Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ilk olarak olayın birinci sebebini rinen açıklamış. Kalabalık combatlar ranged olyuor ve paladinin ranged hiç bir atağı yok. (31 holy talent veya engineering i saymıyorum) 2. sebep honor sistemi intihar saldırısını destekliyor. Ölmenin bir dezavantajı yok. Bu yüzden paladinin daha zor ölmesi hiiiiiç bir işe yaramıyor. Paladinin grup içinde iş yaptığını bende biliyorum ve hiç bir zaman solo pvp kasmadım. Durumun ciddiyetini anlayamıyorsunuz hala amerika+avrupa da sadece 1 tane paladin var birinci olan. Warlocklarlla druidlerde listede çok düşük sevyelerde sırf bu sistem yüzünden. başka bir support klass ı olması düşünülen paladininin horde karşıtı denen shaman paladninde çok daha yüksekte. Ayrıca sırf support klass denen priest de yukarılarda. Warrior bunların altında ? mage ve rogue un en tepede olmasının sebebi de ölmenin dezavantajının olmaması. Honor kasarkene deflarca ölmelerine rağmen en fazla dmg ı koydukları için hiç bir sorunları olmuyor. sonuçta magelere ve roguelara göre bir sistem yapıp millete honor diye yutturmak çok anlamsız. şimdi çıkıp sakın bir daha paladin support klass demeyin. diğer support klasslar çok daha başarılı olmuş pvp de. Oynamayı öğrenin gibi saçma şeyler de demeyin (en sinir olduğum laf da bu zaten). Hele ki reroll hiiiç demeyin. Zaten başka karkter oynatmak isteseydim değiştirirdim çoktan. hala paladinimle oynamayı seviyorum. Ya blizz bazı şeyleri düzene sokacak yada paladin klass ını ortadan kaldıracaklar...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Pirvan, 02 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 02 Temmuz 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Paladinler 0.0 ben blizzin taa.... Artık buna göre biraz ayarlama yaparlar umarım... Ne bekliyorsunuz ki? "baba ben paladinim, rogue gibi dpsm olmasını istiyorum, priest gibi heallemek istiyorum, ha bir de heavy plate istiyorum, warriorlara göre armorumuz düşük kalıyor, 15k armor istiyoruz plix.." Honor points !damage! üzerinden olduğuna göre, hunter mage ve rogue gibi damage dealer, ama kolay ölen classların ilk 3te olması doğal. Paladini öldürmek 20dk sürüyor lütfen, classı oynamayı öğrenin, item kasın. Pardonda öldürmeye dayalı bir oyunda Dmg koyayamamak ne demek biliyormusun ? 20 dk öldürsünlerde sen öldüremiyorsun ne olacak bide oyunun yarsısından fazlasını tek geçirdiğini düşünürsek. Yok item kas yok karakterinle oynamayı öğren deme bu kadar kişidemi öğrenemedi serverlarda. Yok hala bilmiyorsan işi diyorsan aç bir paladinde hep beraber öğrenelim. Çok kaba yazdıysam özür dilerim...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet plix paladine aimed shot istioruxxxx ve biz ranged class olmak istioruzxx :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Adam kaçarken kılıcı fırlatmak istioruxx @Vicious: Oyundaki bir çok "iyi" paladinle tanışıklığım var ve duel yaptım çokca, ÇOK güçlü bir class. Eğer parti yapmak, takım oyunu, grup ne demek bilmiyorsanız konuşmayın. Yok paladin canı azalanı öldüremiyormuş uzaktan. O zaman alırsın grubuna bi hunter, bir de rogue canı azalanları öldürürsün. Eğer solo takılmaya devam edip 80% alliance gibi sap zerging yaparsanız blizzardda bir kabahat yok. Boşuna takılıyorsunuz buralarda, wow forumlarına "whine" ın plix, orda güzel bi flamelesinler sizi. Hadi ben baya bi zaman yokum tatil meseleleri, iyi oyunlar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 PVP Many of you feel that the majority of your skills are geared towards PvE combat; this is true for all classes. The developers recognize this, and will be looking at ways to make Paladins more effective in PvP. RANGED SLOT Since Paladins have no ranged attacks, besides speccing down the Holy Tree to get Holy Shock, you wonder why there is a ranged slot on your paper doll. We do hope to fill all the empty slots on each character in the future. The developers have many ideas on how to fill this slot – we will provide you with more information as it becomes available. CLASS ROLE Paladins