Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Tekirdağ'da dün(pazar gunu yane) inanilmaz bir firtina vardi resmen hortum oluşuyordu . Rüzgardan ve yağmurdan deniz kapardı ve sahildeki tekneleri götüyordu... neyse İstannbula yağsın iiyidir berekettir diyecemde bu şimşek işi hoş değil
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İzmir:Sıcak coook sıcak sanırım daha da sıcak olacak buu seneeee Ayy cıvıdım :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vehbi abi bu göreceli bir kavram bence kışın yeterince dinledik yağmurun sesini biraz güneş açsada ama kavurmasa iyi olurdu(hoş benim rahatım yerinde diğer arkadaşlar için söylüyorum)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 AZ ÖNCE DOLU YAĞMAYA BAŞLADI (ANKARA) RAHAT Bİ 10 15 GÜVERCİN ÖNÜMDE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla gece de bızım buraya 2 tane yıldırım dustu lan ne oluo lan dunyada kıyamet hmm hm...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yanlız işin garibi şu ben küçükyalıda oturuyorum ve sabah şimşekler çaktığı için bizim köpekte havlıodu onun sesine uyandım baktım hayvani şekilde yağmur yağıyor. fakat camı fln açtım içersi soğusun diye odam çok sıcaktı camı açmama ramen hala çok sıcak vardı ki hala var içeri yağmur yağdı içersi sırılsıklam ama oda hala sıcak kafayı yicem yerdeki suların üstüne yattım bi ara serinlemek için :-P[signature][hline]üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hmm bi köpeğin havlaması yüzünden sabahın köründe uyandım , neresinde oturuyosun sen bakiyim Küçükyalı'nın ? :9[signature][hline]chuck!
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sabah çok fazla gök gürültüsü vardı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Oh serinledi en azından.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hava spr oldu yaa şimdi püfür püfür esiyo walla...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vallahi öyle. bende kuşadası'ndayım. sabahtan beri deli gibi bir rüzgar var. çok kötü :( zaten erzurum'a da dolu yağmış. yollar karla kapanmış gibi olmuş. havalarr azıttı gene.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hala sıcak hala sıcak hep sıcak hep sıcak nedir bu sıcak yeter bıktık bu sıcaktan[signature][hline]caddepiyasa.com
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 küresel ısınma yüzünü gosteriyor gibi hafif :([signature][hline]go2hell
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 iidir iidir yaz okuluna 40 derece sıcakta gidemem hafta içi serin olsun biraz oh oh :)
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: HymnOfSnuk, 04 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: hmm bi köpeğin havlaması yüzünden sabahın köründe uyandım , neresinde oturuyosun sen bakiyim Küçükyalı'nın ? :9 hayda hepimiz komşu çıkacaz birazdan bende duydum :)[signature][hline] Coder -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bjkdan kadıkoye donene kadar canım cıktı vapurda dısarda oturdugum halde terledim yaa oluyordum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 samsunda şu an çok pis yağmur yağıyo.şimşeklerde cabası[signature][hline]We have work to do!
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İzmr bugn bayaa iiydi serin serin oohhh:D.Çevre bölgelere yağan yağmurn serinlii heralde.Yaknda yağar izmirede.[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 falla mektep caddesinden girdiinde ilerlion cadde üzerinde titiz pastanesine geldiinde duruon hatta onun sokaandan girdiinde kadirhasa fln çıkıon ama işte bizim buraya gelmen için çıkmaman lazım :D .o durduun bölgede oturuom da bizim köpeğin sesi de o kadar çıkmamıştır yaw dimi :-? cocker spaniel ne sesi çıkcak ufacık hayvan :) *!Masum numarası yapar*[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ankara...Öldürücü bi sıcak...aşırı nemli bir hava....öğle saatlerinde hayvanlar gibi yağan yağmur... Doğa kafayı yemiş[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 izmitte hava üşütmüş durumda o da napcağını bilmiyo aslında:D yağıyo sıcak oluyo falan arada güneş açtı bugün sora kapadı bi kararsızlıktır gidiyo bakalım..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yeter yagma off bı yuruse cıkacaktım sımdı yagmur var dıye kasılmak ıstemıyorum off ya
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sakarya'da sular mu kesik yağmurdan dolayı, yoksa bizimki mi kesildi? 24 saattir sadece yağmur yağdı, ne yağmurmuş be arkadaş dedirtti yani. Gece uyuyamadım, şimşek her çaktığında içerisi 3, 4 saniye (abartmıyorum) aydınlanıyodu.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet sakaryada cok yagmur yagdıgı için sular kesik[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar