ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İlk sıfırlama 1g sonra 5g sonra 20 fln diye gidiyo peki bu artış böle ddewam ediyomu ? Bide bişey duymuştum galiba uzun bi süre bekliyince bu miktar düşüyomuş ne kadar beklemek gerekiyo böle bişey varsa ve nekadara düşüyor ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bildiğim kadarıyla max 3 tane oluyor ve zaman geçtikçe düşmüyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sanırım 50g duruyor ondan sonra alınmıyor max3 defa olduğunuda bilmiyorum eğer öyleyese ben mafoldum :( hep holy priest ezik olucam :([signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1-5-10-15-20 diye gidiyor. En son 35g de kalmıştım :) insan o zamana kadar bulmuş oluyo zaten kendine göre olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Max 3 diye bir olay yok. İstediğin kadar yaptırabiliyorsun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Werewolf, 06 Temmuz 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Max 3 diye bir olay yok. İstediğin kadar yaptırabiliyorsun. Ohh :) Peki zamanla parası düşmesi gibi bi olay varmı ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hayır o da yok.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 darkmastera sorun. 10 keremi yapti 20 keremi bilmiyorum. abe paran varmi dioye her sorushunda resetliyordu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Delidumrul, 06 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: darkmastera sorun. 10 keremi yapti 20 keremi bilmiyorum. abe paran varmi dioye her sorushunda resetliyordu. ne guzel demis :)= ps: paran varmi? fanfer aldik 0 ı cektik diab la ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar