theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 30 euro dedım pardon 20 euro'mus Oyle yazı superonlıneda bu 20 euro'ya catıda falanmı yer verıyolar napıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bence gayet ucuz yani ne bekliyodunuz ki acik 5 milyon numarali 15 milyon flnmi??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Seneyede f1 bole devam ederse zor gelir italyan falan buralara said: -DoruK-, 20 Kasım 2004 12:26 tarihinde demiş ki: öyle mi dersin? sen gör bakalım kaç italyan kaç alman daha kaç avrupalı istila edecek oraları. tabii ki gelir düzeyleri çok farklı fakat aynı şey orjinal oyunlarda da geçerli bilgisayar parçalarında da. onların fiyatı değişiyor mu? bunda da biz belirleyici değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 80 euro uygunda su 16 yas alti indirmine kafam takildi biletler ismemi yoksa yasi 16 lan birinemi aldirsak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Senelerce bekledik ve en sonunda hayal gerçek old. Parası neyse ailecek gidicez. Türkiyede F1. Söylemesi bile hoş oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 türkler azınlıkta diyosunuzda bu spor zaten evrensel her yarışta tribünlere japonuda geliyor hırvatıda geliyor. tribünlerde türklerin azınlıkta olması pek garipsenicek bişey değil yani :) ben merasimi düşünüyorum acaba schumi kazanırsa yine "I love u schumi" söylermiyiz diye :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 uf uğraşamadım zamanında içimde kalıcak anlaşılan..bilet bulabilir miyim official yoldan şmdi arasam veya satmak isteyen var mı?..[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bi sürü bilet satılmadı daha rahat bulursun.Gecen gün tv de start-finish dekiler bitti diyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar