Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede WOW Hızlı Çalışır Mı?

trash_

Öne çıkan mesajlar

Valla ben DAOC oynamaktayım. Gayet sorunsuzdu bu bağlantı problemi ortaya çıkana kadar. Herhalde WOW'da rahatça oynanır. Ama sanıyorum o grafikler için gerçekten sağlam bir bilgisayar gerekecek. Valla bekliyorum oyunu heyecanla. Ama anlamadığım 1 konu var şimdi mesela oyuna girince serverlar var diyelim bi sürü. Ben mesela Night Elf oldum diyelim. Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 14 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki:
...Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı?

human ve dwarflarla takilip xp kasabileceksin
orc ve tauren dusmanin olacak, ve tabiki oyun icinde gordugun yaratiklar vs[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 14 June 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 14 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki:
...Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı?

human ve dwarflarla takilip xp kasabileceksin
orc ve tauren dusmanin olacak, ve tabiki oyun icinde gordugun yaratiklar vs[hline]

İyiymiş. Bir ırk daha gelir kanaatimce. Çünkü human, dwarf, nightelf 3 ırk. Orc, tauren 2 ırk. (Daoc mantığıyla hareket ediyorum şu an) 3 ırka karşı 2 ırk eşitsiz olur gibi geliyor bana. 3'e 3 eşitlik getirmeleri gibi birşey söz konusu olabilirmi ırklara sizce?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni mmorpglerde artık eskisi gibi dünyayı tarayıpta seni oynatmıyor.Sadece bulunduğun bölgeyi sana gösteriyor yani tün dünyayı kasmıyor nerede isen orayı sana gösteriyor böylece Lag mag olacağını zannetmiyorum UO'daki gibi dünyayı kassaydı WOW Asla oynanmazdı..

Ama BLizzard sorunu hemen çözdü işte :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...