Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Çekik gözlülerin NE olduğunu nerden çıkardınız, onu anlamadım? :)[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: ozii_x, 02 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: mage biraz noob gibime geldi.. ben olsam sheep + pom pyro yapardım :D lol sheep yaptıktan sonra pomu niye pyroya hatcıyosun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 OMG abi mükemmel yaa harika olmuş habire izleyip duruyom.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Haa hunter da noob multi shot bir kişiyemi yapılırbe (manaya yazık :D ) yap Aimed Shot yamulsun gitsin hele talentda lethal shots ile mortal shots fullemiş ise kesin crit vuru :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mulit shot yapmasa mal derdim aslında o adama. Multi shot arcane shottan daha yuksek damage veriyor yani multi yapması gayet akıllıca. ASyi yapmasına değimez zaten 1 kişi rakip yani zamana yazık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Aimed Shot+ Multi shot ikiside crit geldi mi. Vay haline. Multi shot 120 arttırıyor hasarı. Arcane ise ayrı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar