Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Linux bir makıneye Runuo kurduk ama Scp hatası verıyor Basearmor.cs scp sı hatası alıyorum Sanırım lınux tan kaynaklanan bir hata Windows ta sorunsuz calısıyor eger bilgisi olan yardımcı olabılırse sevınırım acıl yardım lazım tesekkurler.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 .net framework linuxta çalışıyormu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ole bi proje vardı pcnet de görmüştüm yapmıslarmıdır sizce? :-)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 eh arkadaşın projeyle yakından uzaktan bir alakası yok belliki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. öğrenmeye çalışıyor sence bunun neresi komik? söylersiniz runuo'da olmaz kardeşim nedenide şudur veya değildir diye olur biter. bende bilmiyorum açıkcası runuo linuxda oluyormu olmuyormu denemedim ama öğrenemedikde sayenizde.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ama calıstıranlar var Cokta guzel calıstııyorlar suan Runuo ve Lınux u Runuo bilgime gelınce bu konuda bilgim yok olsaydı zaten buraya yazmazdım. Ama dediğim gibi Lınuxta suan catır catır calıstıran arkadasım var ve serverde super gidiyor reklam gibi algılamassalar buyurun gidin bakın konusun Nepthia serveri Runuo ve Suan lınux ta.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 demekki yapılmış takip etmek lazım :-)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İnsanlar neden yapıcı değilde kırıcıdır. Herhalde herseyı bıldıgını sandıgı için ama bak Runuo nun Lınuxta calıstıgını bılmıorlarmıs ama ogrenmıs oldular dımı ?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evt haklısın ögrendik sayende. aldıgın hataya gelince buradan bulamazsan runuo nin kendi sitesinden ögrenmeye çalış daha verimli sonuc alırsın.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 runuo, c#.NET teknolojisi ile yazılmış bir programdır. ".NET" teknolojisi kullanan her program "framework" tabanı üzerinde çalışır. "framework"te sadece windows sistemlerde... bu bağlamda runuo linux'ta çalışamaz. ama zamanında bir grup özgür yazılımcı framework'ün linux versiyonu diyebileceğimiz "mono"yu linux için geliştiriyorlardı. "mono"da ".NET framework" ve "JAVA framework"ü üzerinde çalıştırabildiği için, eğer ki "mono" projesi bitmişse, runuo linux'ta çalışır. anahtar kelimeler: mono, mono project, .NET framework, runuo, c#[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet mono zerınde Sunuo ile calıstırıyorlar cokta guzel calısıyor ama bızde bu hata neden veriyor anlayamadım :( neyse bulacaz insallah[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. (Avalondaki ceday isen ) Senin cok bilgin varda ondan avalonda catır catır edit yapıp bisiler yapmaya calisiyordun. Bilgini tek yonlu kullanma ok?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya dıyorum ya bırak adam daha Runuo nun linuxta calısıp calısmadıgını bılmıyor bılmıs gibi davranıyor. Yıkıcı değil yapıcın olun beyler.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: ultrAslan, 04 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. öğrenmeye çalışıyor sence bunun neresi komik? söylersiniz runuo'da olmaz kardeşim nedenide şudur veya değildir diye olur biter. bende bilmiyorum açıkcası runuo linuxda oluyormu olmuyormu denemedim ama öğrenemedikde sayenizde. gayet de komik. belli bir programı alıp kuruyorsanız en azından zahmet edip de iki dakka okursunuz orda burda. calısması için neler gerekli die..runuo nun forumlarında bunun hakkında zaten sayısız thread mevcut.. "windowsta calısıyor, linuxta nie calısmıyor" die birşey söylenirse bu basbaya komiktir, cünkü kişinin en temel olan birşeyi bile bilmedigini gösterir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bunları yazacana ne yapılmasının gerektıgını yazsan daha iyi olurdu. hıc degilse bilgini paylasmıs olursun ama her zamankı gibi kendınızı uste cıkaracaksınız ya ondan bisey demezsınız siz yazık sizlere... Aglanacak halınıze guluyorsunuz..