Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağmur ===> Sıcak (hekşat durumu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tekirdağ'da dün(pazar gunu yane) inanilmaz bir firtina vardi resmen hortum oluşuyordu . Rüzgardan ve yağmurdan deniz kapardı ve sahildeki tekneleri götüyordu... neyse İstannbula yağsın iiyidir berekettir diyecemde bu şimşek işi hoş değil
Mesaj tarihi:
vehbi abi bu göreceli bir kavram bence kışın yeterince dinledik yağmurun sesini biraz güneş açsada ama kavurmasa iyi olurdu(hoş benim rahatım yerinde diğer arkadaşlar için söylüyorum)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
yanlız işin garibi şu ben küçükyalıda oturuyorum ve sabah şimşekler çaktığı için bizim köpekte havlıodu onun sesine uyandım baktım hayvani şekilde yağmur yağıyor. fakat camı fln açtım içersi soğusun diye odam çok sıcaktı camı açmama ramen hala çok sıcak vardı ki hala var içeri yağmur yağdı içersi sırılsıklam ama oda hala sıcak kafayı yicem yerdeki suların üstüne yattım bi ara serinlemek için :-P[signature][hline]üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
hava spr oldu yaa şimdi püfür püfür esiyo walla...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
vallahi öyle. bende kuşadası'ndayım. sabahtan beri deli gibi bir rüzgar var. çok kötü :(
zaten erzurum'a da dolu yağmış. yollar karla kapanmış gibi olmuş. havalarr azıttı gene.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 04 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
hmm bi köpeğin havlaması yüzünden sabahın köründe uyandım , neresinde oturuyosun sen bakiyim Küçükyalı'nın ? :9

hayda hepimiz komşu çıkacaz birazdan bende duydum :)[signature][hline] Coder
-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
Bjkdan kadıkoye donene kadar canım cıktı vapurda dısarda oturdugum halde terledim yaa oluyordum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
İzmr bugn bayaa iiydi serin serin oohhh:D.Çevre bölgelere yağan yağmurn serinlii heralde.Yaknda yağar izmirede.[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
falla mektep caddesinden girdiinde ilerlion cadde üzerinde titiz pastanesine geldiinde duruon hatta onun sokaandan girdiinde kadirhasa fln çıkıon ama işte bizim buraya gelmen için çıkmaman lazım :D .o durduun bölgede oturuom da bizim köpeğin sesi de o kadar çıkmamıştır yaw dimi :-? cocker spaniel ne sesi çıkcak ufacık hayvan :)

*!Masum numarası yapar*[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
Ankara...Öldürücü bi sıcak...aşırı nemli bir hava....öğle saatlerinde hayvanlar gibi yağan yağmur...
Doğa kafayı yemiş[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
izmitte hava üşütmüş durumda o da napcağını bilmiyo aslında:D
yağıyo sıcak oluyo falan arada güneş açtı bugün sora kapadı bi kararsızlıktır gidiyo bakalım..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Sakarya'da sular mu kesik yağmurdan dolayı, yoksa bizimki mi kesildi? 24 saattir sadece yağmur yağdı, ne yağmurmuş be arkadaş dedirtti yani. Gece uyuyamadım, şimşek her çaktığında içerisi 3, 4 saniye (abartmıyorum) aydınlanıyodu.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
  • Yeni Oluştur...