Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Şu anda fiyatı nedir, spot satan bır tanıdıgım 580 -620 civarı söyledi. Arkadaşım babasının tanıdıgından 2 adet almış 500 er milyondan. geliş fiyatına verdim demiş. 500 mılyonluk olanlarda bir sakatlık olurmu?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 teknosa da 750ytl di galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kaçak larıyla garantılılerının arasında ne kadar fark oluyo bılen varmı??[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sadece garanti farkı oluyor. guvenilir birisinden alırsanda her sorunuyla ilgilenir.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya kadıköy de 550 milyona satıyolar spotları ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 spottan spota fark var yanlız onlarda.doğubankta data kablosu, cdsi, orjinal pili ve şarj aleti ile birlikte 580'e buldum ben. o ucuz spotların çoğunda pil orjinal değil şarj aleti, data kablosu yok ve telefonlar sakat olabiliyor dikkat edin alırken. 550'ye filanda bulabilirsiniz ama alırken 30 daha verip içinizin rahat olması daha iyi o kadar para verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben bide seyi öğrenmek istiyorum.6630 un orjinalinde kaç mgbyt hafıza kartı war..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 64mb[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 460 milyona Dubai de buldum. Bizim arkadaşın babası gidecek, sakatlık olurmu sizce?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olmaz. bizim arkadas siemens aldı buranın yarı fiyatına tıkır tıkır çalışıyo. yalnız tek kötü yanı tr menüsü yok ve yükletemedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nokia'nın türkçe menü yükletmesinde sorun olacağını zannetmiyorum. dubai'den alınacak olan da sonuçta orjinaldir. o yüzden sorun olmaz.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben bu nokia pc suite olayına kılım ya iğrenç bişey[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Garantisiz cihazlarla çok başınız ağrır.200 milyon eksiğe alayım derken cihaz elinizde kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 garantili düşünmüyorum bir daha, 720 mılyona alıp 360 a sattıgım vardı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Spot yeni çıkan telefonlarda iyi oluyor aslında. Ben 6630 ilk çıktığı zamanlarda almıştım kvk fiyatı 1.300 civarıydı ben spot 720 ye almıştım kadıköyden. Hiçbir sorun çıkarmadı. Tabi biraz da şans işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar