Asgard Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaslar hala sb oynayan varmı?Varsa hangi serverda oynadıgınızı yazarsanız sevinirim.umarım ümit vardır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla öyle oyunlar benden uzak çünkü herkes bedava oyun arıyo sanmam fazla kişi olcaanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 herkes bedava oyun arıyor? o da iyiymiş o kadar kişi wow'u niye oynuyor madem :) vardır shadowbane oynuyan da.. çoğu kişi accontunu kapatıp wow'a dönmüştür sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: MysterySpectre, 22 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: valla öyle oyunlar benden uzak çünkü herkes bedava oyun arıyo sanmam fazla kişi olcaanı yanlışın var.Bu kavram türk milleti için geçerli eheh...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Off ya ne güzel shadowbane oynardık acayip derecede o kadar o kadar çok özledim ki Shadowbane'i.. Beni bilirsin heralde Mehmetcik di adım Hing Warfare (büyük savaş) 'de yanlışlıkla hing (random player killer guildi) bayrağına tıklayıp 400 kişinin içinde Hinge girmiştim ve herkesin bana büyü çakmasını izlemiştim :D aah ah en güzel anılarımdan bi tanesi bu :D[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla ben oynurdum 2-3 ay once,cok dengesizlik vardi,vampirlere gicik oldum ,sildim oyunu.eskiden cok tutardim ama pvp esnasinda r4 vampir benim r7 chari 100% hp ile alinca (drain olayi) ,sildim gitti oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 gelin yaw hoa dayiz artik eski düsmanimiz katildik ee serverda 2 tane türk olunca guild kurulmuyor:) bu arada ben vampire,xaiver soulreaver yada kangt soulreaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ahha bende shaerl :)) ben kapadim accu ,en son wraith serverinda bi tane lvl75 ranger yapmistim.cok oldu ama.vampir scoutun teki r4 beni eze eze kesince gicik oldum sildim oyunu : ) hic de yukleyesim yok artik,pvpsini cok severdim ,ama millet yeni char kassin diye dengesizlestirmisler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Valla bence doğru sade wow oynanıyor :D diğerleri bedava bide bu türk milleti için diyorum çünkü herhalde burdaki herkes türktür :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 gel shearl gel yeni guild kurucaz karisik pk guildi paso pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 valla vampireleri cok kolay aliyorum dogru char kasinca alamayacagin adam yok benim r7 shade assasin gitti vampire asssin geldi onlarida dot cular fln aliyo yani her class in bir düsmani var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 camelot bi baskaydi yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar