Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[+18] !! Bacak ortadan ayrılırsa..

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 04 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki:

geçen sormuştum hub da

ufc dosyaları onlar mı ?

ufc ler içinde ayak kırılması yok
burun kırılması var 1-2 tane
birde kol dirsekten kopmak üzereyken dövüşün bittigi bikaç video var
k1 da oldu bu dedigim kırılma hadisesi ki şu gördügünüz de k1 olması lzm
k1 da dövüşenler kick box , muay thai vs sporların dövüşçüleri ve olay hızlı ve sert tekme atmakta bittiği için çok nadir de olsa bu tip bacak kırılması olabiliyor
ama benim bildigim 2-3 tane var ki kaç yıldır yapılan dövüşler bunlar[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
kime niyet kime kısmet olmus olay biraz, ben bizzat boyle vakalari bolca gordugum icin etkilemiyo artik ama fena olmus harbi :/[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
Ya zaten kick box maçlarını izlerken, o incik kemikleri birbirine vuruyorda nasıl kırılmıyor diye şaşardım. Yani gözümün önünde bi adam otobüse binerken merdivene çarpıp kırmıştı. Çıt diye sesi duydum yani.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
Bunun bi' de değişik versiyonu vardı (zencili :P) adam hayvan gibi bi' zenciye vuruyo yine kick box maçında bacağı aynen böyle kırılıyodu ürkünç...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
fenerbahçenin bir maçında okochanın bacağı kırılmıştı,biraz bunu andırıyordu,birisinin üzerine düşmüştü,bacağı o oyuncunun üzerinde kalmıştı,bir başkası da koşarken geldi bunun bacağına bastı,sonra sallanmaya başladı adamın bacağı orta yerinden,hiç unutamıyorum onu,yazık çok acı çekmiştir...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
daverc bu da aynı olay ama üstüne basıp da katlanarak yere düşmediği için öbürü kadar korkunç gözükmüyor. ama ikisi de birbirinden feci aman yani düşünmek bile istemiyorum. bu arada iki video'da da adamlarda öyle abartı bir acı belirtisi yok. kırıldığında ilk anda hissedilmiyor diye duymuştum hakkaten öyle galiba.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Temmuz 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi krılkdığı an değil de, bacağın üstüne basmaya çalıştıkları an beni bitiriyo ya... Basıyo -vıjjt- kayıyo ayak ve yerdesin... Aman allahım!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
20 yaşına kadar hiç bi yerini kırmamak hatta ciddi anlamda incitmemek büyük başarı olsa gerek, tütütütü. Hem de bisiklet canavara olarak yazları her gün 10 kere düşmeme rağmen.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 04 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin..

kemik ayrılıyo resmen normal bi kırık olsa 30dk sora hissedersin ama bunda direk kemik ikiye ayrılıyo acır yani.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
  • Yeni Oluştur...