shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 en sevdiğiniz ve önerebileceğiniz (spor oyunları dışında) multiplayer oyunlar nelerdir? 2+ oyuncu da olur.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 battlefield tüm sürümleri ama oynadın mı 10 kişiyle fln oynayacaksın,buna alternatif olarak call of duty olabilir çok daha ayrıntılı ve güzel. red alert çok ii oyundur çok oynardık,alternatifi olarak yeni çıkan age of türevleri olabilir,hatırlayamadım şimdi. ve tbiki spor oyunları dışında demişsin ama dayanamadan söylicem FİFAAA :D 2'ye 2 karşılıklı maç tavsiye edilen dozdur :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya omrumden omur gıttı resmen YUHHHHHHH okumadan yazılırda bu kadarmı yazılır konsol bolumu burası ne red alertı ne battlefield ı kardeşim kastenmı yapıyorsunuz hadı hata yapılırda bu kadar olmaz asıl cevaba gelınce multı oynanan cok oyun varda arkadaşınla klasık wınıng tekken fılan oyna onlıne ıse tony hawk nfs underground 2 yı tavsıye ederım[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 uppsss!!! çok pardon,uykusuzluk işte,uyusam ii olacak..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 takma kafana bıde cok sert yazmısım yukarda kusura bakma bu aralar okumadan yazı yazmak moda olduda yannıs annamısım[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ahh kardeş kardeş anlaşın ps de en baba oyunlardan bri beraber oynuyacaksanız tabi Tekken dir sonra arkasından Def Jam Fight For Ny gelir Multitap olursa bu kişi sayısı 4 e çıkar Def Jam de öle daha bi zevklidir...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dediği gibi tekken var bide metal slug oynuyoz biz :) bide amerikan güreşimidir nedir o var smack down vs raw diye oyun komedi bazı yerleri gülmekten oynayamıyoruz :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "area 51" beya sarıyo sonra hertürlü "araba yarışları" özelliklede "burnout" hangi serisi olursa olsun ,"capcom vs snk 2" süper bi oyun gel bakim senin kyo'nun tozunu şu ken'le alım demek için =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 AHAH efsaneyı yazmayı unuttum al yanına 5-6 sap arkadasını Rumble Roses oyna bız yılbası yaptık Rumble Roses amerıkan guresı ama kadınların :) konamı yapmıs ve karakterlerın modellemelerı o kadar gercekcıkı gureşirken komaya gıren arkadaşlar bılıyorum :P bide ehr fantezı zemınıne uygun gurescı yapılmıs mısal ogretmen var rockband kızı var hemşire var mistress var kovboy fılan var yanı hatta 1 saatten sonra mılelt kızları paylastı resmen su benım charım dehoooyt dıe hatta bı ıkı adam lam bız oynamasak sırf ızlesek bılgısayarı olmuomu gıbı yorumlar yaptı :) ben sıkıldım 4-5 gıbı yattım kalktıgımda sabah herıfler hala oynuyolardı zombılere donmusler ehehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 anlaşılan o ki spordan başka oyun yok multi :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm ben de de var multitab, ben winning ve lotr 3 ü tavsiye ederim. aslında ben de arıyorum su sıralar, lotr tarzı 4 kişi oynanabilecek oyunlar, bi ara baldur's gate 2 filan vardı o fena degildi, o da 4 kişi olabilir mesela.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 red alert 2 warcraft2 starcraft :) var mı ötesi... ha bir de hearts var tabi ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: moriteri, 15 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: red alert 2 warcraft2 starcraft :) var mı ötesi... ha bir de hearts var tabi ;) Dalgamı geçiyorsun? bide ekeleme yapıyım Champions Return to Arms var dıablo gıbın oynayabılırsın arkadaşınla zaten tek oynanmıyor bayıyor adamı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Baldur's Gate dark allience Baldur's Gate dark allience II oynayabilirsin mesela...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aklıma geldi tekrar mesela time spliter 1 2 3 farketmez birlikte bitirebilirsin arkadaşlarınla. medal of honor rising sun'ında birkte bitirebilirsin arkadaşlarınlar.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla bence sen bı dynatsy warrıors al ondan sonra def jam al sonra da naruto narutemttt hero al cok kusel oluolar bole damar dan olıon[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 medal of honor rising sun'da co-operation modu var mı? bu dediğiniz oyunlar 3 kişi oynanır mı champions falan[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: shapshal, 16 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki: medal of honor rising sun'da co-operation modu var mı? bu dediğiniz oyunlar 3 kişi oynanır mı champions falan var ama bende 2. dual shock yok oynayamadım ahh ahh =) hemde makinaya karşı =([signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 of çok güzel bi hikayecik yazmıştım ama spor oyunları hariç demişsin? [spo=hikayecik]çift multi tap + winning 8 + 8 kişi + 8 gamepad + 1 adet ronaldo + 4 tane defans ayısı. ronaldo topu aldığı gibi battal gazi edasıyla defanls ayılarının üzerine koşar. ronaldo, onunla beraber sağa sola kaçan ve pas isteyen roberto carlos, ronaldinho ve adriano üçlemesinin bu istediklerini görmezden gelir. ve olaylar gelişir. [/anime] ronaldo'nun gözleri parlar, arka plan hızla ronaldo'nun yanından akmaya başlar, futbol sahasıysa aniden çılgınca eğim kazanır. ronaldo gözlerini kısar ve topla beraber tırmanışa geçer. defans ayıları önce ronaldo'ya sonra da birbirlerine bakarlar. bu adam ne yapmaktadır? canına mı susamıştır? yoksa bir bildiği mi vardır? yoktur. defans ayıları koşmaya başlar. kimileri koşarken muhaha bile der. ekran 4'e bölünür. (+ şeklinde) defans ayılarının yanından farklı renklerde arka planlar akarken hepsinin gözleri parlar ve ching! sesi duyulur. defans ayılarının hepsi aynı anda ronaldo'nun çeşitli kemiklerini hedef alarak kayar. [/anime] tüm oyuncular gülmeye başlar. sahaya sağlık görevlileri gelir, kıvranan ronaldo sahadan çıkartılır. "sakatlanan oyuncu tedavi görüyor" mesajı gelir. zavallı brezilya umutla ronaldo'yu beklemektedir. sonra ekranın sol üst köşesinde kırmızı zemin üzerine siyah bir ambulans resmi çıkar. bunu da yapınca bırakıcam winning'i. kariyerimin doruk noktası olacak. (evet sevmiyorum ronaldo'yu :-))[/spo][signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 geçen gün arkadaşım geldi battlefront oynadık iki kişi o da eğlenceliydi baya.. def jam for ny da güzelmiş[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Tekken winning eleven serisi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya boyle hani atarilerde hagar falan vardi ya onun havasinda yani iki kisi falan bole adam dovup gorevleri yapip ilerliyecegimiz bir oyun yokmu?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: freeedom, 04 Temmuz 2005 00:22 tarihinde demiş ki: cs warcarft3 ve ra2 tabi eyc of myth de iyidir süpersin ps2 de yaparsan bunları hepimiz oynarız :D[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ahahahhah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar