Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yaw bu oyun birazcık zor mu yoksa bana mı öyle geliyo. bi kaç kere party değiştirdim her seferinde öle öle bi hal oluyorum. gerçi bende bi özürlülük yok ama bu oyun açıkçası biraz zor geldi. en uzun ilerleyebildiğim party'yi komple barbar ve fighter'lardan kurunca hele iyice kıllandım tabii sildim direk size bir sorayım dedim. bu oyunu oynayan ve ilerleyen arkadaşlar varsa adam gibi bir party yapmakda yardımcı olurlarsa sevinirim. sizce kaç tane hangi classlardan elemanlar almalıyım? (toee: temple of elemental evil)[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla her birinde en az 1 tane 18 ve 16 olmak üzere şu kombolar ; 1 human fighter ( great sword ) 1 elf/human rogue ( 18 dex 16 int ) 1 dwarf/human cleric ( cha 10 olsa bile yeter 12 dex, 16 str, 14 con olmalı en az ) 1 elf/human wizard ( wand wand wand ) 4 kişilik böyle bir grup işine yarar. fighter yerine barbar olur. Half-orc pek tavsiye etmiyorum. cleric yerine druid OLMAZ. Spontaneous heal casting olmalı. War/destruction/protection gibi domain'ler seçilmeli. Level atlanınca full hp ya da duruma göre 1-2 hp eksik alınıp save edilip devam edilmeli. ( mesala fighter lvl başına 13 hp alıyorsa min. 11 kabul etmeli). Sorcerer tavsiye etmiyorum. Rogue sneak attack'larda yoğunlaşmalı. Int'i yüksek tutup, intimidate-bluff-sense motive-diplomacy hep max. olmalı. vs. vs.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çok sağol inşallah bu sefer de patlamam.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oyun sololanabiliniyordu sanırım.eski konulara bi bak glaive li fighterım vardı solo oynadığımı hatırlıyorum.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evet sololanabiliyor ... lvl 7-9 (yada ne istersen ben 17 leyip yapmıştım :)) kensai olduktan sonra mage e çevirip devam ediyodun char ı ... timestop atıp dualwield katana ile doğruyorsun ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Abi Büyücüler çok ezik ya.Olcaksan Sorcerer olcaksın.Büyülerin Mesme sorunu yok ohş.Ben oyunun ilersinde kullanmaya başladım Sorcery.Wizard çok kötü bi büyüyü sadece 1 kere atabiliyorsun rest olasıya kadar.Sevmedim.En çok hoşuma giden Fighter,Sorcery diğerleri palavra.Belkide Zar sistemi yüzünden palavra.Paso miss :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 oyun zor degil ama o kadar ozensiz hazirlanmis ki, bir dolu dengesizlik var. mesela kesinlikle gecilemeyecek yerler var direk savasilirsa. ayrica oynadigim en kotu rpg acik ara.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 toee de kensai mi vardı ya? solo gidilecekse cleric derim ben. gidilmeyecekse de cleric fighter rogue vizört tabi. her zamanki gurup.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: The_Delucian, 02 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki: evet sololanabiliyor ... lvl 7-9 (yada ne istersen ben 17 leyip yapmıştım :)) kensai olduktan sonra mage e çevirip devam ediyodun char ı ... timestop atıp dualwield katana ile doğruyorsun ... O Baldur's Gate 2 bea :D ... Yaw çek öne 2 barbar arkaya mage cleric rogue olunca kral gibi bitirirsin hiç de zor deil...ha tbi statları iyi tutması lazım arıcan biras... ha bi de dual wielda hiç girme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 fighter-thief-mage multiclass yapmak olsaydı keşke ya :/ bg2 + tob u öyle bitirmiştim ve inanılmaz hoştu. ruleset 3 çıktı erkeklik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yahu ben acayip solo oynamak istiyorum bu oyunu biri tam olarak anlatamazmı solo olayını?[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bi karakter yarat party e kimseyi alma.Alsana solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yarılmazmıyım o zaman?[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 O zaman kendine cleric ya da paladin birini seç.Kendini iyileştirme şansın olsun...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 2-3 level thief olsun, gerisi fighter-mage.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 solo zor olur bence bu oyun[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hmm şöyle dene.. statları verirken statının olmadısını istedigin kadar roll yap.. sonra diğer stat sistemine geç (puan daıtılan) kutucukların yanındaki + - oklarıın hafif sagına tıkla.. roll yaptıgın kadar sayı gelicekk.. main stat a koy.. fighter da ayrı güzel oluyor.. vuruyon ölüyo vuruyon ölüyo..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: LethE, 04 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki: hmm şöyle dene.. statları verirken statının olmadısını istedigin kadar roll yap.. sonra diğer stat sistemine geç (puan daıtılan) kutucukların yanındaki + - oklarıın hafif sagına tıkla.. roll yaptıgın kadar sayı gelicekk.. main stat a koy.. fighter da ayrı güzel oluyor.. vuruyon ölüyo vuruyon ölüyo.. seni lamer seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben bir keresinde cheat yaparken şansıma ultra bir cheat bulup 126 str 66 cons olan fighter yapmıştım. Adam 90 ve üstü vuruyordu her gömüşte :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 rion düzgün konuş lütfen.. bunu kendim buldum.. öyle bazıları gibi sayfa sayfa cheat arıyıp yapmayım...[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar