Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[+18] !! Bacak ortadan ayrılırsa..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
komik dedi adam.ben bakamıyorum bile :([signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:
Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?
bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!
Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...

[Bu mesaj od3on tarafından 05 Temmuz 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bakınız gidin tepişmeden jimlastik yapın ip atlayın box yapın body çalışın ama böyle kudurmayın fazla futbol maçında bacağınız falan kırılır zaten fight club var 150 kılo adamla 100 kılo fln kapıstırıyorlar tekme tokat.Adamların derdi yok bulmuşlar bir eğlence ordaki zavallılarıda sokakdan mı toplamışlar napmışlar gözüde çıkar koluda[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Mesaj tarihi:
1. ilizyon değil o ilüzyon.
2. gördüklerimizin ilüzyonla hiçbi alakası yok.
3. yazılarını caps lock u kapadıktan sonra yazarsan, daha iyi bir izlenim bırakırsın bizlerde.[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
olur bunlar normal.ben lisedeyken tuvalette kavga çıkmışdı birinin parmağını kesmişlerdi o gün bu gün buna normal bakarım[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Mesaj tarihi:
Ama vuran adamın bacağı maşşallah lastik gibi öbürküsnde tık yok halla gel gel diyor:) Sıcağı sıcağına hiç bir hissedilmez ama bu kadar olmaz dedirticek bi olay.[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"

Mesaj tarihi:
lisede basket oynayan birinin dizinin döndüğünü görmüştüm o da bunun kadar olmasa da iç gıcıklatıcıydı.

şu görüntü aklımdan çıkmadı ehe bütün gün bacakları kontrol ettim.
hatta komik bir olay oldu yere oturmuştum bağdaj kurup, baya bi oturdum işte sonra kalkınca sol bacağım boşaldı, uyuşmuştu düşüyordum tutundum, o sırada film şeridi gibi geçti şu görüntü.

of of.berbat birşey.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Mesaj tarihi:
bi tane daha vardı böyle, iki tane kapışıyodu gene, sonra beyaz olanın dizden aşşası sallanıyodu vurduktan sonra. bi de yavaş çekimdi o ve yakından. daha da fenaydı o.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 04 Temmuz 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
Alman özentileride konusmasin.
Pes.

Baglac olan `de`yi bitisik yazanlar hic konusmasin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
madmaximus kimin fake isin? (penth dicektim od diilsinde kimin fake isin)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Spidee, 02 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Fake You !!

Murk, 02 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
I want to fake you.

• Yeni Oluştur...