Celtic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 En sonunda bende knight online kervanına katıldım... allah sonunu hayır etsin... beramusmudur nedir onda başladım... bana üstatlık yapacak bir efendi arıyorum... İtemdir zırhtır paradır falan yardım yapacak bende uzun bir süre gönül bağıyla çıraklık yapacam... ;) İyi fedai RPsi yaparım :D Buarada karakterimin adı "Karluk" ve rouge... [Bu mesaj Celtic tarafından 30 Haziran 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Burda knight a yeni başlayanları pek hoş karşılamayız;) Bence hiç. başlama[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 allah kurtarsın[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hihihi evet aynen :D bende anlamadım bu paticik patilerini arkadaş ta üye olmuş yeni üyelere bi mısra kafiyeli bişiler yazmış ''yo yo '' die kadim insanlarda cevaplarını yazmışlar ewt pek hoş karşılanmıo ama yinede iidir bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Neden hoş karşılanmıyo.Çünkü bilmediklerinden dolayı çok soru soruyolar ve her seferinde aynı soruları tekrar ediyolar değilmi. Ama unutulmasınki burası geyik platformu değil bilgi paylaşma platformu.Onlar soracak birileri cevap verecek.Neden küçük görüyosunuz.Ananızın karnından bu oyunu bilerek çıkmdınızya.Sizde aynı şekil forumlara saldırdığınıza eminim. Ayıp...[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yazık. Bi arkadaş daha batağa saplandı.. Allah kurtarsın kardeş :([signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: NeroWarden, 30 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: Sizde aynı şekil forumlara saldırdığınıza eminim. He valla. Oyuna ilk başladığım 3-4 gün arkadaşların beynini resmen öpmüştüm... :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: SteelBB, 30 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Burda knight a yeni başlayanları pek hoş karşılamayız;) Bence hiç. başlama Çok doğru söylüyor :D O değil de gerçekten Buradaki insanlar Forum'un diğer Bölümlerindekine oranla daha insancıl. Dün WoW bölümünde bi kaç soru soriim dedim. Abi göreceksin. En ufak bir iyi niyet falan yok... Ezecekler ya hesapta... Allahım bi de artistler ki... neyse... Kafana takılan şeyleri önce araştır, eğer bulamazsan sorarsın. Mutlaka cevap gelir...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dieze gel bence berasmus biraz bitikleri oynuyo. cılkını çıkarttılar orda dupe un fln[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bi iki mgün oynadım beni sarmadı oyun pek :) ben gene AOE: Conquerorsa dönüorum :D zoneda oynamaya devam... galiba kurtuldum bataktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fatihkaraca, 30 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: NeroWarden, 30 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: Sizde aynı şekil forumlara saldırdığınıza eminim. He valla. Oyuna ilk başladığım 3-4 gün arkadaşların beynini resmen öpmüştüm... :D Valla kirpiyle bana soracan sen onu asıl. En son çare olarak oturup tutorial yazdık hayatımızda ilk defa. :D Bu arada konu başlığını açan arkadaş kurtulmuş meretten. Geçmiş olsun arkadaş. Boşver sen ko da neymiş. takıl sen age of, rise of neyin. Valla bana da hatırlattın age of u ya. Acep ben de bırakıp age of a mı dönsem :D Ne şaşkın adamım ama :/[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 alla alla nası bırakmıº ki. asıl ilk günlerde bağlıyo ama :-? neyse daha ii bırakman. boºver ya deneme bile bi daha. sosyal hayat daha iiydi[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Allah ailene ve sana sabırlar versin..[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: HasMez, 30 Haziran 2005 16:35 tarihinde demiş ki: dieze gel bence berasmus biraz bitikleri oynuyo. cılkını çıkarttılar orda dupe un fln sırf beramusta dupe u aşırı abarttıkları için diez ve xde charlarıma devam ediyorum oradan çok soğudum ama yeni başlayan arkadaşlara bir tavsiyede bulunayım bazı şeyleri duyarak deil oynayarak öğrenirsin yani her zaman yeniyim yardım edin demek senin oyunda daha az aktif yapar (tabi sor ama birazda kendin araştır) daha çok zevk alırsın[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kendi kasmanla her zaman daha çabuk lvl atlarsın. (tabi nasıl kasılcağını bilecen :))Beramusun ilk açıldıgı gun başladım oraya. Ve çabucacık kastım.(Esland a ilk girenlerdendim) Bakmayın lvlime 3-4 hafta falan oynamadım ben.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 05 Temmuz 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Walla Level 39 a kadar party siz geldik bakalım ne kadar dayanacaz.Zaten 45 olsun yeter.Abyss gem toplarım bol bol. PvM ruLLz.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sen biliyomuşsun olayı bayaa. 40 tan - 50 ye kasman (eger güzel bi apos yada dts partysi bulursan) yaklaşık 4 gün falan sürer maximum. tabii asılıcaksın partye.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar