Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda fiyatı nedir, spot satan bır tanıdıgım 580 -620 civarı söyledi.

Arkadaşım babasının tanıdıgından 2 adet almış 500 er milyondan. geliş fiyatına verdim demiş. 500 mılyonluk olanlarda bir sakatlık olurmu?[signature][hline]Deli333
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kaçak larıyla garantılılerının arasında ne kadar fark oluyo bılen varmı??[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
ya kadıköy de 550 milyona satıyolar spotları ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
spottan spota fark var yanlız onlarda.doğubankta data kablosu, cdsi, orjinal pili ve şarj aleti ile birlikte 580'e buldum ben.

o ucuz spotların çoğunda pil orjinal değil şarj aleti, data kablosu yok ve telefonlar sakat olabiliyor dikkat edin alırken.

550'ye filanda bulabilirsiniz ama alırken 30 daha verip içinizin rahat olması daha iyi o kadar para verirken.
Mesaj tarihi:
ben bide seyi öğrenmek istiyorum.6630 un orjinalinde kaç mgbyt hafıza kartı war..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nokia'nın türkçe menü yükletmesinde sorun olacağını zannetmiyorum.
dubai'den alınacak olan da sonuçta orjinaldir. o yüzden sorun olmaz.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Mesaj tarihi:
Spot yeni çıkan telefonlarda iyi oluyor aslında. Ben 6630 ilk çıktığı zamanlarda almıştım kvk fiyatı 1.300 civarıydı ben spot 720 ye almıştım kadıköyden. Hiçbir sorun çıkarmadı. Tabi biraz da şans işi...
  • Yeni Oluştur...