Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Demi Lich nasil olur??

Messor

Öne çıkan mesajlar

geçen ay birileri acayip yaratıklar yazmıştı (100 kollu felan) onları okuduktan sonra başka birşeye oha diyebileceğime ihtimal vermiyorum, demilich'e acıdım neredeyse hatta.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

Azalin'den BAYA daha güçlü.. Hatta hatırlarsanız Azalin "belki bu kadar kudretli bir varlık Ravenloft'dan çıkabilir" mantığıyla kendini bir Demi Lich'e dönüştürmeye çalışırken bir maceracı grubunun işleme müdahalesi yüzünden yokolmuştur ..

Şuraya aslında bi Ebony Horror atsam, unique undead.. Üşendim şimdi, sonra yazarım .. :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, Darkon (veya Azalin'in yokoluşundan sonraki adıyla Necropolis) Azalin'in deneyleri sırasında manyak bişiye dönüşen ve kendine "Ölüm" diyen bi varlığın kontrolüne giriyor ..

Zaten aynı yıl Vecna ve Kas the Destroyer geliyorlar mekana.. Böylece alem en kudretli Dark Lord'una sahip oluyor :) Strahd gene ezik senin anlicaın :D[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun cevabı olarak yanına bi beholder kirala sürekli lichi izlesin ozaman büyü müyü kalmaz :P Aman ama kendini kavgaya kaptırıpta başka yerlere bakarsa veya uykusu gelipte gözlerini kapatırsa yandınız :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...