AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 varmı beyler böle bi olayınız. gitar, piyano , bateri, fln fiştan çalıyomusunuz. ankaradan gitar çalan fln varsa bi ara studyo yapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Arama da "Hangi Enstrümanı çalıyorsunuz" forumuna bak bab... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bass ve elektro gitar çalıyorum, iki kişi de vokal yapıyoruz işte biri benim.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben gitar ve azda olsa ney caliyorum. Ankara`da arkadasim cem vardi ( C4|Jamsession ). Ama simdi USA`de arkadas. Cok iyi calismalari olan biri.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İlkokuldayken flut çalardım:D saka bi yana bi ara klasik gitar çalıyodum ama unuttum:([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 derslerde sıkılınca elime 2 dolma kalem alıp bateri çalmam ünlüdür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 klasik gitar rocks[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Eletro calıyorum. Lead-Bridge. Ama son zamanlarda pek fırsat bulamıyorum. Biraz sapıtmaya ba$ladım[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 15 yıldır (16. yılımdayım) piano/keyboard 6 yıldır elektro gitar çalıyorum.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 davul calıorum.kendi aramizda geyik ötesi bi grub var ama artık lise de bitti geyik de bitti.bi iki beste var onnari calısıoruz..[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 cd deck + mixer[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Zaman yok zaman... Yoksa neler yaparız. Bu arada Heavy Metalden bahsediyorum :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Zaman yok zaman... Yoksa neler yaparız. Bu arada Heavy Metalden bahsediyorum :) Quarthon Uses: Bc Rich Warlock nj[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Tarak ustu jelatin calarim sayiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 12 senedir piyano-klayye çalıyorum... Tek telden de gitar denerim arada sırada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: HellHound, 25 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: Tarak ustu jelatin calarim sayiliyo mu? karalsın ben hala beceremiyorum :([hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 5 yıllık davulcuyum.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar