gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaslar Lisanslı formula 1 urunlerini nereden alabiliriz acaba?İstanbul için Soruyorum..Bi arkadas wardı forumda İstinye tarafında biyerden Bmw williams sapkası almıstı resmini koymustu örneğin o tür seyler istiyorummmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Boyner mağazasında Puma-Ferrari ürünleri satılıyodu..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 geçen ben de aynı ürünü ykm de gördüm[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya bende fernando alonso forması ve şapkası istiyorum ferraride olur bmw de farkyapmaz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 McLaren'in caddedeki mercedes te satılıyo galiba[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 puma>>>>ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya ykm de dandik ferrari gömlekleri war ama rengi soluk gibi, BMW Williams,Renault veya McLarenMercedes urunu lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: _NoelBaba_, 03 Temmuz 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Boyner mağazasında Puma-Ferrari ürünleri satılıyodu.. baba boyner mağazası kadın mağazası değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 BMW-Williams ürünlerini büyük BMW Showroomlarda, ekstra ürünler altında bulabilirsiniz. Şapkalar, kupalar, tişörtler,vs mevcut. Aynı şekilde McLaren ürünleri Mercedes Showroomlarda(yine büyükçe olanlarda) bulunabiliyor. Ferrari'nin lisansını Puma aldı, şapka, çanta, tişört, gömlek ve forma üstü yaptılar. Bunlar Boyner, YKM, Mark&Spencer gibi yerlerde ve Puma mağazalarında bulunabilir. Fiyatları biraz tuzlu, sadece gömlek 150YTLden başlıyor. Diğer markalar için sormak lazım, Toyota'nın ürünleri de BMW ve Mercedes gibi sanırım. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben almanyadan getirtiyorum ailem orda olduğu için.firmadan katalogdan seçiyorlar ve 1 hafta sonra geliyor..şuan bmwf1williams ın şapkası-uzunkollusu-3 adet t-shirtleri-yağmurluğu var..eşofman ve pumanın üretiiği ayakkabısınıda alınca biticek :)..yanlız ayakkabısı 280Euro o ayrı konu ..işallah oda olcek tam takım yarışa :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar