Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mantı bahane evlenmek istiyo :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mantıyı emellerine alet edeni de hiç görmemiştim , mantı yenir yahu :9[signature][hline]chuck!
Rush Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 off canım çekti bende şunun sucuklusunu yapam saol mayhem.[signature][hline]The Rushing
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kedi mantı nasıl yenir bölümü değil kayserili kız nasıl yenir tutoriali istiyoruz ehueheuhe[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kamera olsa neler neler yapmam ki ya[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Evr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şu konuların yasaklanmasını istiyorum :P maret reklamı gibi canımızı çektiriyo yiyen var yemiyen var diette olan var dimi ama :)[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Abi hep suçuk hep salamla olmaski birisi otursun mantı açsın diğeri dolma yapsın :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla olmadı size mısır gevregi ni uygun kıvamda anlatıyım ögrencinin yegane sabah kahvaltısı :)) 1 dakkada hazır[signature][hline]:))) !!! ........................
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Taşınması dileği ile =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hehe seninkileri bırakmışlar çok orjinaller diye :g[signature][hline]chuck!
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bir taşınamadı şu topic.. =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 e cevabı yukarda işte :P[signature][hline]chuck!
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 karnım acıktı gidip yapam[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 En güzel şey yemek yemektir.Canım çok çekiyor ama üşeniyorum yapmaya.Sizin yaptıgınız totolardaki malzemeler beni doyurmaz[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 en güzel şey yemek yemektir deeeeeeeeel en güzel şey kendi yaptıgın yemegi yemektir. kötü bile olsa yiyosun nede olsa ki %90 kötü olur yaptıgın yemekler.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Head Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 topic taşınması için mesaj[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adamın poz aynı ahhh hayıııııııır krize gircem ruyalarıma girio kara kara goler :lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
Öne çıkan mesajlar