Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnterli Emre fenerbahçe'ye mi geliyo..

Freedom_Fighter

Öne çıkan mesajlar

said:
Diablo, 16 Haziran 2005 05:06 tarihinde demiş ki:
kendi agzıyla gs den başka turk takımı dusunmuyorum dedi
fenere gelmez emre
türkiyeye gelmicem dio adam.gelirsem gs dio hala ne kasıosunz

daha yeni kendi ağzıyla türkiye'ye gelirsem galatarasay'dan başka bir takımda oynamam diyemem,profesyonel düşünmek gerekir diye açıklama yaptı adam.

hatta türkiye'ye gelirse önce fenerbahçe'yi tercih eder. afedersiniz ama çokta şeyindeydi galatasaray'ın renkleriydi eski kulubü olmasıydı.o duygular anca futbolu bırakmaya yakın yeşerir,kuluüp bulamayınca hepsi koşa koşa gelir.

son olarak,sanmıyorum türkiye'ye döneceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapmayın beyler premier lig mi süper lig mi?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 16 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
basarsın parayı katara bile gider.

+1,

ayrıca emre giderken gs'ye para kazandırmadan gitmiş bir şerefsizdir. bunu yaptıktan sonra eski takımının pek de umrunda olacağını sanmıyorum. emre'yi emre yapan galatasaray'dır, hagi'dir. ama kişiliksizliği nedeniyle bunların hiçbiri umrunda olmadığı için "ne kadar para alırsam o kadar iyidir" mantığı ile en çok parayı verecek takıma gidecektir. zaten gs'nin emre'ye verecek parası yok ya neyse.

emre inşallah fener'e gelir. o zaman bakalım taraftar bir zamanlar 'katil emre' dediği adama ne diyecek. 2. fatih akyel vakası olur herhalde. yine bir gs maçı gelir, emre gs kaptanına saldırır, fenerli olur, taraftarın da sevgilisi konumuna gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

Emre Trabzon'a söz verdi

Bordo mavili kulübün yöneticisi Murat Bozoğlu, "Emre'den, eğer Türkiye'ye dönerse Trabzonspor'u tercih edeceğinin sözünü aldım" dedi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozoğlu, Emre Belözoğlu'ndan Türkiye'ye dönmesi durumunda Trabzonspor'u tercih edeceğinin sözünü aldığını söyledi.

Bozoğlu, Emre'nin Inter'de mutlu olmadığını ve ara transferde kendisiyle görüşmeye başladığını belirterek, ‘O dönemde kiralık olarak almak için görüşmüştük, gerçekleşmemişti. Emre'den, eğer Türkiye'ye dönerse Trabzonspor'u tercih edeceğinin sözünü aldım. Babasıyla, menajeriyle, kendisiyle ve Inter Kulübü ile de yine görüşmelerimize devam ediyoruz" dedi.

İngiliz ve İspanyollar da peşinde

Emre'nin Trabzonspor'a talip olmasının normal karşılanmamasına da tepki gösteren Bozoğlu, ‘Nedense Emre Trabzonspor'a yakıştırılamıyor. Emre'nin ilk tercihi Avrupa olacak. Ancak Türkiye'ye dönecekse futbol oynayacak kulübü Trabzonspor'dur. F.Bahçe'nin teklifinin altında bir rakamı kabul ettirerek ona Trabzonspor forması giydireceğiz" diye konuştu.

Emre'nin menajeri Ahmet Bulut ise şöyle dedi: "F.Bahçe ve Trabzonspor yanında, İngiltere'den Newcastle ve Everton Emre'yi istiyordu. Bir İngiliz kulübü ile İspanyol kulübü de bugün (dün) transfer teklifinde bulundu. Biz, herkese eşit mesafede duruyoruz. 10 gün sonra Emre'nin transferi netlik kazanacak.’

link[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 16 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
hurriyet rox abi.
dun arsenalin tuncaya 15m euro verecegini yazmisti
lol bunu görmemiştim ben, tuncaya 15m vermezler, bi de yedek kalır tuncay o kadroda.hürriyet fazla kaçırmış yazışın dozajını.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...