[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com [Bu mesaj Daimon tarafından 04 Temmuz 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Daimon, 04 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki: İnsanlar neden yapıcı değilde kırıcıdır. Herhalde herseyı bıldıgını sandıgı için ama bak Runuo nun Lınuxta calıstıgını bılmıorlarmıs ama ogrenmıs oldular dımı ? ben calısmıyor demedim ki.. senin cahilligine güldüm sadece o kadar.. linuxta calıstıramama nedenin cünkü COKK aşikar birşey.. ayrıca halen linuxta TAM OLARAK sorunsuz calısmıyor benim takip ettigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Daimon, 04 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: bunları yazacana ne yapılmasının gerektıgını yazsan daha iyi olurdu. hıc degilse bilgini paylasmıs olursun ama her zamankı gibi kendınızı uste cıkaracaksınız ya ondan bisey demezsınız siz yazık sizlere... Aglanacak halınıze guluyorsunuz.. daha demin yazdım runuo forumlarında sayısız thread var die, zahmet edip de oku, halen bana nie soruyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bilmiyor diye adama cahil dedi ya devam devam. sen zaten bunları biliyordun yeryüzüne geldiğinde. küstah küstah konuşmanın yeri değil. arkadaşda bir şekilde linux üzerinde runuo server açmak istiyor yardımcı olmak isteyen olmuş ne güzel ne diye hala üste çıkmak istiyorsun anlamış değilim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: go2hell, 04 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. (Avalondaki ceday isen ) Senin cok bilgin varda ondan avalonda catır catır edit yapıp bisiler yapmaya calisiyordun. Bilgini tek yonlu kullanma ok? Bu arada meraktan soruyorum bu harbı senmısın "okula giderken bilgisayarımı acık unuttum arkadasım sonra odaya girip kendıne edit basmıs" diyen cedaymısın yoksa değilmisin Avalon u bu yuzden bırakmıstım da merak ettım cvp vermek zorunda degilsin.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: go2hell, 04 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. (Avalondaki ceday isen ) Senin cok bilgin varda ondan avalonda catır catır edit yapıp bisiler yapmaya calisiyordun. Bilgini tek yonlu kullanma ok? lol zaten avalonu senin gibiler yüzünden bırakmıstım. hiçbirşeyden haberi olmadan anca forumlarda cak cak die konusuonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu arada Lınux bilgim yok Runuo bilgim var Daha onceden kapanmıs olan serveri tekrar acacagım reklam gibi olmasın nikomedya diye bir server daha once kapattık sımdı tekrar acacaz.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Daimon, 04 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: go2hell, 04 Temmuz 2005 15:19 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 04 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: lol runuo hakkında hiçbir fikrin yok anlasılan.. (Avalondaki ceday isen ) Senin cok bilgin varda ondan avalonda catır catır edit yapıp bisiler yapmaya calisiyordun. Bilgini tek yonlu kullanma ok? Bu arada meraktan soruyorum bu harbı senmısın "okula giderken bilgisayarımı acık unuttum arkadasım sonra odaya girip kendıne edit basmıs" diyen cedaymısın yoksa değilmisin Avalon u bu yuzden bırakmıstım da merak ettım cvp vermek zorunda degilsin. bilgisayarımı acık unutmam, hep acık duruyor zaten..o olaydan dolayı da bütün hepsini banlamıstım zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: ultrAslan, 04 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki: bilmiyor diye adama cahil dedi ya devam devam. sen zaten bunları biliyordun yeryüzüne geldiğinde. küstah küstah konuşmanın yeri değil. arkadaşda bir şekilde linux üzerinde runuo server açmak istiyor yardımcı olmak isteyen olmuş ne güzel ne diye hala üste çıkmak istiyorsun anlamış değilim. cahilin kelime anlamı ne ki? ne diyebilirdim peki?? adam runuo ile server kurmaya kalkıosa, bilmesi gereken en temel şeyi de bilmiosa ne demem beklenio ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 konuyla ilgili bir mesaj atmıştım ama madem olay buraya kadar uzadı bir şeyi belirtmek istiyorum. açıkçası bende topici okuduğumda çok komik geldi. insanlar bilmeyebilir, çok doğru. ama bilgiye kolay yoldan ulaşmak isteyipte her önünüze gelen sorunda paticiğe topic açarsanız hoş olmasada iyi karşılanmayaiblirsiniz. önce bir araştırsanız, şu çok basit bilgi ile bir çok yerde karşılaşabilirdiniz. hemde bu bilgi ile karşılaşırken fazlasınıda öğrenme şansınız olurdu. fena mı?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar