Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Experiance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Lard Orc kesiyodum.Level 39 olmama %12 kalmıştı.Bi kestim aşşağıda gördüğünüz experiance ı kaybettiniz deyip level atlattırdı ehuaheua.

[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...

Mesaj tarihi:
Level "39 %5" iken ölüpte "%0" a düşmüş olmayasın ?[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
beyler bu ne ya lvl için adama 1m küsür gerekiyor ölünce lost diye 2küsür yazıyor ve lvl atlıyo yuuuh![signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Mesaj tarihi:
Öldüğümde 59000 küsür exp kaybediyom.Orda 2m exp war.Ve ölmedim.Öldürdüm yaratığı boyle bişey çıktı ve level atladım.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 05 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
beyler bu ne ya lvl için adama 1m küsür gerekiyor ölünce lost diye 2küsür yazıyor ve lvl atlıyo yuuuh!

Onu görmemiştim. 8-)[signature][hline]Nik : Lively
Mesaj tarihi:
Yorgunlkuk hali. E bide yaşlandık. Haliyle göremioz bazı şeyleri.
vurmayın yüzüme yaşlandığımı :([signature][hline]Nik : Lively
Mesaj tarihi:
valla dağıldım bi anda neki şimdi bu exp. hack olsa böle deil diye biliyorum ama cıx cıx böle olmayacak fikri olan söylesin illa sabah akşam lard orcmu keselim nerde böyle exp. :D[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)

[Bu mesaj lucifertr tarafından 05 Temmuz 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi ara keconların birinde bug vardı die duymuştum yarım saatte bir ring veren :D bundada öle bişi olmasın yarım saatte cıkan bi lard öyle exp veriyo falan ben hemen human char acıom :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
Aynı olay,aynı mekanda başıma geldi.Yaklaşık 6-7 ay önce aynı mekanda ne öldürdüğümü hatırlamıyorum ama durup dururken hayvani bir xp geldi,lvl atladım.Detayları tam hatırlayamıycam ama benimde başıma geldi yani.
Edit: Bendede lost yazdı.Hatta ilk başta dedim,alal acaba öldüm lvl düştüm hemen tekrarmı lvl atladım falan.Ama değil,bariz lvl atlıyor.

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 05 Temmuz 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LoL 38 den 39 atlamama zaten %12 kalmış.Bari level yüksekken ne bilem 50-55 ken olsaydı ühühüh.Herhalde bundan sonraki oyun hayatımı lard orc keserek geçirecem.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
Bu oyunun taa :D[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bugu Öğrenmiş bulunmaktayım.Sorun Lard Orc da değil ondan önce yaptığım bişeydeymiş.Ehuehue.Acaba tekrar denesem mi acaba.40-41-42-43-44 diye :D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
Abi soylersem boku çıkar oyunun harbi çok büyük bir açık.Eğer her denemede level up verirse ortalık 70 level elemanlarla dolacak.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
  • Yeni Oluştur...