Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Çok komik ya plastik gibi ehehe :D[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 UFC maçına mı gidicen :9[signature][hline]chuck!
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 komik dedi adam.ben bakamıyorum bile :([signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... [Bu mesaj od3on tarafından 05 Temmuz 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bakınız gidin tepişmeden jimlastik yapın ip atlayın box yapın body çalışın ama böyle kudurmayın fazla futbol maçında bacağınız falan kırılır zaten fight club var 150 kılo adamla 100 kılo fln kapıstırıyorlar tekme tokat.Adamların derdi yok bulmuşlar bir eğlence ordaki zavallılarıda sokakdan mı toplamışlar napmışlar gözüde çıkar koluda[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İçim kalktı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
nvda Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Peki bişi sorcam.. Bu ayak kaynarmı alçıyla falan yoksa iptal mi ayak?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kaynamaz mı abi o kaynar bence...her bacak kaynar :P[signature][hline]chuck!
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kopanı bile dikiyolar yerine kaynatıyolar kaynasada bi daha kapışamaz heralde[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kapisabilse bile kapisir mi onu sormak lazim :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 insan nasıl becerir ki boyle bişiyi yuh.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 A harfinin solunda bir tuş var vahit. Bir bassana ona...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1. ilizyon değil o ilüzyon. 2. gördüklerimizin ilüzyonla hiçbi alakası yok. 3. yazılarını caps lock u kapadıktan sonra yazarsan, daha iyi bir izlenim bırakırsın bizlerde.[signature][hline]Silent dance with death...
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 walla ilizyonmu ilüzyonmu bilmem ama o neydi ya dehşet bi ayrılış allah düşmanımın başına vermesin...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 öğkk! o ne biçim iş lan?! *! içi geçer *
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 olur bunlar normal.ben lisedeyken tuvalette kavga çıkmışdı birinin parmağını kesmişlerdi o gün bu gün buna normal bakarım[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ama vuran adamın bacağı maşşallah lastik gibi öbürküsnde tık yok halla gel gel diyor:) Sıcağı sıcağına hiç bir hissedilmez ama bu kadar olmaz dedirticek bi olay.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 lisede basket oynayan birinin dizinin döndüğünü görmüştüm o da bunun kadar olmasa da iç gıcıklatıcıydı. şu görüntü aklımdan çıkmadı ehe bütün gün bacakları kontrol ettim. hatta komik bir olay oldu yere oturmuştum bağdaj kurup, baya bi oturdum işte sonra kalkınca sol bacağım boşaldı, uyuşmuştu düşüyordum tutundum, o sırada film şeridi gibi geçti şu görüntü. of of.berbat birşey.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bi tane daha vardı böyle, iki tane kapışıyodu gene, sonra beyaz olanın dizden aşşası sallanıyodu vurduktan sonra. bi de yavaş çekimdi o ve yakından. daha da fenaydı o.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi vahşet be adamın can amma yanmıştır :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim aklıma kendi kolumun kırılısı geldi :'( neyse alçı bugun çıktı bi sakatlık olmaz umarım.....[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: mADmaXimus, 05 Temmuz 2005 19:24 tarihinde demiş ki: benim aklıma kendi kolumun kırılısı geldi :'( neyse alçı bugun çıktı bi sakatlık olmaz umarım..... geçmiş olsun o acıyı bilirim potadan düşmüştüm ah o smaç manyaklığı ah...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: vaniLLe, 04 Temmuz 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Alman özentileride konusmasin. Pes. Baglac olan `de`yi bitisik yazanlar hic konusmasin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 madmaximus kimin fake isin? (penth dicektim od diilsinde kimin fake isin)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Spidee, 02 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Fake You !! Murk, 02 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki: I want to fake you.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 öeh diyorm bunun farklı bi şeysini görmüştüm bi şeylerde[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Raistin, 05 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: madmaximus kimin fake isin? (penth dicektim od diilsinde kimin fake isin) benim fake im var mı?
Öne çıkan mesajlar