Apex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 emre sadece türkiye'ye dönmeyi tercih etmedi bizim imajımızla bunun ne alakası var yahu,biraz düşünerek yazalım. hadi gs'den bahsetsek ödeme sorunlarından dolayı filan avrupa'da transfer piyasasında kötü bir imajı olmuş olabilir ama şu söylediğin mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 En iyisini yaptı emre daha genç avrupada oynasın Türkiye'ye dönmesin. Fenere gelince ziyan olacak o adam. Fenere gelipte zay olmayan 1 adam söyleyin =)) Herkes ortega hoijdonk fln dermiş. Alex'ide gördük "Küçük Maçların Büyük adamı" Herneyse hayırlısı olsun Başarılar Emre![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 En iyi teklifi biz yaptık gene ama adam türkiyeye gelmek istemio.Newcastle ın teklifi bizim teklifin yarısı bile değildi.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İşte klüp farkı dedikleri olay bu olsa gerek![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence klüp degil lig farkı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 " Emre iLe iLgiLenmiyoruz " , Nihat Özdemir Hakketten kendiLerini aşıyorLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biz onu dedikten sonra newcastle'a gitti zaten,yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben emre olsaydım fener e gelmezdim. mis gibi avrupa da kariyer yapmak varken fb de kendisini çürütmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: wook, 26 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki: bence klüp degil lig farkı +1[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: trikeratops, 26 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ben emre olsaydım fener e gelmezdim. mis gibi avrupa da kariyer yapmak varken fb de kendisini çürütmesin bence gelebilirdi çünkü fenerbahçe şampiyonlar liginde oynayacak sakatlanmadan iyi bir performans gösterip newcastledan daha iyi bir takıma gidebilirdi...[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 newcastle ile anlaşamadı bu arada emre, şimdi yeniden fener emreye dönerse tükürdüğünü yalamış olacak güzide klübüm.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Diablo, 16 Haziran 2005 05:06 tarihinde demiş ki: kendi agzıyla gs den başka turk takımı dusunmuyorum dedi fenere gelmez emre türkiyeye gelmicem dio adam.gelirsem gs dio hala ne kasıosunz konuşmaya gerek kalmamış işte[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kaynak Kanarya'da Emre tamam F.Bahçe, Newcastle defterini kapatan milli futbolcu için İnter'le anlaştı... Emre de sarı-lacivertli takıma 'Evet' deyince, yılın transferi sadece imzaya kaldı. Fenerbahçe beklenen bombayı patlattı. Sarı-lacivertli takım, aylardır peşinde olduğu Emre Belözoğlu'nun transferini büyük ölçüde bitirdi. Önceki gün Rüştü için Barcelona Başkanı Laporta ile buluşan asbaşkan Hakan Bilal Kutlualp, dün de milli futbolcu için kulübü İnter ile masaya oturdu. İki taraf arasında yapılan uzun pazarlıklar sonrasında F.Bahçe, İnter'i ikna ederek bu transferdeki en büyük engeli aştı. Halen Türkiye'de tatilde olan genç futbolcunun da F.Bahçe'ye "Evet" dediği öğrenildi. Sarı- lacivertli kulübün yılın en büyük transferini bugün kamuoyuna açıklaması bekleniyor.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Mave, 26 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: " Emre iLe iLgiLenmiyoruz " , Nihat Özdemir Hakketten kendiLerini aşıyorLar :) Hergün yeni yeni zirveLer yapıyorLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyide daha 2 gün önce tv de emre benim en son tercihim türkiye dedi newcastle olmazsa başka takıma giderim gibi bişeyler dedi bence gelmez o turkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bence de gelmez.. gidene kadar akla karayı seçti..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 newcastle'ın ilk tercihi oldugunu belirtti turkiyeden gelen teklifler icinde trabzonspordan bahsetti fenerden o kadar bahsetmedi... zaten fenere geleceginide pek sanmıyorum fenerin tek cazip yanı verdigi abarti para turkiyedeki futbol oynamanın diger ulkelerden daha zor olması profesyonelligin diger ulkelerdeki gibi olmaması fln dusunulurse emrenin son terciginin turkiye olması oldukca normal...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar