TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 8 evet öyle birşeyler duyudum fakat doğrusu hiç demi lichle ilğili birşey okumadım masa üstündede hiç karşım çıkmadı ve artık çıksında istemem.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 geçen ay birileri acayip yaratıklar yazmıştı (100 kollu felan) onları okuduktan sonra başka birşeye oha diyebileceğime ihtimal vermiyorum, demilich'e acıdım neredeyse hatta.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 birdakka bu demilchten vinas solmanus kitabında vardı galiba bir elf lichti 6 yada 8 parça kristal sayesine kadın bunu çağıra biliyordu falan hmm şimid bu demi lich azalinden dahamı güçlü 8 deyil 128 parçası olsa ben azalinden güçlüsünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Azalin'den BAYA daha güçlü.. Hatta hatırlarsanız Azalin "belki bu kadar kudretli bir varlık Ravenloft'dan çıkabilir" mantığıyla kendini bir Demi Lich'e dönüştürmeye çalışırken bir maceracı grubunun işleme müdahalesi yüzünden yokolmuştur .. Şuraya aslında bi Ebony Horror atsam, unique undead.. Üşendim şimdi, sonra yazarım .. :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yokmu olmuş bunu bilmiyordum hangi kitap hmm demek yok oldu tühebe strahd toprakların üstüne yatmıştır hemen :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yok, Darkon (veya Azalin'in yokoluşundan sonraki adıyla Necropolis) Azalin'in deneyleri sırasında manyak bişiye dönüşen ve kendine "Ölüm" diyen bi varlığın kontrolüne giriyor .. Zaten aynı yıl Vecna ve Kas the Destroyer geliyorlar mekana.. Böylece alem en kudretli Dark Lord'una sahip oluyor :) Strahd gene ezik senin anlicaın :D[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hop hiş kastıro gpx falan anlamam ben Kont Strahd ezilmez. Kendini ezdirmez mekanında çizemezler ama adamların mekana dalarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 strahd hep karızmaydı benım gozudme takı azalınle karsılasıncaya kadar bırden adam bocek oldu hebe hubea kaldı azalının karsısında nıahaha[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 şu FRP alemlerinde tek bir atasözü vardır. herzaman bunu bilin bunu hatırlayın. Ayı ininde ...ilmez!!! biraz ağırdır ama derin anlamlar içerir :D[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ama Vecna bu be, Castle Ravenloft'u boru şeklinde dürüp .. İstese yani :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hmm ama o ara o kadar aşmış olmuyo vecna... die vecna die geyii var biliyosun. elini gözünü kesiyolar (yoksa o başka bi ara mı oluyodu?) sonra da vecna reborn. ondan sonra aşıyo hatun...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Elini gözünü kesen de gene tanrı be gülüm , ööle famfir falan deil :D[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Szass Tam bi demilich :p *!kaçar*[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sorunun cevabı olarak yanına bi beholder kirala sürekli lichi izlesin ozaman büyü müyü kalmaz :P Aman ama kendini kavgaya kaptırıpta başka yerlere bakarsa veya uykusu gelipte gözlerini kapatırsa yandınız :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 e işte sonradan tanrı oluyo. tanrı olduktan sonra zaten neden uğraşsın ki dandik bi demiplane le? *siper alır*[hline]Pain is weakness leaving your body... [Bu mesaj Grudge tarafından 26 June 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar