Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Herkese selam, Burning Legion daki en aktif horde guildleri hangileridir? Bol bol MC yapan, hardcore player ordusu olan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Alibeyköy Mezbası...[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Güzelmiş...[signature][hline]Among raped and napalmed forests, asphalt and concrete wastelands, billions of pointless zombie-clones, 1,000 channels of McMedia spew, I walk and find no rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Horde the Babs B4b d4 k3nk3rz Wepawnj00 :P Bununla ilgili birkaç başlık vardı, arama yapsaydın keşke..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gel senide bekleriz :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O başlıklarda da böyle şeyler yazıyosa pek arama yapmaya gerek yok.[signature][hline]Among raped and napalmed forests, asphalt and concrete wastelands, billions of pointless zombie-clones, 1,000 channels of McMedia spew, I walk and find no rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nihilium,TSA,C.P,Grimsoul,Excess,Infernal Affairs Benim bildiğim MC&Onyxia yapan horde guildler. Alliance olduğum için bu dışardan gözlediğim ( MC kapısında Onyxia kapısında karşılaşıyoruz) Guildler elbet başka guildlerde vardır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Horde guildleri gittikçe kuvvetlenmeye başladı. Nihilum'un tahtı sallanıyor bir süredir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 national alliance :) bizim guild 3 kisiyiz :) gelmek isteyenleri bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 MC & Onyxia pek kolay gelir oldu millete. en azından alliance için kounşuyum. Daha Trash blade i olan adam Onyxia Amulet i ile geziniyo( quest item olan değil %1 crit verenden bahsediyorum) ki böyle tiplerin sayısı pek az değil. Nihilum horde tarafında KR da alliance tarafında ilkleri başarabilmiş guildler. Şu an Alliance tarafında "Oha itemlere bak lan " "tabi olm adam KR den" falan diyen pek adam kalmadı. Horde da da öyledir sanırım. Ama BWL nin gelmesiyle olay eski halini alacak gibi bence. //Bu kadar yazı yazıyorumda nihilium veya KR daymışım gibi olmuş. alakası yok :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Düzenli olarak MC&onyxia yapabilen 4 guild var bl de alliance olarak. 1-Disorder :D 2-Khadgars Rage 3-Wild A 4-Seven Ben bunlari duyuyorum bunlari biliyorum kriterlerim bütün raid elemanlarının o guildden olması ve DÜZENLİ yapılması bu raidleriin[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Pandora ile wild A beraber yapıyor diye biliyordum ben.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Evet, son zamanlarda birçok alliance warriorunda Pauldrons of Might görüyorum. Bir çoğunda yine Obsidianlar, Arcanist Mantlelar, vs. Sonuç olarak 5 ayı geçtik, olması lazım yani :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar