Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ayy bende bakm1cm bakm1cam dedim ama çok merak ettim bakmaz olaydimmmmmmmmmmm :/ öghhhh
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: blackchaos, 04 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki: geçen sormuştum hub da ufc dosyaları onlar mı ? ufc ler içinde ayak kırılması yok burun kırılması var 1-2 tane birde kol dirsekten kopmak üzereyken dövüşün bittigi bikaç video var k1 da oldu bu dedigim kırılma hadisesi ki şu gördügünüz de k1 olması lzm k1 da dövüşenler kick box , muay thai vs sporların dövüşçüleri ve olay hızlı ve sert tekme atmakta bittiği için çok nadir de olsa bu tip bacak kırılması olabiliyor ama benim bildigim 2-3 tane var ki kaç yıldır yapılan dövüşler bunlar[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 öhh içim karardı[signature][hline]shinsetsu desu..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 eah içim bi kötü oldu be.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 04 Temmuz 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 içim acıdı böyle cızz etti off of [signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. .[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 04 Temmuz 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kime niyet kime kısmet olmus olay biraz, ben bizzat boyle vakalari bolca gordugum icin etkilemiyo artik ama fena olmus harbi :/[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bide bu var[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ya zaten kick box maçlarını izlerken, o incik kemikleri birbirine vuruyorda nasıl kırılmıyor diye şaşardım. Yani gözümün önünde bi adam otobüse binerken merdivene çarpıp kırmıştı. Çıt diye sesi duydum yani.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 iğrenç ya midem kalktı...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öeh.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bunun bi' de değişik versiyonu vardı (zencili :P) adam hayvan gibi bi' zenciye vuruyo yine kick box maçında bacağı aynen böyle kırılıyodu ürkünç...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 UFC zımbırtısı neki diyenlere yardimci olacaktir .. UFC ULTIMATE KNOCKOUTS COMBO VOL 2 avi UFC_ULTIMATE_KNOCKOUTS_COMBO_VOL[1] alternatif knock 1-2 [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: daverc, 04 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: bide bu var 10 dakika falan bekledim, Retrieving download details.. deyip kalıyor. Başka bir yere upload edebilir misin?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bi bakayim hemen[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 burdan bi deneyin[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 fenerbahçenin bir maçında okochanın bacağı kırılmıştı,biraz bunu andırıyordu,birisinin üzerine düşmüştü,bacağı o oyuncunun üzerinde kalmıştı,bir başkası da koşarken geldi bunun bacağına bastı,sonra sallanmaya başladı adamın bacağı orta yerinden,hiç unutamıyorum onu,yazık çok acı çekmiştir...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 daverc bu da aynı olay ama üstüne basıp da katlanarak yere düşmediği için öbürü kadar korkunç gözükmüyor. ama ikisi de birbirinden feci aman yani düşünmek bile istemiyorum. bu arada iki video'da da adamlarda öyle abartı bir acı belirtisi yok. kırıldığında ilk anda hissedilmiyor diye duymuştum hakkaten öyle galiba.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Temmuz 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Abi krılkdığı an değil de, bacağın üstüne basmaya çalıştıkları an beni bitiriyo ya... Basıyo -vıjjt- kayıyo ayak ve yerdesin... Aman allahım!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Acımıs olsa gerek :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 20 yaşına kadar hiç bi yerini kırmamak hatta ciddi anlamda incitmemek büyük başarı olsa gerek, tütütütü. Hem de bisiklet canavara olarak yazları her gün 10 kere düşmeme rağmen.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Mayhem, 04 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin.. kemik ayrılıyo resmen normal bi kırık olsa 30dk sora hissedersin ama bunda direk kemik ikiye ayrılıyo acır yani.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Öne çıkan mesajlar