i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar Yavuz Çetin'in şarkılarını internette bulabileceğim bir kaynak arıyorum.Elinde mp3leri bulunan arkadaşlardan yardım bekliyorum.(Özellikle Bonecrusher)[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 istanbulda kadıköyde orjinali(10mil) ve kopyası rahatlıkla bukunuyo internette pek yok.yavuz çetin rulz.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Albümlerinin ikiside var zaten ama mp3 formatında istiyorum.[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 mp3e çeviriver o zaman çok daha kolay olarak. kullanmıyosan bu tip çevirici bi program, musicmatch jukebox tavsiyemdir[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 alto mp3 maker kullan.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 audiomagician'ı tavsiye ederim. çok basit bir arayüzü var ve internetten şarkı adlarını vs de buluyor db den.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hmm onu bilmiorum ben arkadaşın bi converter için musicmatch fln yüklemeyeceğini düşündüm ondna basit bi program önerdim bu da buluo şarkı isiölerini.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 musicmatch jukebox a 5 yıldız veriyorum.. bende "satılık" albümü var. "ilk" albümü yok.. işteyene kopyalayıp yollarım. isteyene mp3lerini internetten gönderirim. aslında ethernass'ın ftpsine yükleyebilirim ama nasıl bilemiyorum.. ayrıca size öneririm orjinalini almayı. 10 milyoncuk birşey. Hakediyor almayı...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Arkadaşlar albümler kaset halinde yani çok kastırıcak bilgisayara atmak sonra mp3 e çevirmek falan.Yapabilsem bile kalitesi düşük olackatır büyük ihtimal.[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Walkman kullandığım için elimdeki albümlerin tamamı kaset. Bone abi istiyorum mp3leri mümkünse konuşalım görüşelim esas benim istediğim bendeki 2 albümdede olmayan ama bi arkadaşım vasıtasıyla dinlediğim bir şarkı;ismi 'dünya'(oyuncak dünya değil)[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 59596999 icqya ekliycektim eklemedi... şimdi de açılmıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ey gidi yavuz sensiz shaft yetim kaldı. Ruhun şad olsun.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ilk ve son albumunden erkegin olmak istiyorum sarkisini nette paylasabilecek biri yok mu yaws :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Bonecrusher, 16 Eylül 2003 22:15 tarihinde demiş ki: musicmatch jukebox a 5 yıldız veriyorum.. bende "satılık" albümü var. "ilk" albümü yok.. işteyene kopyalayıp yollarım. isteyene mp3lerini internetten gönderirim. aslında ethernass'ın ftpsine yükleyebilirim ama nasıl bilemiyorum.. ayrıca size öneririm orjinalini almayı. 10 milyoncuk birşey. Hakediyor almayı...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... 10 bile değil 6.750 albüm.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 up nerden bulabilirim internet üzerinde Yavuz Çetin şarkılarını ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oof of köle yı dınleyıp az mı duygulanmadım be sonra da cherokee yı dınleyıp guldugum az mı oldu hey gıdıı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Her Şey Biter , Sadece Senin Olmak ve İstanbul'a Ait en sevdiğim parçalarından , Yaşamak İstemem için söyleyecek sözüm yok...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biraz geç olcak ama malum rock republic te yanmakla meşgulduk :-P satılık albumunden şarkı isteyen varsa bana pm den msn ini yollasın[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yavuz Cetının bı sarkısını dınledım sadece yasamak ıstemem artık ... falan dıyodu..Guzel sarkıydı...Sımdı Ares te arama yaptım 4 5 sarkısı cıktı oyuncak dunya fln ıste..Sansını dene:) derım.Olmadı gıt al bı yerlerden ..[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya albümünü almıştım ne yazık ki hacılandı...Ares'e bi bakim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar