Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOEE 'de party oluşturmak.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yaw bu oyun birazcık zor mu yoksa bana mı öyle geliyo.
bi kaç kere party değiştirdim her seferinde öle öle bi hal oluyorum. gerçi bende bi özürlülük yok ama bu oyun açıkçası biraz zor geldi.

en uzun ilerleyebildiğim party'yi komple barbar ve fighter'lardan kurunca hele iyice kıllandım tabii sildim direk size bir sorayım dedim. bu oyunu oynayan ve ilerleyen arkadaşlar varsa adam gibi bir party yapmakda yardımcı olurlarsa sevinirim. sizce kaç tane hangi classlardan elemanlar almalıyım?

(toee: temple of elemental evil)[signature][hline]geleceğin baytarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla her birinde en az 1 tane 18 ve 16 olmak üzere şu kombolar ;

1 human fighter ( great sword )
1 elf/human rogue ( 18 dex 16 int )
1 dwarf/human cleric ( cha 10 olsa bile yeter 12 dex, 16 str, 14 con olmalı en az )
1 elf/human wizard ( wand wand wand )


4 kişilik böyle bir grup işine yarar. fighter yerine barbar olur. Half-orc pek tavsiye etmiyorum. cleric yerine druid OLMAZ.

Spontaneous heal casting olmalı. War/destruction/protection gibi domain'ler seçilmeli.

Level atlanınca full hp ya da duruma göre 1-2 hp eksik alınıp save edilip devam edilmeli. ( mesala fighter lvl başına 13 hp alıyorsa min. 11 kabul etmeli).

Sorcerer tavsiye etmiyorum. Rogue sneak attack'larda yoğunlaşmalı. Int'i yüksek tutup, intimidate-bluff-sense motive-diplomacy hep max. olmalı.

vs. vs.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Büyücüler çok ezik ya.Olcaksan Sorcerer olcaksın.Büyülerin Mesme sorunu yok ohş.Ben oyunun ilersinde kullanmaya başladım Sorcery.Wizard çok kötü bi büyüyü sadece 1 kere atabiliyorsun rest olasıya kadar.Sevmedim.En çok hoşuma giden Fighter,Sorcery diğerleri palavra.Belkide Zar sistemi yüzünden palavra.Paso miss :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 02 Temmuz 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
evet sololanabiliyor ...
lvl 7-9 (yada ne istersen ben 17 leyip yapmıştım :)) kensai olduktan sonra mage e çevirip devam ediyodun char ı ...
timestop atıp dualwield katana ile doğruyorsun ...

O Baldur's Gate 2 bea :D ...

Yaw çek öne 2 barbar arkaya mage cleric rogue olunca kral gibi bitirirsin hiç de zor deil...ha tbi statları iyi tutması lazım arıcan biras...
ha bi de dual wielda hiç girme...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman kendine cleric ya da paladin birini seç.Kendini iyileştirme şansın olsun...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
şöyle dene.. statları verirken statının olmadısını istedigin kadar roll yap.. sonra diğer stat sistemine geç (puan daıtılan) kutucukların yanındaki + - oklarıın hafif sagına tıkla.. roll yaptıgın kadar sayı gelicekk.. main stat a koy.. fighter da ayrı güzel oluyor.. vuruyon ölüyo vuruyon ölüyo..[signature][hline]Fire is the universal language
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 04 Temmuz 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
hmm
şöyle dene.. statları verirken statının olmadısını istedigin kadar roll yap.. sonra diğer stat sistemine geç (puan daıtılan) kutucukların yanındaki + - oklarıın hafif sagına tıkla.. roll yaptıgın kadar sayı gelicekk.. main stat a koy.. fighter da ayrı güzel oluyor.. vuruyon ölüyo vuruyon ölüyo..


seni lamer seni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...