are good at many things, including healing, keeping others free of debuffs, and staying alive. Because of this, they are not set into one role. The improvements to the talent trees, mentioned above, should help define the Paladins role in groups. The developers liked the idea of being able to make Paladin’s into a healer with the Holy Tree, a fighter with the Retribution tree, or a tank with the Protection tree. We will be able to give you more details about the upcoming changes when the talent tree improvements begin. Pirvan git şimdi kavganı developer larla yap. bak neler demişler. onlarada öğret oyunu senden öğrenecekleri çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 wep speed+1 ile atip oldurursunuz milleti ranged attack olsa ne olur.al warriorda var 1 kere pull disinda yada hunter dazelemek disinda kullanan varmi bu kadar warrior arasinda. ha simdi birisi savashta charge atarsiniz siz dersiniz sonra birisi savashta charge yok intercepttir o intercept der. o da 6.02 10^23 tane horde yada alliencein arasina intercept yapmak warriorun intinin 3 olup olmamasi ile alakali. zaten 3 intli warriorda pek grup bulamaz onun yerine we are gimped buff blizz amca bizi die eu da us te forumlarda takilir.mass pvpde eger harbiden mass ise gechersin casterinin yanina rog gelmemesini saglarsin.ha kaciiyorlar ya dienler icin bizim stun yok warriorda attack olarak. almak isteneyenlet 21 prot veriyor. ole ranged stun da degil.bildiin ahanda kafana cotenk stunu.oel hammer of hede die atilmiyor.kacacak adama cakarsin 5 sn de oldurursun adami silahina cru degilde icy yaparsin ne bilim kosturmak of hada potu icersin. zoh diye sen immoblize kir frozen dan cik hede die 2dk/1 hede heali yap yaninda mana doldur baktin olmadi duz heal at 5 dk da 2 shield of hede ac plate giy yanindinda eu da oldugu gibi warrior denilen class bile damage vuruyor biz nasil vuramayiz biz tanrinin paladiniyiz warriorun tum skillerini isteruk ama hepsi ayni stancete olsun bizim stance diye birsey olmasin bide rage istemeyiz diye forum ac.ii bende warrior olarak cikiyim o zaman bizede 1dk da 1 olmak sartiyla 1 tane heal versinler die laf atiim ortaya cikin isin icinden...[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 rinen onlar anca 2006 yılında olacak şeyler. bizde anca MC de cleansebot luk yaparız :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 boshverşn siz ranged atagi asil blizz fixlerse socu gorurum ben sizi.gerci en son fixlemeye kaltigi anda biliumum paladinler atarim lan kendimi assa die threadlar acmishlardi ama...[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bazılar bu listeyi yanlış anlamış. bu, her serverın en yüksek rank'ine sahip oyuncularının listesi. blizzard herhangi bir serverın tamamen honor listesini yayınlasın ona göre karar verelim, ona göre tartışalım. ek: bu listedeki birincilerin mass pvp ile buraya geldiğine katiyen inanmıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Temmuz 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya gidin çay için. uyuyun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 heh hatta warior icin olan healin isminide buldum vita of ultimate justice. rank 1 - lvl1 heal self 150-250 rank 2 - lvl 50 aoe heal 500-1000 rank 3 - lvl60 + quest aoe heal full+ aoe buff + aoe debuff kick ban paladins around. quest malzemeleri . 15 arcanite bar 5 arcanite kristal ustune strati 5 kishi yapma zorunlulugu. ha birde 3 tane artas tear.