BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :-)[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 LoL çok zor yaf. Neyse yaptığım olayı soyleyem size.Kalluga da meganthereon kesiyodum yanlışlıkla ikisine birden sallamışım büyüyü.Kaçarken heal pot larım bitti.Gate den kaçayım dedim.13 hp ile gate den geçtim.Cesedim Raibaya düştü.Ama normalde 59000 exp gitmesi gerekirken 101000 exper gitti.Ve alt levelin %85 ine kadar düştüm.Sonra gittim bi lard orc kestim ve sonuş ortada. Lard Orc normalde 3100 exp veriyor bana.Şimdi onu deniyorum aynı şeyi yapmayı.Ama zor lol.denk gelmiyo.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kallugada nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Meganthereon diyorum.Gate önünde tabiki.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 SS de değişik bi ortamdaymışsın da ondan sordum. Bu ölme işi tehlikeli yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Abi nerede gibi sorular görünce dayanamıyorum bişi diyesim geliyor artık kötü bir alışkanlık oldu bu bende. Pardon Kalluga'ya gatele gidersin tabi ben gezer dolaşır giderim yolda yaratık keserim dersen onu tam olarak söyleyemem.Haritalar vardı en son ama bakarsan görürüsün.[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oha ya usko sucks diim başak bişi demiyim adam 1 günde 60 olur 0 bugla[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ama hep olmuyor sanırım demi hangman bizim mekan daha güzel Jap-ko En Güzeli[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar