır bu oyun.........
BeTeR17 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Kaç saat oldu hala giremioruz umarım gmler uyanmış ve calışmaya başlamışlardır[signature][hline]Nick:ahbe Level:58(60 olacam ama ne zmn) Clan:TÜRK Server:diez Np:1050
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 REset Atip BekleyeCek diiller Elbetki Calisma Yapiyolardir . .[signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ...
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 teyy teyy gelinde couner strıke source oynualım teyy tey 5 ko cu oynuoz biz :D
serdary76 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...... Halen girmiyo yaw :( SIKILDIMMMM :( :( :([signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 lan ben de korktum bi ben giremiyom diye :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaşlar hala girilmiyomu? ilk giren şuraya bi msg patlatıversin
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 13:40 itibariyle hala giremiyorum...
Öne çıkan mesajlar