Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sick of it all!


Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

Dün rock republic'de çıktı bu grup. Valla ailecek hastası olduk.Canlı performansı band'dan daha iyi olan nadir gruplardan biri. Siz yinede indirin bi kaç tane. aman aman duramıyorum
:tebrikz:
[signature][hline]Muhallebi deip geçme!

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 04 Temmuz 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soia sağlam gruptur tarzı ne kadar hoşuma gitmesede.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, güzeldi ancak o kadarda müthiş diyemem..
Festival alanını coşturdu gercekten. En son kendimi yerde bulduğumu hatırlamaktayım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blind, 04 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
müzik olarak pek hoşuma gitmeselerde milleti iyi gazladılar ki o oyun muhabbeti süperdi ya inflames ve slayer diye ikiye ayırdı sahneyi sonra şarkıyla birlikte hücuuum :)


Acaipti ya hangi taraftaydın? :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu konserlerde millet çoşuyor olan bana oluyor. Almanyada ünide festival oldu. Dünyaca meşhur olmasada süper gruplar çıktı millet azdı. Pogolar cart curt gözlük düştü zilyon kişinin arasına. Ben ne yaptım? Komando gibi yere atladım, etraftaki herkesi ittim tekmeledim, millet bayıldı sanıp hafif açılırken gözlüğü buldum, kaptım dışarı attım kendimi.

Anafikir: Gözlükle en önlere giderseniz gözlüğe sahip çıkın. Siz eşşek gibi hoplayıp zıplamasanız da -afedersiniz- denyonun birinin kolu çotanak diye gelip gözlüğü uçurabiliyor, yapabileceğiniz hiç bir şey kalmıyor. Hele göz numaranız büyükse giden bilmemkaç yüz milyona mı üzüleseniz, konseri izleyemediğinize mi, yoksa akşamın rezil olduğuna mı bilemiyorsunuz.

Şu an gözlüğe kendi çapımda operasyonlar yaptım. Sanırım üstüne basan olmamış. Çerçeve epey yamuktu, eğdim büktüm. Eskisi gibi olmasa da gözümde duruyor çok da belli olmuyor. Camlarda iki taraftada 1 cm falan çatlak var ama o da göze batmıyor, idare ediyorum. Dünyanın parası kasamam şimdi yeni gözlüğe, belki lens alırım, sonra pogonun headbang'in kralını yaparım. Sonra önüme çıkan öldü.

Bu gözlük olayı 2. kez başıma geldi bu arada. Bir diğeri de lisede kasdav'da olmuştu. Çerçevesiz gözlüğüm 2 parçaya ayrılmıştı. 2 tarafı da sağlamdı gerçi eve gidip vidaladım oldu :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

new york hardcore un babaları, 20 yıllık sick of it all u, rock republic de gördünüz tanıdınız ha, vay günümüz gençliğinin haline....=)
yaş ortalaması 40-45tir soia'un. ve hardcore onlardan sorulur nyc civarında.

sayelerinde türkiyede ilk defa adam gibi pogo, circle, wall of death oldu, ah bir de tam hardcore konseri gibi olsaydı, bodyguard, güvenlik bariyeri falan olmasaydı ne güzel olacaktı.

(üst ön dişlerimden biri çatladı, ucu da hafif kırıldı, her tarafım çürük ezik yara bere içinde heleloy)

whatever you do, remember one thing: disco sucks fuck everything
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...