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Rank 3 iiymiş :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Delidumrul, 03 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: wep speed+1 ile atip oldurursunuz milleti ranged attack olsa ne olur.al warriorda var 1 kere pull disinda yada hunter dazelemek disinda kullanan varmi bu kadar warrior arasinda. ha simdi birisi savashta charge atarsiniz siz dersiniz sonra birisi savashta charge yok intercepttir o intercept der. o da 6.02 10^23 tane horde yada alliencein arasina intercept yapmak warriorun intinin 3 olup olmamasi ile alakali. zaten 3 intli warriorda pek grup bulamaz onun yerine we are gimped buff blizz amca bizi die eu da us te forumlarda takilir.mass pvpde eger harbiden mass ise gechersin casterinin yanina rog gelmemesini saglarsin.ha kaciiyorlar ya dienler icin bizim stun yok warriorda attack olarak. almak isteneyenlet 21 prot veriyor. ole ranged stun da degil.bildiin ahanda kafana cotenk stunu.oel hammer of hede die atilmiyor.kacacak adama cakarsin 5 sn de oldurursun adami silahina cru degilde icy yaparsin ne bilim kosturmak of hada potu icersin. zoh diye sen immoblize kir frozen dan cik hede die 2dk/1 hede heali yap yaninda mana doldur baktin olmadi duz heal at 5 dk da 2 shield of hede ac plate giy yanindinda eu da oldugu gibi warrior denilen class bile damage vuruyor biz nasil vuramayiz biz tanrinin paladiniyiz warriorun tum skillerini isteruk ama hepsi ayni stancete olsun bizim stance diye birsey olmasin bide rage istemeyiz diye forum ac.ii bende warrior olarak cikiyim o zaman bizede 1dk da 1 olmak sartiyla 1 tane heal versinler die laf atiim ortaya cikin isin icinden... Hislerime yüzde bin beş yüz tercüman olmuş dumrul arkadaşım. Paladinler pvp de güçsüzmüşte kaçanı yakalayamıyomuşta.Siz mizmiz lanirsaniz warriorlar naapsın heal yok shield yok ne biliim cleanse yok. Osmanlinin delileri gibi ön saftan girişiyolar. Gelin burda yok paladin güçsüzmüşte,pvp yapamiyomuşta.Ondan sonra serverda 9 canli kedi gibi gezin. Paladinlerin çoğu hakikaten uo cu herhalde.God mode takilmak istiyolar.Hem heallerim hem stunlarim shield 2k crit zart zurt. Atalarımızın bi sözü vardır hani eşşeğin ...... su kaçırmak diye. (Kusura bkamayın sinirlendim biraz)[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cidden paladinler wairorlardan daha şanslı.. ben mageyim.. kendimden 5 lvl üstün warior u yeniyorum.. ha şunuda belirtim.. ikisinin yeri ayrı.. instancede warior warior diğe aranırım.. actionda paladin paladin :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bence Liste bazı şeyleri hakkaten ortaya çıkarmış , paladinlerin orda lmamaıs ama warriorun orda olması oldukça önemli bence , warriora gimped diyenleri anlamıyordum zaten şu listeden sonra hepten anlamadan devam edicem . hehe yani :D . Warrior FTW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öncelikle bu tarz tartışmalar her oyunda oldugu gibi bırdada sürücek ve hiiiiç bi sonuç alınamicak alan yetkilisi arkadasında sölediyi gibi... Fakat şunu söliyim burda bu tarz tartısmaların çıkmasının tek sebebi çogu arkadaşın bu kadar emek vericekleri wow a hiç bi şey araştırmadan hangi class ne yapar ne eder pvp de rolü nedir... bu tarz konuları arastirmamis olmasıdır... Sen gidip paladin le Solo adam kesmeye çıkarsan akşama kadar res kil olur ağlar durursun sonra ama şu warki paladin bi grupta çok etkilidir... Fixed bi grup ta paladin olmazsa olmaz bence... yok nerf gelir yok bilmemne olur emin olunki Blizz iki araştırma sonucuna bakarak hiç bi class ı nerf lemez daha dogrusu nerflicekse böle liste sonuclarına göre falan nerflemez her class ı inceleyen belirli sayıda görevli sizin benim gibi oyunda aktif player... Ve oyun dengelerini her yönden incelerler... honor kazanmak bu dengelerin belki 10. su.. Bizler oyuna sadece PvP olarak baktıgımız için bi class PvP de biraz dezavantajlıysa Way haline o Class in... Dez avantaj desemde emin olunki wow da şuanda Her class her class ı kesebilir oyun sisteminize göre talent-item template i yaptıktan sonra... Elbette eksiklikler war Ben 1 buçuk sene Daoc oynadım ve ben başladıgımda oyun 2 senelikti buna rağmen halen düzeltmeler dewam ediyodu.. bu kadar yeni bi oyun için bunlar çok normal... Mesela bana kalırsa Honor sistem Tamamen deyişmeli... yani Honor pointlerle item alma sistemi deyişmeli elbette bi puanlama sistemi olmak zorunda... fakat puanlarla alınan lar belki Deyişik Abilty ler olabilir Daoc taki gibi.. bana kalıra herşey yoluna giricek sadece zaman... elbette her zaman şikayetçi birileride olucak mümkün diil memnun etmek herkesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar