LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yok onlar bana devretti işleri :-) walla ben aynısı olması taraftarı değilim değiştiriyorum her şeyi işe verdatadan başladım.
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yaw LeBaaL hacı bu Wild Geniedekıler seni engellemıs olmasın bitanesinin msnı paso acık bende:) ac artık su serverıda Level takılalım biraz bizim server merver acıcamız yoq[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yok görüştüm wild ile. Connectoru yeniden ayarlıorum artık 30 mb olcak :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yanı cile cekmicez e artık sımdı acması kaldı nezaman acıosun
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 world ün tamamlanması lazım world builder 24 saat çalışıo 3 gün verdim ona 3 gün sonunda şafak doğarken açılıcaz :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 worldu aksama kadar bıter Baal cok tolorans tanıosun:) ne var wolrdda ıkı spawn artılı kasılıcak npcler vs taş patlasa oda senın guzel hatırına sıkıştır biraz buılderı :)[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 iki üc spawn dıyorsunda lvl li serverlarda npc lerin cok fazla olması gerek umarım farkındasındır? hatta lebaal sphere.ini den max. npc sayısını arttırmı$sındır snrm?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pyro amacın ne hoca? Git kendi server'ınla uğraş allahını seversen ya... Tamam 2 3 bişey söyledin uzatmaya ne gerek var hala?[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Pyro, 04 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: lvl li serverlarda npc lerin cok fazla olması gerek hatta lebaal sphere.ini den max. npc sayısını arttırmı$sındır snrm? Erutan Salla kardes konussun.Pyro ılk olarak sen kendi isine bak ve son olarak bugune kadar cok levelli serverda oynadım ve en az senin kdar iyi bilirim bu isleri yani araya giripte işin esprisini kacırmada gerek varmı sence bence yok guzel guzel şakalasıyoruz illa biri girecek araya al sana tartışma ne kadar cok seviyorsunuz bukadar burnunuzun uzun olmasını[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 @Pyro Eleştirilerin bence olumlu. @Eru lem bişi dememiş adam :) @kortez sakin bap :-) @barış evet öyle oldu gerçekten. Artık OSI yaratıkları ve bineklerini kullanıcaz dağ gibi verdataya gerek yok 20 mb verdatada onlarca yaratık binek ve silah.. world olayı spawn işi değil yeni dungeonlar + şehir döşemeleri + map hataları yok çukura düşmeler vs ondan 3 gün :-) [hline] ~VioX~ Ba'aL
BlackHawk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Pyro, 03 Temmuz 2005 05:21 tarihinde demiş ki: gargamel de orda stafftı lol. Pyro sorması ayıp nerden biliyorsun da staffdı demişsin merak ettim?[signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Erutan, 04 Temmuz 2005 10:30 tarihinde demiş ki: pyro amacın ne hoca? Git kendi server'ınla uğraş allahını seversen ya... Tamam 2 3 bişey söyledin uzatmaya ne gerek var hala? erutan iyi msn? son 2 msjımda gayet adam gibi bir$ey söyledim,art niyetli hiç bi$i yoktu.bir kaç $ey sordum cevabımı aldım sanane?merak ettigim bir$eyide mi sor miyim artık? @kortez: derdin ne? erutana yazdıgım posttan cevabını anlıyıver bı zahmet. @blackhawk: orda oynuyordumda ordan biliyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BlackHawk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Oynamış olabilirsin ama bilmiyorsun arkadaşım Gargamel bendim benden iyimi biliceksin? :)[signature][hline]
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 konu niye kitlenmiyo yaf ? normal sartlarda kitlenmesi lazim degilmi ?[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: BlackHawk, 04 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Oynamış olabilirsin ama bilmiyorsun arkadaşım Gargamel bendim benden iyimi biliceksin? :) londra da oturmuyor msn? ya da ben yanlı$ bılıyorum. p.s: gorgoth mu neydı oda olabilir iyice karı$tı. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 04 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 SUSUCAKSINIZ! en baba levelli server xhearondu. tmm biraz edit vardı ama daha gralını görmedim GÖRMEYECEM
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ha bu arada dipnot: HER TÜRK SPHERE SERVERINDA EDİT VARDIR OLACAKTIR !
hektor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 xhearon a ne oldu bilgisi olan varmı ceelbrin diye server acıcaklardı ama hala bi ses yoq[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword
Öne çıkan mesajlar