SiriusBlack Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arkadasımız burada adam gıbı bır soru sormus sız konuyu nerelere goturmussunuz ayıp oluyo.[signature][hline]Full Oyunlar http://www.maviunderground.org
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İnsana insan gibi davrandıktan sonra sorun varmı ? Tamam belkı haklısınız arastırmadan buraya yazdım ama sonucta aklıma gelen yer burası oldu Runuo forumlarından once zaten orası gelseydı oraya giderdim dimi ? neyse kusura bakmayın size milletle iyi dalga gecmeler en iyi bunu yapıyorsunuz cunku dimi ?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: SiriusBlack, 04 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Arkadasımız burada adam gıbı bır soru sormus sız konuyu nerelere goturmussunuz ayıp oluyo. bende adam gibi cevapladım zaten. kimseyle dalga geçmiyorum arkadaşlar, kimseyi de hiç bir sebeple dalga geçti diye haklı bulmuyorum. ama sizde topic açarken biraz daha dikkatli olabilirsiniz. tek diyebileceğim bu.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
SunLight Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ßelki ßa$ka ßiride linuxta Run Uo Kurmaya calı$ıcak Paticik genel anlamda ßu olayı ßilen Arkada$lar varsa Güzelce Cevaplanır ve Paticiktede Arama yapıldım mı ßulunabilir.Almı$ ßi ßirßirine Laf Sokma fırkası sokan sokana Zevk mi Alıorsunuz Laf sokmaktan ? ßırakın artıq ßu i$i ßilmiyorsan susarsın yazı yazmassın..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: SunLight, 04 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ßelki ßa$ka ßiride linuxta Run Uo Kurmaya calı$ıcak Paticik genel anlamda ßu olayı ßilen Arkada$lar varsa Güzelce Cevaplanır ve Paticiktede Arama yapıldım mı ßulunabilir.Almı$ ßi ßirßirine Laf Sokma fırkası sokan sokana Zevk mi Alıorsunuz Laf sokmaktan ? ßırakın artıq ßu i$i ßilmiyorsan susarsın yazı yazmassın.. Kesınlıkle katılıyoru patıde laf sokma ısı abardı bugunlerde ..Noluo bole adam bı soru sormus dıerı de kakmıs basına.. asdsda[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben cevabını nerde oldugunu yazdım, zahmet edip gidip baksın artık ordan.. hazıra konmaya da o kadar alışmıssınız ki halen birisi yazsın die bık bık ediosunuz, runuo ile ilgili birşey arıyorsanız ilk önce kendi bir sitesinde arama yapın ki, orda arayıp da bulamama imkanınız yok zaten böyle bir konuyu..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 supersin ceday bilgisayarını kapa arada ok?[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok canm seni dusunuyorum edit yapmasın bilgisayarındakiler yani yoksa banane :)[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 haha yok bisi ceday hala avalondaki gibisin.[signature][hline]go2hell
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 coluk cocuk avutmaktan bıktım da belki de ondandır.. bi bok bilmeden forumdan iki okudugunuzla hersyi bildiginizi sanıp, orda burda cak cak konuşuonuz..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 forummu neyse elim ağrıyor[signature][hline]go2hell
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ceday, 04 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: ok o zaman daha fazla vızıldama..
lgt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 her turlu run uo linux uzerinde calistirilir linegentr user ıma bişe olmş giremiyorum :D:D
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. ego mu tatmin ediyorsun ? adam gibi cevap verin bilmiyorsanız susun oturun.. bu arada sen hiç birşey bilmiyorsun ceday..linuxda .net ile ilgili çoğu program ve temeli sorunsuz çalışır..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ceday'A değil topic'i açan arkadaşa yardımcı olalım..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cedaya olan olmuş zaten bırakın o adam hakkında yorum yazmayı eliniz agrır[signature][hline]go2hell
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Jabba, 05 Temmuz 2005 11:51 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. ego mu tatmin ediyorsun ? adam gibi cevap verin bilmiyorsanız susun oturun.. bu arada sen hiç birşey bilmiyorsun ceday..linuxda .net ile ilgili çoğu program ve temeli sorunsuz çalışır.. ewt egomu tatmin ediyorum lol olayı büyüten sizsiniz ben degil. server acmaya kalkan birisinin runuonun mimarisinden bihaber olması trajikomik birşeydir.. ewt ben bilmiyorum runuo nun kendi developerları da bilmiyor zaten. çalıştırılabilse de henüz birtakım sorunları oldugunu kendileri söylüyor adamların.. lol bir de linuxta cogu .net programı sorunsuz calısıabilir dio..hadi ya ben bilmiodum bunu..sanki bi tek siz haberdarsınız monodan..
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu arada alın bari, ingilizce bilmeyenler için ben yazmıs oluyum.. http://www.sunuo.org/ gerçi ingilizce yoksa, burdan da pek fazla birşey anlaşılmayabilir.. [Bu mesaj Ceday tarafından 05 Temmuz 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar