KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Özel yaptırılan puzzle lar var aslında paticik.com diye yaptırıp puzzle etkinliğimi düzenlesek sonra zombie gibi dağılsak :P[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bittiğinde çerçeveletip duvara asmanın zevki o kadar büyüktür ki.... picasso'nun bi tablosu bile öyle mutlu edemez... özellikle 6000lik puzzle'de[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: sheref, 04 Temmuz 2005 03:43 tarihinde demiş ki: bittiğinde çerçeveletip duvara asmanın zevki o kadar büyüktür ki.... picasso'nun bi tablosu bile öyle mutlu edemez... özellikle 6000lik puzzle'de doğrudur ama bir zevk icinde kanser olunmazki :lol:[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya bu cerceveletme olayi nasil oluyor? herhangi bir puzzle cerceveletilebilir mi? neler lazim yapmak icin ve nasil yapiliyor?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Puzzle'ın bir yaş sınırı yokmu ? :-P[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 apocan sen yapamıyosun dogal yas 1 :)[signature][hline]go2hell
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kartonun üzerine yapıstırıp götürüyorsun resimciye cerceveletiyorsun :D[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ulan iki yıl önce almıºtım 1000 parçalık biºi. yemin ederim deliriodum. 4 saatte 20 parçayı yapmıºtım anca. sonra parçaları yedim biraz.kalanlarını da köpeğim temizledi. annem eve gelip de salyalı ve parçalanmıº 1000 adet puzzle parçası görünce çıldıerdı[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bi ara eternity die bi şey çıkmıştı ya, yapabilene hiperzilyarlar dağıtıyorlardı, noldu o ?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hiperzilyar? :-?[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 valla ödülün miktarini hatirlayamadigim icin salladim öyle bi seyler, onu birakin yapan oldu mu onu söyleyin :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sabır Mayhem'dir.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1 senede bitirdiğim bir tane vardı 2000 parçalık bir yap boz, Siyaset Meydanı dinlerken her cuma bir iki saat uğraşırdım. Baymamıştı hiç ama şanslıydık temizlikçi vs ye karşı korunuyorduk. Sonra karlı bir manzara resmi olan yap boz vardır 1500 parça, onu 3 günde bitirmiştim nasıl diye sormayın ehe[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para para para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sabır+zaman[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Eternity'i çözmüştü biri , kapmıştı parayı...meğer bilgisayara aktarıp mı ne çözmüş uyanık ehe...böyle bişeydi işte aman okuma geç bunu...[signature][hline]chuck!
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben geçen yaz 1500 parçalık bi puzzla başlamıştım bi örtünün üzerinde,annem de örtüyü camdan aşağıya silkelemişti (insanlar basmasın diye kapalı bi şekilde bıraktığım için..) sonra ağlamaklı bi surat ifadesiyle parçaları topladım tabii defalarca saymama rağmen hep eksik çıktı sonra sinirimden ağladım attım puzzle ı,bayağı ilerlemiştim zevk alarak yapıyodum annem içine etti sağolsun bi hevesiminde.. bu arada 9.katta oturuyoruz..=([signature][hline]you gave me life now show how to live
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Mirage, 04 Temmuz 2005 10:51 tarihinde demiş ki: ya bu cerceveletme olayi nasil oluyor? herhangi bir puzzle cerceveletilebilir mi? neler lazim yapmak icin ve nasil yapiliyor? pardon artun abi onun özel bi yapıştırıcısı oluyor kutunun içinde,ya yanlış hatırlamıyorsam üstten mi ne dökülüyodu kartonun üstüne yapıp ta..ya da üstten dökme olayını sallamışta olablirim:D
Öne çıkan mesajlar