Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıldıgınız guzel bır Levelli server varmi acaba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw LeBaaL hacı bu Wild Geniedekıler seni engellemıs olmasın bitanesinin msnı paso acık bende:) ac artık su serverıda Level takılalım biraz bizim server merver acıcamız yoq[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
worldu aksama kadar bıter Baal cok tolorans tanıosun:) ne var wolrdda ıkı spawn artılı kasılıcak npcler vs taş patlasa oda senın guzel hatırına sıkıştır biraz buılderı :)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
iki üc spawn dıyorsunda lvl li serverlarda npc lerin cok fazla olması gerek umarım farkındasındır?

hatta lebaal sphere.ini den max. npc sayısını arttırmı$sındır snrm?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
pyro amacın ne hoca? Git kendi server'ınla uğraş allahını seversen ya... Tamam 2 3 bişey söyledin uzatmaya ne gerek var hala?[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 04 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: lvl li serverlarda npc lerin cok fazla olması gerek

hatta lebaal sphere.ini den max. npc sayısını arttırmı$sındır snrm?

Erutan Salla kardes konussun.Pyro ılk olarak sen kendi isine bak ve son olarak bugune kadar cok levelli serverda oynadım ve en az senin kdar iyi bilirim bu isleri yani araya giripte işin esprisini kacırmada gerek varmı sence bence yok guzel guzel şakalasıyoruz illa biri girecek araya al sana tartışma ne kadar cok seviyorsunuz bukadar burnunuzun uzun olmasını[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Mesaj tarihi:
@Pyro Eleştirilerin bence olumlu.

@Eru lem bişi dememiş adam :)

@kortez sakin bap :-)

@barış evet öyle oldu gerçekten.

Artık OSI yaratıkları ve bineklerini kullanıcaz dağ gibi verdataya gerek yok 20 mb verdatada onlarca yaratık binek ve silah..

world olayı spawn işi değil yeni dungeonlar + şehir döşemeleri + map hataları yok çukura düşmeler vs ondan 3 gün :-)

[hline]
~VioX~
Ba'aL
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 04 Temmuz 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
pyro amacın ne hoca? Git kendi server'ınla uğraş allahını seversen ya... Tamam 2 3 bişey söyledin uzatmaya ne gerek var hala?

erutan iyi msn? son 2 msjımda gayet adam gibi bir$ey söyledim,art niyetli hiç bi$i yoktu.bir kaç $ey sordum cevabımı aldım sanane?merak ettigim bir$eyide mi sor miyim artık?

@kortez: derdin ne? erutana yazdıgım posttan cevabını anlıyıver bı zahmet.

@blackhawk: orda oynuyordumda ordan biliyorum.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
BlackHawk, 04 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Oynamış olabilirsin ama bilmiyorsun arkadaşım Gargamel bendim benden iyimi biliceksin? :)

londra da oturmuyor msn? ya da ben yanlı$ bılıyorum.

p.s: gorgoth mu neydı oda olabilir iyice karı$tı. [signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 04 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...