Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

instance olayinda bir soru

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

SoulBound denilen bi olay war oyunda... bazı itemlerini bi kez kullandıgında o senınle özdeşleşir ve o itemi senden başkası giyemez başkasına satamassın AH ye koyamassın sadece Npc ye satabilirsin.. o uyarıda , item çantana düştüyü an soulbound olucak haberin olsun diyo...

[Bu mesaj Resh tarafından 06 Temmuz 2005 08:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Resh tarafından 06 Temmuz 2005 08:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oke o zaman şöle roll olayını baştan açıkliyim... Bi magical item düşer... genelde gruplarda bi item düştügünde herkes sırayla 'g' yada 'n' der... n=need g=greed di sanırım... yani eyer düşen iteme ihtiyacın warsa n dersin.. fakat bu ihtiyaç şöleki :)) açikliyim çünki bizim türk arkadaşların melee olsun caster olsun her iteme ihtiyacı oluyo maşşallah :) üstüne o an giydiyinden daha iyi bi item düşmüşse 'n' diyebilirsin... ama kullanmicaksan 'g' dersin bu da o itemi satmak yada başkasına vermek için istiyorum manasına geliyor...

Aranızdan biri 'n' derse ve başka n diyen yoksa herkes Pass der 'n' diyen bi tek zar atar ve alır... herkes 'g' derse herkes zar atar en büyük atan alır... Eyer 2 tane Aynı zardan atılmışsa Sonrada o sayıyı atan alır. (Neden böle yapmışlar bilmiyorum)... En büyügü attıysan o item çantana gelmek ister :) :) ama sana sorar bak kardeş geliyorum ama soulbound olacağım der... sende dersinki gel gel item olsunda Soulboundundan olsun :P[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom
Brootherhood Of Alliance[gm]
Sosyal ağlarda paylaş

Kısacası genelde son ana kadar beklemek akıllıca bir item rollayacak iseniz.
1. Aynı zarı sonradan atan alıyorsa bir avantajınız olur
2. Biri N demiş ve görmemiş iseniz herkes pass ettiğinden farketme şansınız olur siz de Pass dersiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ratrex, 06 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
said:
Resh, 06 Temmuz 2005 08:35 tarihinde demiş ki:
Aranızdan biri 'n' derse ve başka n diyen yoksa herkes Pass der 'n' diyen bi tek zar atar ve alır...

1 atıp alan oluyor o zaman cok gulesim geliyor

zul farrak ta kıcı kırık mob dan epic staff düştü 3 kişi g 2 kişi n dedik.. adam 6 attı zhuauhauhauuah diye guldum.. bende 4 attım :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...