trash_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 acaba wow camelot gibi hızlı mı olur... Bazı bu tür oyunlar çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lag sorun olmaz, blizzard halleder[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 blizzard sen bizim herşeyimizsin dın dın[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Valla ben DAOC oynamaktayım. Gayet sorunsuzdu bu bağlantı problemi ortaya çıkana kadar. Herhalde WOW'da rahatça oynanır. Ama sanıyorum o grafikler için gerçekten sağlam bir bilgisayar gerekecek. Valla bekliyorum oyunu heyecanla. Ama anlamadığım 1 konu var şimdi mesela oyuna girince serverlar var diyelim bi sürü. Ben mesela Night Elf oldum diyelim. Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Afterdeep, 14 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki: ...Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı? human ve dwarflarla takilip xp kasabileceksin orc ve tauren dusmanin olacak, ve tabiki oyun icinde gordugun yaratiklar vs[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: AssassiN, 14 June 2003 23:08 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 14 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki: ...Oyunda Human ve Dwarflar alliance olursa onlarla birlikte takılıp experience vs. alabilecekmiyim? Sadece Orc ve Tauren denen topluluklarmı düşmanım olacak? Yoksa alliance diye bişi olmayacakmı? human ve dwarflarla takilip xp kasabileceksin orc ve tauren dusmanin olacak, ve tabiki oyun icinde gordugun yaratiklar vs[hline] İyiymiş. Bir ırk daha gelir kanaatimce. Çünkü human, dwarf, nightelf 3 ırk. Orc, tauren 2 ırk. (Daoc mantığıyla hareket ediyorum şu an) 3 ırka karşı 2 ırk eşitsiz olur gibi geliyor bana. 3'e 3 eşitlik getirmeleri gibi birşey söz konusu olabilirmi ırklara sizce?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya daoctaki gibi RvR olması için dua ediyorum resmen;([hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yeni mmorpglerde artık eskisi gibi dünyayı tarayıpta seni oynatmıyor.Sadece bulunduğun bölgeyi sana gösteriyor yani tün dünyayı kasmıyor nerede isen orayı sana gösteriyor böylece Lag mag olacağını zannetmiyorum UO'daki gibi dünyayı kassaydı WOW Asla oynanmazdı.. Ama BLizzard sorunu hemen çözdü işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 RvR olayı nedir yav oynamadık yeni nesilleri bilmioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 RvR yani ülkeleri arası savaş diyebiliriz kısaca...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yani pk yok pklığı sadece karşı ülkeye yapıyorsun gibi. Yani alliance allianceye horde hordea dalmıo ancak karşı realma pklık yaparsın.[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 annadım eheh r nin açılımı ne merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 realm versus realm[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 k saolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 elf elfi incitirmi yani öle bişey[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben duel de baya elf kesmişliğim var:)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar