eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 İtalyan ressam, heykeltıraş, mimar ve mühendis Leonardo da Vincinin (1452-1519) Kayalıklar Bakiresitablosunun kızılötesi ışınla incelenmesi sırasında, tablo katmanı altında yarım kalmış ilk resim keşfedildi kaynak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Temmuz 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet bu ne sürat daha şimdi okudum gazetede[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bu da vinci ne şifreci adammış[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iyi ama bunda garip olan ne onu anlamadım ben ? yaglıboya altta ne renk olursa olsun kapatıcı oldugundan begenmedigin bişeye trink diye baştan başlıyabilirsin. ki alttaki konsepte aynı anladıgım kadarıyle ŞİFRE YOK KARDEŞİM[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ilginç,kilise Da Vinci nin yaptığı ilk resmi beğenmemiş, değiştirtmiş... ee nerede sanatın özgür ruhu, sanatçının özgürlüğü?[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 fazla tuvali yoktu herhalde yanında, üşendi gidip almaya, üstüne çizerim nasılsa hesabıyla, ortaya çıkan bişeydir bence. ama foyası ortaya çıktı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 *! Da Vinci'nin şifresini Kırmaya çalışır * 1 2 3 4 5 .. Yok bu nokia nın kilit koduydu 00000 ı ıh buda ericsson undu sanırım neyse .. :P[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bı da vinci de ne adammış be!!! nefes alışında bile bi şifre var[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mona lisa dada hiç bir fırça darbesine rastlayamamışlar.ilginç bir adam ve eşcinsel :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ortaçağda çok yaygın[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
siyahAdogru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tam olarak eşcinsel değil. Biseksuel[signature][hline]Yorgun bu toprak ölüm cok yakında...
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Frigg, 02 Temmuz 2005 11:18 tarihinde demiş ki: ilginç,kilise Da Vinci nin yaptığı ilk resmi beğenmemiş, değiştirtmiş... ee nerede sanatın özgür ruhu, sanatçının özgürlüğü? o dönemlerde hangi özgürlükten bahsediyorsun? birçok çalışmasını kiliseden gizli yapmış da vinci bilhassa kadavralarla olan anatomi çalışmalarını.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben ucubeye benzettim o ortadaki şeyi böyle kukuletalı...[signature][hline]chuck!
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 pizza dökmüştür[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ne garip şeyler bulur insanlar. auhauhaa :D. Kayalıklar Bakiresi![signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :).
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Abi adamın parası yokmuş yeni tuval almaya "Ulan fazla bişey de çizmedik, üstüne çiziveriyim hangi allahın cahili anlayacak ki?" demiştir, üstüne çizmiştir yani. Niye kasıyosunuz ki bu kadar şifre bulmak için? Adam akıllı, öleli nerdeyse 500 yıl oluyo daha yeni anladılar bak...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 adam hata yapmış onu bile çözmeye kasıyorlar :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Şifre olup olmadığını anlamak bize düşmez. Bu işi çözse çözse Canavar Uzmanı, Sırların Efendisi Sadettiiiiin Teksooooy çözer :D:D:D
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Eğer arkadaşım Samet yalan söylemiyorsa Davinci'nin şifresi 1907gfb ymiş.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 samet hekçi mi ? seni kınıyorum hekçilerle arkadaşlık yaptığın için[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! [Bu mesaj Cons tarafından 03 Temmuz 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Cons, 03 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki: samet hekçi mi ? seni kınıyorum hekçilerle arkadaşlık yaptığın için Bilmiyorum ne işle meşgul olduğunu kendisi çok gizemli biri.
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hahahaaha :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 HOHAHAHA bizim turbo sonunda yörünge dışına fırlatılmış, geç bi le kalındı :D
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: siyahAdogru, 02 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Tam olarak eşcinsel değil. Biseksuel biseksüel neydi yaa?? her türle ilişkiye giren miydi??
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: mathan, 03 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: siyahAdogru, 02 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Tam olarak eşcinsel değil. Biseksuel biseksüel neydi yaa?? her türle ilişkiye giren miydi?? evet aynen öyle
Öne çıkan mesajlar